Şimdi Ara

21-22000 Bütçeye Göre Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en fazla 1 ay içerisinde bir araç almam lazım mutlaka 21 22 bin bütçem var.yakıtı normal olan 2000 model üstü az çok güvenli olan bir araç bakıyorum.Nissan almera bakıyordum fiyatları 25 civarına çıkmış.Bu bütçeye nasıl araba alabiliriz.Bu arada bu arabayı en fazla 1 yıl kullanacağım geçiş arabası olacak bir nevi ancak piyasası iyi olup pahalı olan yerine piyasası az ama kaliteli olanı tercih ederim.Önerileri bekliyorum.

• Getz bakabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha oturaklı bir şey arıyorum hocam ya.Lancer ve Almera Bakıyordum son 5 ayda fiyatları fırladı.Seat Toledo ibizalar falan 25 civarı seyrediyor.bu bütçe biraz ortada kaldı gibi.
  • Mitsubishi Carisma olabilir. Temizi gayet sorunsuzdur. Yol tutuşu iyi, lpgli yakıt tüketimi düşük. 1.6sı lpgye uyumlu. 1.8 gdi'ler lpgde sorun çıkarıyormuş.
  • Selamun aleykum hocam bende senin gibi butceyle bakiyorum. Reno clio 1.4 lere bakiyorum. Baska hem satilacak hemde memnun kalacam gecis araci goremiyorum pek. Forumda yeniyim usulen eksik birsey varsa kusura bakmayin iyi aksamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laguna

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Carismaya yöneleceğim galiba umarım teminini buluruz

• Hyundai Getz aradığın araç.
  • ABSli getz bulun. İstediğiniz zaman da zarar etmeden satarsınız.

• Civic

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 626 2.0 ie

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.