Şimdi Ara

206 ya gidecek en iyi jant ve lastik ebatı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
24.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: klonajinsky

faydası nedir bu spinning jantın?

Araba trafikte durunca jantlar donmeye devam ediyo yaklasık 1 dk falan yanı durdugu yerde gıdıyomus gıbı gorunuyo super
  • anladım.bayağı faydalıymış
  • havalı oluyo bayağı, ben bir klipte gördüm, eleman tekerlekli sandalyeye takmıştı bu tarz bir jant
  • abıcım avantajı su araba gıderken jant duruyo.araba durunca jant yavas yavas donuyo.cok tatlı oluyo
    ve turkıye de bulcaaanı sanmıyom sen yıne caddebostan a bı bak
  • ne takarsan tak ama siyah tak
  • quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

faydası nedir bu spinning jantın?

araba faça oluyo baya.gavurların kliplerinde ki arabalarda bol bol var o jantlardan.ammma züper bişey yavv.
  • tamam anladık arkadaşlar saolun havalıda faydası yok.bana somut bir fayda sölesin biri.yol tutuş yada ne bileyim o jantı beğenip verecek bir hatun faydalı olmuş olur.ama ben dururken kırmızıda dönmesi bana bir fayda sağlamaz:)sağlasa bile fiyatını amorti etmesi lazım.arkadaşın biri yazmış spinnin jant+shipping+lastik =2050 euro.bu 1 tanesinin fiyatı.4 tanesi 8200 euro eder.15 milyar verip jant takıcaksan bişiler beklemekde hakkın tabii.
  • ya o lastik ölçüleri o sitelerde genişliğe göre değil lastiğin çapına göre belirtiyor.
    yani optimum lastik ölçüsü fabrika çıkışlısıdır
    lastiği daraltmak da mantıksız - yol tutuşta kayıp kötü olur
    ama 205 55 16 lık lastikler kullanmama rağmen kışın 165 80 14 lastik kullanıyorum
    çünkü buzda karda ıslak yolda ince lastik avantajlı
  • bende 195 50 15 en iyi 15inçler kalkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: [emk]m.C.k Usta

ya o lastik ölçüleri o sitelerde genişliğe göre değil lastiğin çapına göre belirtiyor.
    ama 205 55 16 lık lastikler kullanmama rağmen kışın 165 80 14 lastik kullanıyorum

Dostum mantığın doğruda yani ince lastik tabikide daha iyi tutunur ama sen kalkıpta megana 165 80 14 diye bir lastık takamazsın çünkü öyle bir lastik ebatı yok
    ve megana asla 14 inç lastik takamazsın neden diye sorma sakın
    sadece gülüyorum bide imzana "otomobiller ile ilgili herşeyi bana danışabilirsiniz "diye ukala bir cümle yazmışsın ama anladım ki bilgin biraz kıt

• Bende 2001 palio sw var ve fabrika çıkışı 175/65/14 idi ancak 2001 den sonra 175/70/14 le çıkmaya başladı paliolar, ama o ebatta palio ya gore değil ben de kararımı verdim uzun araştırmalarım sonucunda deneme yanılma da uyguluyarak 185 65 14 hydragrip taktım ve budur dedim viraj hakimiyetim mukemmel arttı ayrıca çapı daha büyük oldugu için donme sayısı az kılometre az yazar vede en onemlisi de az yakar ama uzun yolda...

mesela 1.4 motor araçların lastıgı genelde 175/...../14 dür----- 1.6 motor 185/...../14 veya 15---- 2.0 motor ve üstü 195-205-225/..../15-16 dır.
    bence işten anlayan bir lastilk bayiine gidip teknik bilgisi olan birinden alman daha mantıklı...
    KOLAY GELSIN
  • arabalarda lastigin yolu kavrama katsayısı ve genişligi arttıkca sehir içinde daha fazla yakar diye bişi duydum ne kadar dogru acaba ???
  • bayaa bir doğru bence...
  • evet doğru bu sürtünme ile ilgilidir sürtünme arttıkça yakıt artar. burada yakalanmak istenen amaç en konforlu ancak en tasarruflu ve arabayı yormayacak bir ebat seçmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: WORLDTHUNDER

quote:

Orjinalden alıntı: [emk]m.C.k Usta

ya o lastik ölçüleri o sitelerde genişliğe göre değil lastiğin çapına göre belirtiyor.

