Şimdi Ara

20lik diş çektirdim ağrı felan yok ama aşırı kanıyor yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kanıyor doktor tükürme daha çok kanar felan dedi ağzımın içi kan doldu kanı yutuyorum ne önerirsiniz lütfen ciddi cevap verin.

• Ben de çektirdim 3 ay önce. Yardım edebileceğimiz bir şey yok. Çekeceksin bunları.
  •  20lik diş çektirdim ağrı felan yok ama aşırı kanıyor yardımm
  • Dün çektirdin herhalde diş hekimine gidecek tampon yaptıracaksın ben de normal diş çektirdim bütün gece kanamıştı zor bir durum tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Dün çektirdin herhalde diş hekimine gidecek tampon yaptıracaksın ben de normal diş çektirdim bütün gece kanamıştı zor bir durum tabi

1 saat önce çektirdim tampon vardı yarım saat sonra çıkart tamponu dedi çıkardım kan doldu ağzım neyse idare edecez yapacak bir şey yok.
  • tamponu kan durana kadar çıkarma ağzını tuzlu suyla gargara yap kardeş.sonra pamuk koy oraya.pamuğu arada değiştir.değiştirirken gargara yap.
  • hafif tuzlu suyla sürekli gargara yap. tuz oranını da her seferinde arttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ince33

Çok kanıyor doktor tükürme daha çok kanar felan dedi ağzımın içi kan doldu kanı yutuyorum ne önerirsiniz lütfen ciddi cevap verin.

Bir sağlıkçı olarak yanağına buz koymanı ve hafif tuzla gargara yapmanı öneririm. Ayrıca doktorun da dediği gibi tükürme. Çok geçmiş olsun.
  • 2-3 gün daha kanıcak,belki bu kadar olmasa bile ağzına kan gelicek filan. Alışırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.