Bildirim
21,5 inc lcd monitörü dokumatik yapma
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
21,5 inc panel nerden bulucam
sorun orda hala arıyorum -
dokunmatik panel dispiratörü arıyorum -
Netbook'a dokunmatik panel takıp android yüklesek tablet performansı gösterir mi? -
hazır film şeklinde rezistif dokunmatik panel bulabilirsin. ama tavsiye etmem. asus eee pc 900 için çinden getirdim. taktım güzel de çalıştı. en büyük sorun ekran görüntü kalitesi düşüyor. güneşli havada hiçbirşey göremiyorsun. sürekli sisteme bağlı olduğundan pil süresi de bir hayli kısalıyor. verimli kullanmak için stylus tarzında bir kalem kullanmanız gerek. sandığınız gibi parmağınız değdiğinde algılamıyor. ekran yamulana kadar baskı uygulamanız lazım. kıyaslama yaparsak orjinal ile çin malı iphone gibi. kullanıcaksanız orjinal kaliteli, bu özelliği olan bir cihaz alıp kullanın yada hiç bulaşmayın. benim amacım macera yaşamaktı denedim gördüm bir kaç ay sonra kiti yarı fiyatına sattım. geçenlerde internette kapasitif özellikli cam panel görmüştüm. aradığınız boyutlarda varmıdır bilmem.. -
monitör için kullanıcam pil sorunum olmazda bir dispiratör bulabilsem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X