Şimdi Ara

207 RC Hakkında, Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen ay 97 e36 aracımı sattım. 2008 Peugeot 207 RC almayı düşünüyorum. 1.6 THP 175 HP motora sahip olması ve görüntü olarakta hoşuma gitti.

Bu motor ve araba hakkında bilgisi olan veya aha önce kullanmış olan var mıdır? Kronik sorunları, dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgi almak istedim.

Örnek bir ilan atayım, yarın bakmaya gideceğim.

sahibinden.com
    Peugeot / 207 / 1.6 THP / RC / Değişensiz orjinal bakımlı sahibinden.comda - 1003411020
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-degisensiz-orjinal-bakimli-1003411020/detay

• f30daki motor olması lazım.soğutma sistemine turboya iyice baktırmak ister.tabi apaçi eline düşmemiş rc bulabilirseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu unuttum ben Belki biri araştırırken konuya denk gelir, bir şeyler yazayım.

İlandaki arabayı aldım. Zevkli bir araba, İstanbul - Tekirdağ arası gittim geldim. Full dip gaz, tatmin edici. Arabayı bilmeyenle çok güzel oynuyorum otobanda
    Bilenler hemen yanaşıyor, bir şeyler soruyor. Sandığımdan fazla ilgi duyan var.

Aldığımda bir arızadan dolayı turboyı kısıyordu. Lazım olur diye yazayım. Beylikdüzü haramidere sanayide Suat otomotiv var. Fuat usta sağolsun direkt çözdü sorunu. 650 tl harcadım bir tek arabaya.

Yakıt olarak ben agresif kullanıyorum, o yüzden ortalama 12 lt hep.

Arabayı sevdim seri ama anladım ki ben sedancı adammışım, arabayı park edince bile dışardan bakıp bakıp dururum. O yüzden bu araba ufak tefek geldi bana

Seneye Impreza alma hedefim var. Umarım ona da bineceğim.

• zQrba kullanıcısına yanıt

Kardeşim geçen bende spor bir pejoyla otobanda oynadım biraz. Bendede laguna var 2009 model, adam elime verdi valla. benim arabada seri ve manuel vites olmasına rağmen pejolarla kapışmak kolay olmuyo. Bu tip arabalar yolda çok tahrik ediyo, dibine yapışıp yol istiyo. Bendede biraz sol şeritte basma huyu var. Yolda sıkıştıran oynayan çok oluyo, özelliklede pejo sahipleri çok pis sürüyorlar. Kazasız belasız sürüşler ne diyim. İyi gazlamalar kardeşim. Karşıma subaru impreza çıktığında kapışabilirmiyim bilmiyom. O araçlar çok tehlikeli, otoyolda tozunu yutturur adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaralı_Hacı -- 13 Şubat 2023; 14:57:10 >
  • Ankaralı_Hacı kullanıcısına yanıt

Hocam laguna nın 2.0 turbolu olanı bile bunla gitmez. Sendeki araç nedir bilmiyorum ama 1.6 düz motorlar bu RC paketle baş etmesi imkansız :D

• 1.6 motor var benim araçta kardeşim. Zaten elime verdi pejocu arkadaş. Rezil olduğumla kaldım.

• Bu arabada gözüm vardı.Az kovalamamıştım 2018-2019 yıllarında ama alıcak durumum yoktu o zamanlar.Belkide alıcak durumumuz olmadığından bu arabalara bu kadar heves ediyoruz.Alıcak gücümüz olduğunda da hep daha iyilerine bakıyoruz mesela şimdi dönüpde yüzüne bakmıyorum  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    205 alınır mı?
    16 yıl önce açıldı
    Alfa 156 alınır mı?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.