hyundai buda 1.4 CRDi 75 PS TEAM 3.8 litre mazot tüketimi her rengi bulunuyo maliyeti 27.5 milyar abs var soğutmalı torpido var ön sis farı yok cift hava yastığı http://i20.hyundai.com.tr/
şimdi 1 milyar fazla verip i 20 almak mı 1 milyar daha az verip pejo almak mı
Biz 15 bin liraya ikinci el arıyoruz, ABS yok diye ne arabalardan vazgeçtik. Sen neredeyse 2010 yılında ABSsiz sıfır araba almayı düşünüyorsun yani?
quote:
Orijinalden alıntı: H.
Biz 15 bin liraya ikinci el arıyoruz, ABS yok diye ne arabalardan vazgeçtik. Sen neredeyse 2010 yılında ABSsiz sıfır araba almayı düşünüyorsun yani?
bence hyundai 206 plus a göre daha iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: byavcı
Alıntıları Göster
aman 206 plus alma..inceledim geçen hafta her yeri oynuyor aracın.. i20 ondan 1000 kat iyidir..
quote:
Orijinalden alıntı: byavcı
Alıntıları Göster
su sartlarda i20 fakat hyundai alacaksaniz era daha keyifli olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: emtue
su sartlarda i20 fakat hyundai alacaksaniz era daha keyifli olurdu.
Alıntıları Göster
tabiki i20
quote:
Orijinalden alıntı: The Islander
tabiki i20
Alıntıları Göster
1 milyar fazla bir fark değil ayrıca 206+ , 206 dan farklı değil. 98 li yıllarda çıktı. i 20 ise 207 ye rakip olur.
ben i20 yi daha mantıklı buluyorum. ayrıca seçenekleriniz 2 araç ile kalmasın derim.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E
1 milyar fazla bir fark değil ayrıca 206+ , 206 dan farklı değil. 98 li yıllarda çıktı. i 20 ise 207 ye rakip olur.
ben i20 yi daha mantıklı buluyorum. ayrıca seçenekleriniz 2 araç ile kalmasın derim.
Alıntıları Göster
i20 derim 206 makyajlıya makyajlıya ajda pekkan gibi oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E
Alıntıları Göster
27 bin liraya kadar bi dizel istiyorum i20 lerde 1500 tl indirim var 206 plus yerine banada aşırı derecede iyi bi secenek olarak gözüküyor
quote:
Orijinalden alıntı: ozzgun
27 bin liraya kadar bi dizel istiyorum i20 lerde 1500 tl indirim var 206 plus yerine banada aşırı derecede iyi bi secenek olarak gözüküyor
Alıntıları Göster
abs ve yan hava yastığı bile i20 için yeterli kriter.daha doğrusu 206 yı almaman için sebeb diyeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: necmi42
abs ve yan hava yastığı bile i20 için yeterli kriter.daha doğrusu 206 yı almaman için sebeb diyeyim.
Alıntıları Göster
Bu şartlarda tabiki Hyundai İ20 alınır
quote:
Orijinalden alıntı: VoLKaN067
Bu şartlarda tabiki Hyundai İ20 alınır
Alıntıları Göster
bugün yolda gördüm abs si olmayan bir fiat albea tek tarafı ıslak yolda fren yapıp sürüklenip yan yatmıştı. abs basit gibi görünen ama çok fayfalı bir teknoloji, imkan varsa alın.
ayrıca 206 yı dışını makyajlamaları çok büyük marifet değil, 206 nın en büyük problemi ok kötü işçilik ve malzeme kalitesi olan iç mekan ve konforsuz süspansiyonuydu, eğer bunlar geliştirilmediyse uzak durun bu arabadan.
quote:
Orijinalden alıntı: Platinium
bugün yolda gördüm abs si olmayan bir fiat albea tek tarafı ıslak yolda fren yapıp sürüklenip yan yatmıştı. abs basit gibi görünen ama çok fayfalı bir teknoloji, imkan varsa alın.
ayrıca 206 yı dışını makyajlamaları çok büyük marifet değil, 206 nın en büyük problemi ok kötü işçilik ve malzeme kalitesi olan iç mekan ve konforsuz süspansiyonuydu, eğer bunlar geliştirilmediyse uzak durun bu arabadan.
Alıntıları Göster
i20 çok kaliteli olmuş 206 çok eski bir araç i 20 tercih edin...
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
i20 çok kaliteli olmuş 206 çok eski bir araç i 20 tercih edin...
Alıntıları Göster
Kesinlikle i20 .
quote:
Orijinalden alıntı: vincentvega
Kesinlikle i20 .
Alıntıları Göster
sana daha öncede söylemiştim yine söylüyorum teknolojisi 98 model olup, pug 206 o para etmez.
sen 2010 model hyundai i20 al paşa paşa bin...
quote:
Orijinalden alıntı: honda04
quote:
Orijinalden alıntı: Daft Punk
quote:
Orijinalden alıntı: honda04
Alıntıları Göster
i20 derim ben de
quote:
Orijinalden alıntı: SAİM.
i20 derim ben de
Alıntıları Göster
abs li olmayan arac ansıl uretiyorlar anlamayıyorum yakında ucuz olsun diye hic fren koymayacaklar anlasılan
bence bu 2si arasında i20yi tercih edin
quote:
Orijinalden alıntı: yasimboo
abs li olmayan arac ansıl uretiyorlar anlamayıyorum yakında ucuz olsun diye hic fren koymayacaklar anlasılan
bence bu 2si arasında i20yi tercih edin
Alıntıları Göster
ikisi de 1.4 birbirine yakın gibi görünüyor ama i20 ye binince motor farkını anlayacaksınız daha performanslıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: superxp
ikisi de 1.4 birbirine yakın gibi görünüyor ama i20 ye binince motor farkını anlayacaksınız daha performanslıdır.
Alıntıları Göster
1998 tasarımı bir araç diğeri 2009 . O yüzden i20.