Şimdi Ara

206 hdi aldım arkadaşlar! ve kaza resimleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kaç defa arabanın ön lastiği patlayıpta bi yere sürttürdün arabanı.sadece sorduk.adam arabayı anca toparladım demiş demek ki toparlana biliyormuş.Lastik jantla fırlayıp gitmemiş ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenicee -- 7 Aralık 2005, 1:21:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

Büyük gecmiş olsun arkadasım.

Bu arada lastik patlayınca birden inermi yaw. Benim 2 yıl önce lastigim patlamıştı 3 günde inmişti. Dublex özelliğimi ne varmış lastigin.
    Bu konuda bilgisi olan arkadaslar açıklama yaparsa sevinirim. Birde düz yolda giderken arkadaşın basına gelen olay gibi lastik birden patlayıp aniden inermi?

arkadaşım arabanın yanağının hemen sırtında yaklaşık yeni madeni 1 lira kadar 2 tane delik war!
  • bende anlamadım zaten nasıl oldu 5 saniyede oldu bitti!
  • Her neyse olan olmuş da,
    Böyle ilk günde gümleme de ilginç olmuş. Nedeni belli mi?
  • belli oldu hocam ben göremedim ama serwistekilerin dediğine göre lastik çukura girmiş çıkmış sonrada kocaman kocaman 2 delik olay bu!
  • Çukura girince her şey olabilir. Artık milletin nazarını da aldınız.
    Çizikler onarıldıktan sonra gönül huzuru ile gezersiniz inşallah.
  • sağol hocam inan bu gece seninle konuşmasaydım kafayı yerdim beni çok rahatlattın tekrar sağol
  • Valla büyük geçmiş olsun kardeş. Allah daha beterlerinden korusun.

Bende artık çukurlara girmemeye daha cok dikkat edecem. Özellikle 120-140 gibi hızlarda çukura girip bu şekilde tekerim patlarsa diye korkmaya başladım yani. Gerçi otoban dışında bu hızlara çıkmıyorum genelde ama çukurlara girmek bu kadar riskliymiş demekki.
    Hepimizin kulagına küpe olsun ozaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

Valla büyük geçmiş olsun kardeş. Allah daha beterlerinden korusun.

Bende artık çukurlara girmemeye daha cok dikkat edecem. Özellikle 120-140 gibi hızlarda çukura girip bu şekilde tekerim patlarsa diye korkmaya başladım yani. Gerçi otoban dışında bu hızlara çıkmıyorum genelde ama çukurlara girmek bu kadar riskliymiş demekki.
    Hepimizin kulagına küpe olsun ozaman.

arkadaşım inan ben sana o anı anlatamam ama sana şunu söyleyim ufacık çukur içinde ne warsa koca lastiği yardı we aracın resmen kontrolünü kaybettirdi.gerçi ben çukuruda görmedim ama:!neyse genede sen dikkat et...
  • geçmiş olsun...

lastikler p3000 mi? gıcık oluyom
  • Duplexlastiklerde şamrel yoktur kompleyekpare parça üretilip takılır, busebeple yoldagiderken patladığı zaman lastik sürekli dönme halinde olduğundan yolla temas ettiği için hava çabuk inmez ve ayrıca küçük delikleri kendi kendine kapatabilme özelliğine sahiptir...
  • Gecmis olsun arkadasim,

Bi arkadasinda dedigi gibi nazarini da attin artik hayirlisiyla kullanirsin..

Allah masallah'i bilmeyenin gozunden korusun, ben de araba alacagim bana da ders oldu..

Servisten gelince de bi mesaj at bu milleti rahatlat
  • dostum ortalama süratin neydi kaza anında. sanırım biraz hız varmış. ben 90la köpeğe çarpmıştım accentle.
    tampon dağılmıştı ve sağ ön lastik patladı. ama kontrol kaybolmamıştı.
  • büyük geçmiş olsun
    kontrolü kaybetmenin nasıl bişey olduğunu çok ii biliyorum
    araba altından kaçar gider ne yapsan nafile
    sen aracı yeni aldın aklıma gelen şey lastik havaların çok yüksek olabilir ve bundan dolayı çukura girince patlayabilir
    normal havası olsaydı çukudra bu şekilde patlaması zor zaten aracı yeni aldın herhalde çukurlara dikkat ediyondur
    istersen bir diğer lastiklerin havasına bir baktır yüksek olabilir yüksekse servisle bu durumu konuşmakta fayda var
    inanırmısınız bilmem ama bir arkadaşım sıfır şahin almıştı ve lastikte 60 hava vardı araç zıplaya zıplaya gidiyordu
  • foruma yazmamak lazım, ben arabamdan cok memnunum diye yazdim, ertesi gun kalorifer motoru bozuldu...

direk nazar degiyor, yazarken de aklimdan gecmisti valla

OGS CİHAZINIZI ÖMÜR BOYU KULLANIN

http://forum.donanimhaber.com/m_4943240/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ti4u

foruma yazmamak lazım, ben arabamdan cok memnunum diye yazdim, ertesi gun kalorifer motoru bozuldu...

direk nazar degiyor, yazarken de aklimdan gecmisti valla

OGS CİHAZINIZI ÖMÜR BOYU KULLANIN

http://forum.donanimhaber.com/m_4943240/tm.htm

Aynen bende arabayı aldıgımda(bu yaz) çok memnunum diye foruma yazmıstım. 2 hafta sonra park ettigim yerde arabamın 2 kapısınında cok derin çizildigini gordum.

Haklı olabilirsin valla

• MAAŞALLAH KARDEŞ...BUNDAN SONRAKİLERE....
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Duplexlastiklerde şamrel yoktur kompleyekpare parça üretilip takılır, busebeple yoldagiderken patladığı zaman lastik sürekli dönme halinde olduğundan yolla temas ettiği için hava çabuk inmez ve ayrıca küçük delikleri kendi kendine kapatabilme özelliğine sahiptir...

Duplex degil, tubeless veya dubles(yanlis ogrenilmis ama genel tabir bu) olacakti.
  • forumda nazar var
  • geçmiş olsun, bugün bende arka tekeri yardım ama o yarık tekerle 5km eve kadar gittim sonra lastiği deiştirdim. bişey olmaz inş:D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.