Şimdi Ara

206cc almayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2004 palio 1.2el 16v satıp 206cc almak istiyorum. 206cc fiyatları arasında çok fark var. yani 16.000tl-23.000tl arasında değişiyor.
    aracın kronik problemleri yada alırken dikkat etmem gereken noktaları nelerdir? tavsiye edermisinz 2. eli nasıl?
    ilginize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick24 -- 21 Şubat 2010; 1:19:51 >

• hiç kimsenin bir fikri yok sanırım???
    206 sahipleri ne düşünüyorlar peki, sadece kasa farklı sanırım donanım aynı...
  • cc dahıl tum 206larda donanımlar bayaa bı fark gostermekte. baz versıyon bır 206da abs bıle yokken full donanımlı bir 206da ıse yagmur-far sensorune, otomatık klımaya ve ısıtmalı aynalara kadar bır suru sey var. cc de full 206nın daha ustu bır donanıma sahıp ve motoru yanılmıyorsam 1.6.
    fakat arka koltuklar neredeyse yok. kesınlıkle 2 kısılık bır arac.
  • teşekkür ederim. aile arabası olmayacak, tekim zaten :) 206cc roland garros 2003-2004 temiz ve düşük km bir araç nekadar eder? nekadar alırsam uygun olur? şunun için soruyorum 206cc fiyatları arasında uçurumlar var. modeller arasında 2-3bin tl oynasa anlıcam fakat 7-8bin tl gibi farklar var.
     206cc almayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick24 -- 22 Şubat 2010; 19:37:07 >
  • yanlısım olabılır ama; 206cc ile 206 roland garros farklı serıler. fakat fıyatları hakkında bı fıkrım yok.
  • teşekkür ederim ilginize
    206c'lerde de roland garros modeli var.
    ama piyasası nedir kimse bilmiyor mu?
  • @maverick24;
    rolang garros modeli hatchback 206'larda olduğu gibi ayrı bir donanım grubu. otomatik vites hariç tüm donanımlar standart bulunuyor, full+full yani
    üstteki resimdeki bir roland garros örneğin. bu seri 206'da da, 206 cc'de de çift renk deri döşeme ve yeşil renk kasa ile üretiliyor. yağmur sensörü, far sensörü, dijital klima her şey standart. 206 cc RG'lar arasında bir donanım farkı oluyorsa üretim yılına göre olması gerekir.
    206 cc tam bir genç arabası. bu yüzden hor kullanımı, darbeleri olması gayet muhtemel. en büyük fiyat farkını katlanır sac tavanın işlevselliği oluşturuyor. onun iyi durumda ve çalışır olduğundan emin olmadan araca binme bile.
    ortalama bir 206 cc'nin fiyatı 18-20 bin TL civarı oluyor genelde. 14-16 arası olanlarda kaza olabilir, dikkat etmek lazım.
    roland garros'lar da 20-22 arası oluyor çoğunlukla. yine de bu modelin piyasası pek olmadığı için paraya sıkışan araç sahipleri aracı değerinin çok altında satabiliyorlar bilgin olsun.

• donanım olarak full gelmesi ve kullanılan deri kombinasyonunun araca kattığı hava düşünüldüğünde bence ronald garros tercih unsuru olmalı
  • biraz geç oldu ama eğer hala araba almadıysan sana yardımcı olabilrim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.