Dostum mantığın doğruda yani ince lastik tabikide daha iyi tutunur ama sen kalkıpta megana 165 80 14 diye bir lastık takamazsın çünkü öyle bir lastik ebatı yok
    ve megana asla 14 inç lastik takamazsın neden diye sorma sakın
    sadece gülüyorum bide imzana "otomobiller ile ilgili herşeyi bana danışabilirsiniz "diye ukala bir cümle yazmışsın ama anladım ki bilgin biraz kıt

git bak bakalım bi de lastik bayisisin
    165 R 14 diye bir lastik var mı yoq mu
    14" janttakabilirsin 1200 kglik ağırlığı rahatlıkla taşır
    ben bu lastiklerle hız yapmıyorum zaten zorlu kış şartlarından sen ne anlarsın?
    sen çok biliyorsun ya her bi boku millete at bakalım .
    ne biçim adamsın sen gelip forumda benim yazılarıma posta koymaya mı uğraşıyorsun
    ne yazarsan yaz senin yazdıklarını görmeyeceğim bundan *engel koydum*sonra-saçma-gereksiz mesajları okumaya ne vaktim ne sabrım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 13 Ekim 2004, 16:21:59 >

• 165 r 14 c
    diye bir lastik var haklısın ama bunu megana takana biz salak deriz gerçi sana da bu yakışır
    bu lastik kargo lastiğidir ve max hızı 160km dir
    bunu başka yerde söyleme gülerler.
    o zaman şöyle yapalım o lastikleri tak ve bize fotosunu yollada inanalım
    ama yapamazsın çünkü YEMEZ
    ARKADAŞLAR BI LASTIK SITESINE GIRIN MÜŞTERİ HİZMETLERİNE SORUN BU SORUYU SIZE GÜLERLER YA
    BEN SANA ÇOK BİLDİĞİMİ SÖYLEMİŞTİM DAHA ÖNCE SENIN GIBILERI ÇOK GÖRDÜK BİZ POST SAYISI ÇOK AMA NİTELİK YOK???
    BİRKAÇ TANE YALAMAN VAR VE ABİ AYAĞI ÇEKİYORLAR SANA SENDE KENDINI OTORITE OLARAK GÖRÜYORSUN...
    GEREKSİZ BİR İNSANSIN O KESIN AMA BENIM AMACIM SENI KOTULEMEK DEGIL BIRAZ DESTEKLI YAZ YAZILARINI...
    VE DAHA ONCE DE SOYLEDIGIM GİBİ BENİM MEKANIM BELLİ :) GEL ÇAYIMI İÇ
    VE BANA YAZI YAZARKEN DIKKATLI SEÇ KELİMELERİNİ

• gereksiz polemiklere girmeyin beyler...forumun sağlığı için...
  • Bence en iyisi kendi orjinal peugeot marka jantlar...
  • Kavga etmeyin yaf vereyim benim bisikletin cantlarını olmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WORLDTHUNDER

165 r 14 c
    diye bir lastik var haklısın ama bunu megana takana biz salak deriz gerçi sana da bu yakışır
    bu lastik kargo lastiğidir ve max hızı 160km dir
    bunu başka yerde söyleme gülerler.
    o zaman şöyle yapalım o lastikleri tak ve bize fotosunu yollada inanalım
    ama yapamazsın çünkü YEMEZ
    ARKADAŞLAR BI LASTIK SITESINE GIRIN MÜŞTERİ HİZMETLERİNE SORUN BU SORUYU SIZE GÜLERLER YA
    BEN SANA ÇOK BİLDİĞİMİ SÖYLEMİŞTİM DAHA ÖNCE SENIN GIBILERI ÇOK GÖRDÜK BİZ POST SAYISI ÇOK AMA NİTELİK YOK???
    BİRKAÇ TANE YALAMAN VAR VE ABİ AYAĞI ÇEKİYORLAR SANA SENDE KENDINI OTORITE OLARAK GÖRÜYORSUN...
    GEREKSİZ BİR İNSANSIN O KESIN AMA BENIM AMACIM SENI KOTULEMEK DEGIL BIRAZ DESTEKLI YAZ YAZILARINI...
    VE DAHA ONCE DE SOYLEDIGIM GİBİ BENİM MEKANIM BELLİ :) GEL ÇAYIMI İÇ
    VE BANA YAZI YAZARKEN DIKKATLI SEÇ KELİMELERİNİ

2 ay sonra resimleri yollayacağım

evet bildin c sınıfı lastik - zaten 50yi geçmiyorsunki buzda

mekanının tam adresini ver haftaya powermax a geleceğim sana da uğrarım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.