Şimdi Ara

206 roland garros 1.6 90beygir yakıt!!!!!ACİİİİLLL!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadarslar 2001 model 206 1.6 90beygir 8v roland garros buldm ve almayı düşünüyorum ancak bunların motoru eski 306larda kullanılan 90beygirlik motordanmı eğer öyleyse biraz fazla yakar galiba diye düşünüyorum eğer bu 90 beygirliğine binen varsa yardımcı olabilirmi km.de ne kadar yakıyo acaba???cok acil!!!!!

• arkadaslar hiç kimseninmi bilgisi yok??....
  • Bu araçların ilk versiyonları bildiğim kadarıyla 8v 90hp fakat daha sonradan 16v 110hp olarak değiştirildi. Öncelikle 16v 110hp bulmanızı öneririm. 90hp lik motordan muhtemelen 306 daki ile aynı, muhtemelen 206 306dan daah hafiftir ben yakıt anlamında sizi çok üzeceğini düşünmüyorum. Ama öncelikle dediğim gibi 16v 110 hp bulmanızı öneriyorum. Ayrıca aracın kmsi ve kaza durumunu irdeleyin. Mümkünse güvendiğiniz bir ustaya aracı gösterin.
  • bende aynısının 2000 modeli var. arabamda brc sıralı sistem LPG takılı uzun yolda 180 kr yakıyor. şehiriçi 200ü buluyor. benzinde denemedim. ayrıca güzel arabadır 206ların en full olanıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revolutioncsn

bende aynısının 2000 modeli var. arabamda brc sıralı sistem LPG takılı uzun yolda 180 kr yakıyor. şehiriçi 200ü buluyor. benzinde denemedim. ayrıca güzel arabadır 206ların en full olanıdır.

biraz fazlaymış ya uzun yolda 180 vazgeçiyim bence ben:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.