Şimdi Ara

21.5 inch Samsung Monitör 550TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung Ls22f350fhmxuf 21.5" 5 Ms 60 Hz (analog+hdmı) Full Hd Led Monitör Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/samsung-ls22f350fhmxuf-215-5-ms-60-hz-analoghdmi-full-hd-led-monitor-1072574?magaza=samsungturkiye#unf-review

• ben kullanıyorum arkadaşlar pek iyi bir monitör değil farklı seçeneklere görerek bakın derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle acer daha iyi.
  • Uydu alıcıya bağlayıp televizyon niyetinede kullanıbilecek hoparlörlü ve HDMI girişli Full HD bir monitör arıyordum. Samsung ve Acer ikiside iyiymiş ama hoparlörleri yok maalesef. 21-24 inç arası istediğim özelliklere sahip tavsiye edebileceğiniz bie monitör var mıdır? VA yada IPS panel olursa daha iyi olur diyeceğim ama o zamanda fiyat yükseliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Uydu alıcıya bağlayıp televizyon niyetinede kullanıbilecek hoparlörlü ve HDMI girişli Full HD bir monitör arıyordum. Samsung ve Acer ikiside iyiymiş ama hoparlörleri yok maalesef. 21-24 inç arası istediğim özelliklere sahip tavsiye edebileceğiniz bie monitör var mıdır? VA yada IPS panel olursa daha iyi olur diyeceğim ama o zamanda fiyat yükseliyor.
    YUMATU 24 inch var bazen 700 altına iniyor. Bu paraya ses kalitesi vs olarak çok beklentiniz yoksa bir bakılabilir.
    www.n11.com
    Yumatu 24" Full Hd Dahili Uydu Alıcılı Slim Led Tv Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/yumatu-24-full-hd-dahili-uydu-alicili-slim-led-tv-875066?magaza=webdetech

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Öyle abartı kalite beklentim yok. Yazın balkonda kışın mutfakta iş görsün yeter. Bu işimi görebilir, fiyat takibime aldım çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Televizyonu monitör yerine kullanmak pek sağlıklı olmuyor. Yakından bakılacağı için gözü çok yorar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 22 Haziran 2020; 18:48:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhxyz

Televizyonu monitör yerine kullanmak pek sağlıklı olmuyor. Yakından bakılacağı için gözü çok yorar.
    4 senedir 32 inc Samsung TV'yi monitör olarak kullanıyorum. Sadece 144 hz monitöre geçmek istediğim için o konuda rahatsızım onun dışında çok alıştım. Film, dizi, video ve maç izlemek içinde ideal. Oyunlarda da büyük ekran daha çok keyif veriyor açıkçası. Yeni alacağım monitör kesinlikle 32 inc olacak. Daha küçük bir monitör kesinlikle beklentimi karşılamaz.

Yani diyeceğim şu; Televizyon monitör yerine kullanılır bence. Hemde çok güzel kullanılıyor. Tabi ki kaliteli bir panel olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 22 Haziran 2020; 19:24:33 >
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    144hz'den ziyade 2 yada 4k bir monitör tercih edin hocam. Yakından bakınca 1080p can sıkabiliyor.
    Üstte paylaşılan Yumatu marka televizyonu monitör olarak kullanmak facia olabilir. Yoksa dediğiniz gibi panele bağlı olarak kullanım amacı genişleyebilir.
  • Soruyu soran arkadaş monitörü televizyon yapmak istemiş zaten arkadaşda normal televizyon önermiş. İşler karışmış :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

144hz'den ziyade 2 yada 4k bir monitör tercih edin hocam. Yakından bakınca 1080p can sıkabiliyor.
    Genelde FPS oyunları oynarım ve ekran kartım GTX 1060. GTX 1060 ile 4K'da iyi bir performans alamam. Şuan da kullandığım TV 32 inc ve 1080P. Sıkıntı olmuyor. Kaliteli bir panelse rahatsızlık vermez.

hocam benim de evde 2 tane 32" var samsung 1080p ve aoc 2k ve net fark ediliyor. Haklısınız 1060 4k olmasada 2k da belli seviyede oynatır. bi çok oyunda 40-50 fps alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

hocam benim de evde 2 tane 32" var samsung 1080p ve aoc 2k ve net fark ediliyor. Haklısınız 1060 4k olmasada 2k da belli seviyede oynatır. bi çok oyunda 40-50 fps alırsınız.
    Farkediyor tabi ki hocam ama 1060 2K'da da yeterli performans veren bir kart değil. Genellikle rekabetçi oyunlar oynarım. Örneğin CoD Warzone. Mesela bu oyunda ben daha 1080P'de zar zor oynarken 2K'da oynamam imkansız. Ekran kartını yenileyeceğim imkan bulduğum zaman zaten fakat 1080P beni rahatsız etmiyor büyük ekranda. 2K-4K tabi ki çok daha iyi ama 1080P güzel bir panelde iş görür. Eğer donanım yeterliyse ve bütçe varsa tabi ki 2K-4K yönelmek daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 23 Haziran 2020; 2:32:4 >
    Tercih tabi hocam. Bende de rx589 var emsal bi kart, bf, gta5, battlefront 2 gibi oyunlari rahat 2k full ayarlarda oynuyorum 50-60 fps.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.