Şimdi Ara

206 hdi dizel alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 17000 lira bütçem var maksimum pazarlık ile alabileceğim 19000 lira seviyesinde aralara bakıyorum. 2002 model civarı dizel 206 alınır mı ? Kullananlardan tarafsızca yorum bekliyorum benzin+lpg limi ? Yoksa dizel mi almalıyım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Arkadaşlar 17000 lira bütçem var maksimum pazarlık ile alabileceğim 19000 lira seviyesinde aralara bakıyorum. 2002 model civarı dizel 206 alınır mı ? Kullananlardan tarafsızca yorum bekliyorum benzin+lpg limi ? Yoksa dizel mi almalıyım ?

Peugeot 407 1.6 hdi dizel sahibi olarak dizel araba oneririm.gerek lpg tanki tehlikesi olmamasi gerek bastin mi gitmesi acisindan 1.4 hdi peugeot 206 size oneririm.
    eksi yonleri
    direksiyon biraz sert ve agir
    yol sesi ve kabin sesi fazla
    Ici dar
    malzeme kalitesi kötü
    120 km den sonra guven vermez
    arti yonleri
    az yakar cok kaçar
    hafiftir az yaktirir
    bilindik motor kullanir parcalar ucuz
    donanım li olur keyif verir
    2.eli iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de hafta başı 206 aldım 16 bin liraya. şimdilik memnunum. diğer aracım auris kıskanır mı diye düşünüyorum
  • almayın arkadaşım bu markayı. peugeot kullanıcı yorumlarını incelersen kişilerin kullanarak verdikleri yanıtların memnun olmadığını görürsün. forumu bir incele. bir sürü olumsuz yorum görürsün. o paraya da benzinli manuel vites bir araç bak bence

saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.