Arkadaşlar merhaba 23 eylül 2019 katılma tarihimiz gidecek arkadaşlarla veya giden arkadaşlarla haberleşelim inşallah
olur haberleşelim hangi şehirden gidiyorsun.
hakanking33H
kullanıcısına yanıt
Konya dan inşallah
Ben de Şanlıurfa' dan
güzel konu teşekkürler bende mersinden. nedir aklınızdakiler birbirimize hatırlatmalarda bulunalım nasıl bir yol izleyeceğiz yanımızda neler getireceğiz. eskilerden bişeyler öğrenen oldu mu. veya iskenderunda bedelli yapmış birisi burada bize yol gösterebilirmi
terlik spor ayakkabı temassız kredi kartı varsa tuşlu telefon şimdilik aklımda olanlar ben yeni araştırmaya başladım yazılar buldukça buraya linkleride atarım
Sevk belgesini e devletten kendim aldım . Ekstra şubeye gitmek gerekmiyor sanırsam demi? Genelde gidenler Banyo havlusu Ayak tabanlıgı Kirli temiz çamaşır torbaları Ayakkabı boyası fırça Bot kilidi Traş çantası Diş fırçası kutusu gibi sıraladım Yarın askerliği aynı yerde yapan bi kaç arkadaşla görüşeceğim ekstra birşeyler derse yazarım yine
mekatronikcibeyM
kullanıcısına yanıt
Ekstra şubeye gitmenize gerek yok. İaşe bedelini postaneden almayı unutmayın.
memur olan arkadaşlar bildiğiniz üzere biz askerliğimizi yasa gereği ücretsiz izne ayrılarak yapmak zorundayız. bir an önce şubenize giderek dilekçe vermeniz gerekiyor çünkü kurum sizi direk ücretsiz izne çıkaramıyor valilik oluru alması gerekiyor. valilik oluru için dilekçeyle başvuru yapıyorsunuz önce valilik onayı bekleniyor sonra günü geldiğinde ücretsiz izin alabiliyorsunuz. ilişik kesmemiz gereken tarih ise 20 eylül çünkü sevk tarihimiz 21 eylül olarak geçtiği için 21 eylülde direk asker sayılıyormuşuz. öğrendiklerim bunlar şimdilik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme