Şimdi Ara

206 yol sesi yardım !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabamı cok seviyorum ama uzun yolda şu yol sesi yokmu benı maf ediyor.rüzgar seside cabası. sadece müziği açınca rahatlıyorum.

size sorum şu :

1. bu arabalara yalıtım yapılıyor mu ? nasıl yaptırabilirim? yaptıran var mı?

2. kapılar kapandıgında tok bir ses duymak istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim?

bilgilerinizi paylasırsanız cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefmat -- 13 Aralık 2008; 21:16:27 >

• Ben imzamdaki 206 ile Isparta-Eğirdir arası(yaklaşık 30km) gidiyorum bazen.Fakat her seferinde lanet ediyorum 206 yla gittiğime.Yani 90kmh ile giderken arkadan konuşan adamı duyamıyorum bu kadar kalitesiz düşünün artık.
    Ancak ben yalıtım düşünmüyorum.Aracın muaynesi yakın,muayneden geçmezse(masraf çıkarırsa) satıcam.
  • yol sesine yapacak bişi yok alıyor gavur :S:S

ama seninki aşırı ise lastiklerinden de olur bu ses ayrıca kapı fitillerindende olur lastik te yol sesine çok büyük etykendir
  • hayatta olmayacak diye bir şey yoktur insan istesin yeterki 206 yada herşey yapılabilir ses yalıtımı zaten yapılabilen bir şey ama ben kendim yapayım dersen onunda çaresi var .3m in pütürlü yalıtım boyaları var heryerde bulunabilir özellikle oto boyacılarda.davlumbazlarıda söküp arabanın komple altına bunu sür yada sürdür çamurluk içleri dahil ,sonra gör bak ne ses ne birşey dahada kesmezse oto döşemeciye tabana ziftli keçe kaplat,kapılardaki fitillere gelince orası için süper bir yöntem var eğer yırtık yoksa içlerine serum lastiği döşeyeceksin.Yani olmaz diye bir şey yoktur sen yeterki iste daha neler yapılır ondan sonra dışarda bomba patlasa duymazsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.