Şimdi Ara

206 Roland garros yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasip olursa 1 ay içerisinde 1.6 16v 110 bg roland garros almayı düşünüyorum bu arabayı kullanan arkadaşlar bu arabanın + ve - lerini yazabilirmisiniz 1 kaç yerden sordum araç fazla zormaya gelmez erken dağılır ikinci eli ağırdır elinde kalır gibi şeyler söylediler aklım karıştı ve mumkunse alırken nelere dikkat etmemiz gerekir Şimdiden teşekkürler ve saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ELaZiGLiM

Arkadaşlar nasip olursa 1 ay içerisinde 1.6 16v 110 bg roland garros almayı düşünüyorum bu arabayı kullanan arkadaşlar bu arabanın + ve - lerini yazabilirmisiniz 1 kaç yerden sordum araç fazla zormaya gelmez erken dağılır ikinci eli ağırdır elinde kalır gibi şeyler söylediler aklım karıştı ve mumkunse alırken nelere dikkat etmemiz gerekir Şimdiden teşekkürler ve saygılar..

usta bende aynı aracın 90hp olan versiyonu var sana tarafsız bir şekilde anlatmaya çalışayım

1- o elinde kalır diyenler ne akla hizmet onu söylemişler çok merak ediyorum peugeot 206 piyasası senelerdir sönmeyen istediğin anda (değerini istediğin zaman) satabileceğin bi araç, kaldı ki Roland Garros 206ların ennn dolu olanı, ben aracımı deneme amaçlı bi internete ilan verdim ki aldığım fiyattan 3bin fazla yazmama rağmen 1 hafta boyunca arayan arayana, telefon susmayınca ilanı kaldırmak zorunda kaldım öyle söyleyeyim.

2- evet peugotlar genel olarak narin arabalar kaportayı elinle bastırsan çöküyor bu yönden kötü gerçekten

3- benim en rahatsız olduğum şey yol sesini çok alması, 100ü geçtin mi rüzgar sesinden duramıyosun söylemedi deme.

4- sürüş zevki olarak çok güzel gerçekten kullanımı keyifli yani, bendeki 90hp bile trafikte çok atak 110hp neler yapar merak ediyorum açıkcası

5- cam tavan dijital klima 4 cam otomatiği yağmur sensörü vs vs o fiyat aralığında kesinlikle bulamayacağın lüksler

6- ne yazık ki deri döşeme çabuk kirlenip çabuk yıpranabiliyor, misal bendekiler tamir istiyor şu an yırtıldı oturduğum yerler falan hep

bunun gibi şimdilik söyleyeceklerim özellikle soracağın bir şey varsa ona da yardımcı olmaya çalışayım araçların arasında sadece motor farkı var geri kalan herşeyi sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronk-x -- 11 Nisan 2012; 0:38:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ELaZiGLiM

Arkadaşlar nasip olursa 1 ay içerisinde 1.6 16v 110 bg roland garros almayı düşünüyorum bu arabayı kullanan arkadaşlar bu arabanın + ve - lerini yazabilirmisiniz 1 kaç yerden sordum araç fazla zormaya gelmez erken dağılır ikinci eli ağırdır elinde kalır gibi şeyler söylediler aklım karıştı ve mumkunse alırken nelere dikkat etmemiz gerekir Şimdiden teşekkürler ve saygılar..

206 araçların ne olduğu önemli değil eğer motoru 1.6 16v ise çok fazla tutulmuyor. bencede1.4 varken 206 nın 1.6 sı alınmaz. bu motor 1.4 e göre daha sorunlu. renginin yeşil olmasıda arabanın tercih edilirliğini azaltıyor.
  • 110bg 206'ımı hala çok özlerim. Çok iyi performans sunar öncelikle..

Tek sıkıntısı sürekli depo dibi çektirildiğinde emme basıncı sensörü kısa devre yapar.. Bu da rölantiyi ciddi anlamda bozar ve stop etmeler yaşatır.

Bunun haricinde motorun bir sıkıntısını ben yaşamadım.

Sunroof'lu olursa, sürekli 200 üstü süratlerde(bu araba bunu çok rahat yapar) sunroof diş atabiliyor bu da bir anda içeride bomba patlamış gibi bir sese sebep olabiliyor. Sunroof'unu bu sunroof u tanıyan birilerinin ciddi kontrolden geçirmesi gerekir.
  • Mantıklı seçim olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.