Şimdi Ara

21 promil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu aksam gelirken 21 promıl alkol cıktı ve polis ler ehliyet ruhsatı alarak kagıda bişeyler yazdı ceza varmı dedım yok dedıler o zaman nıe aldılar bu bir ikinciside polislerin tavrına tav oldum adam sallanma vb sacma sapan kelimeler kullanıyo

• Yapar yapar çok havalılar maşallah Sanırım promil çıktı diye kayda geçtiler işlem yapmak amaçlı değil sadece evrakta görünmesi için. Çünkü onu üflendinmi geri dönüşü yok sende de hiç çıkmasa yazmazlardı sanırım. Bende de birkere 35 promil çıktı içtinmi demişti üflemeden önce bende hayır demiştim sanırım kuruldu bana gitti anlamsızca bir şeye ceza yazdı. Unuttum ne oldugunu baya zaman geçti üstünden ilk ehliyet aldıgım dönemlerdi.
  • Rapor tutulmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Rapor tutulmus.

peki bu rapor sicili yada baska bi yere gecılıyomu yani bi amacı varmı ve azda olsa puan düşmesi söz konusumudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpella33

quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Rapor tutulmus.

peki bu rapor sicili yada baska bi yere gecılıyomu yani bi amacı varmı ve azda olsa puan düşmesi söz konusumudur

Yok, sorun olmaz.

• Bu olayı bende merak ediyorum açıkcası. Ara sıra bir bira içiyorum ardından 1-1.5 saat sonra yola çıkıyorum hiç çevirilmedim bu şekilde araç kullanıcaksam kesinlikle birden fazla içmiyorum tahminim oda 25-30 promil çıkartır. Hiçbir şekilde sorun olmuyor dimi arkadaşlar
  • Doldurulması gereken bir kota var sanırım, 'şu plakalı araç kontrol edildi' anlamında sürücü ve aracı not alıyorlar heralde. Rutin kontrollerde de birkaç kere başıma geldi, aynı şekilde ehliyet ve ruhsatı alıp kağıda birşeyler yazdılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    13.00da mi 13.00te mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunun adına fişleme diyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn2

Bunun adına fişleme diyoruz.

+10
  • bunun adı fişleme değil. aynı şey benimde başıma geldi. çevirme de üfledim bişey çıkmadı ama aldılar ehliyet ve ruhsatı. bi işlemyapıp ban imzalattılar. bende imza atmam dedim. sonuçta suuçum yok dedim. bana bunun suç için değilde kendilerinin böyle bir işlemi yaptıklarının delili dediler. herhalde yarın öbür gün siz çalışmadınız dediklerinde benim evrağı gösterecekler.
  • Ya Allah aşkına takılmayın bu kadar. Fişlese ne yapacak? Güldürmeyin adamı. "İçki içiyor..." Lan bardan çıktın!

Benim kredi kartı harcamalarıma bir parmak hareketi ile ulaşabilirler. Kasmasınlar görecekleri:
    - Big Chefs
    - Mezzaluna (Alkollü, domuz ürünü içerikli yemekler de mevcut)
    - Piola (Alkollü, domuz ürünü içerikli yemekler de mevcut)
    - Flat (Bar)
    - Balıkçıköy
    - Ege
    - Botanica (alkollü)

Gibi onlarca harcama her ay. Fişlesinler o zaman beni. Hey! Sadece Domuz satılan restorana gitmekle kalmıyorum, arada sırada yiyorum da ha! Güldürmeyin adamı. Fişlemeymiş.

Performans değerlendirme ve istatistik amacı ile yapmak zorunda kalmışlardır. "Şu kadar araç çevirdim" şeklinde.

Alkol muayenesine 20 kere girdiysem, 18'inde alkollüydüm. Şimdiye kadar bir liste imzalamadım. Ancak Bodrum'a giderken yaşadığım rutin çevirmede aynı listeye imza attım. Arada sırada yapılan rutin bir uygulama. Bu alkol muayenesinde de olur, radar çevirmesinde de, rutin çevirmede de. Denk gelme meselesi. Performans ölçme gibi birşey.

• Fişlenmekten korkan ama haramdan korkmayanlar
  • Fişleyecek olsalar çok daha kolay yolları var.

Huseyin-ZST'nin yazdığı gibi kredi kartı harcamaları
    İnternette gezindiğiniz siteler, baktığınız sayfalar, indirdiğiniz dosyalar
    e.mail'ler (kimse beni gmail veya yahoo'dan gönderdiğimiz maillerin tamamen güvenli olduğuna inandıramaz)
    üyesi olduğunuz siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları

Yapılan işlem kontrol yapıldığına ve ceza gerektirmediğine dair bir onay almak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpella33
    ikinciside polislerin tavrına tav oldum adam sallanma vb sacma sapan kelimeler kullanıyo

Merhaba,

20 yıldır ehliyetim var ve 20 yıldır da trafik kontrollerine girerim.
    Şimdiye kadar hiçbir polis bana bu şekilde davranmadı.
    20'li yaşlarımda cumartesi akşamları 20-30 promil alkolle kontrole girdiğim de çok oldu.
    Şimdiye kadar hiçbir polisle yakın muhabbete girmedim. Ben her zaman onlara saygılı davrandım. Onlar da saygılı bir şekilde görevlerini yaptılar. Ceza yediğim zamanlar da dahil. Şimdiye haklı olarak yediğim hiçbir cezaya itiraz da etmedim. Kuralı çiğnemişim ve sobelenmişim, bu kadar basit.
    Hiçbiri şimdiye kadar bana "sen" demedi. Çünkü ben de onlara "abi", "memur abi", "komserim", "amirim" demedim.

Sizin tavrınız polisin size tavrini belirler.
    Benim size nacizane tavsiyem siz onlara karşı mesafeli durursanız, onlar da size mesafeli dururlar.
    Laubali olmaya gerek yok, bırakın onlar görevini yapsınlar.

Selamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.