Şimdi Ara

206cc için, Kısıtlı Mekana Tavsiye !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. arkadaşlar 206cc aracımın ses sistemini değiştireceğimden tavsiyelerini bekliyorum..

Öncelikle öne Componentlı bir 16cm takmayı düşünüyorum,alttakilerden tatminedici bir ses alabilirmiyim.

. SOUNDMAGUS SM-206 16 cm Component Kit (75rms) //150TL
    yada
    . JBL GTO 6506 CE (70rms) //150TL

Componentları amfi ile beslenmesi gerekir yazmışsınız.En azından ne ne almam gerekir..Cok uygun bir fiyata 4 kanal 1500w (4x150w) boschman sa6000 buldum, alınabilirmi? Alınırda bu komponent + orta bir subwoofer beslermi?

Yada 100 TLye kadar sadece bu komponentları besliyecek bir amfi bulabilirmiyim(2.el)..?

---

Teşekkürler asıl sorum işe aracın tavanı bagaja girince 20,25 cm yülsekliyinde bir yer kalıyor. Buraya sığacak ama bağajın o haldeiken bile kullanımına izin verecek bir subwoofer sistemi varmıdır. bazooka baktım ama sığarmı sığmazmı emin değilim .. ayrıyeten kendi amfisi olan SILICON 600 W 20 CM WOOFER AMFİLİ tatminkar bir sonuç yaratırmı ..

Son olarakta Bu sistem aracımın içindeki orjinal cdçalar ile çalışırmı..

ÇOK Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaananabak -- 1 Nisan 2009; 19:29:49 >

• Boschman de, Siliconunda işe yaramaz ürünleri var.
    Sana en son arkadasimin arabasina kurdugumuz sistemde Edison 804a ve Magnat Xcentric 216 kullandık ses mükemmeldi. TAbi ek olarak ts-a1311 lerde vardi :)
    http://www.soundcarclub.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=105&func=view&catid=20&id=1132 Linktekidir.

Ses olarak cok güzel oldu. Şimdi bana güzel bir bütçe sölersen sana yardım edeceğim. Ayrıca elimizde suan 6506c mevcut... Ankaradasan bütün yardımlari esirgemeyiz.

• edüt.. Bütce öğrenci işi, amfi ye 200TL compa da en fazla 150 verebilirim.. bass tatminedici olabilirse arkalarada comp takıp subdan vazgeçebilirim..

Malesef ank da deiliğim istte öğrenciyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaananabak -- 1 Nisan 2009; 20:06:41 >
  • O zaman sana şöle diyim. İnfinity 6510Cs ve Edison 804a kullanmani önericem. Bass gerekicektir muhtelelen. O kadar aman aman bişe beklemiyorsan bass olarak Pioneer ts-w257d4 önericem.
  • Bu amfiye bağlayabileceğim iyi bir woofer ne öneririsin balesef çok yer bağajda tavan açıldığında 25 cm yükseklik kalıyor o kadar..

teşekkürler..

istanbul anadolu yakasında ses sitemi yapan tek biyer öğrenebildim, "şuraya gidebilirsin" tavsiyesi olan varmısır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaananabak -- 1 Nisan 2009; 20:27:26 >
  • O yüzden 25 cm bir bass önerdim. Şöle diyim. İstanbul Anadolu Yakasinda öğrenci işi pek yer yokta. Taninmiş işini emeğini 1. sınıf yapan olarak Berk Hi-fi var. Türkiyede ismini duyurmustur. İyi bir montajci bulup iyi bir kabin yapman lazım ki sorun yaşama biraz alçak bi diktörgen bi kabin olucak.. Ankarada olsan 4 4 lük yapar gönderirdikte. İstanbul hem pahalli hemde işini tam yapar yada hiç beceremez..
  • mid amfisi olarak cadence txa 3004 öneriirm ince seslerde gayet başarılı bir amfidir. Mid takımı da sound magus olabilir sert tonlaması ve güçlü tizleri vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.