Şimdi Ara

21 tişörtü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taraftar hayvan gibi saldırmış, bitirmiş hiçbir şubede bulamıyorum. Yeniden satışa çıkar mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelir tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 hem GS'nin şampiyonluk sayısı hem de büyük Aziz başkanın başkanlığı süresinde GS'nin aldığı kupa sayısı imiş.

Güzel denk gelmiş. Bulsaydım formadan ben de alacaktım...
  • futbolcuların üzerindekinde nike logosu var. taraftarın aldıklarında logo yok, biraz kalitesiz geldi bana. yinede bulursam alacağım bende bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

futbolcuların üzerindekinde nike logosu var. taraftarın aldıklarında logo yok, biraz kalitesiz geldi bana. yinede bulursam alacağım bende bulamadım
    Nike muhtemelen şampiyonluğa özel sınırlı sayıda üretti futbolcular için, nike logolu satılsa emin ol 100 liradan aşağı fiyatı olmaz, boşver logosuz satılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

Nike muhtemelen şampiyonluğa özel sınırlı sayıda üretti futbolcular için, nike logolu satılsa emin ol 100 liradan aşağı fiyatı olmaz, boşver logosuz satılsın

Alıntıları Göster
    logosunda değilim kaliteliyse sıkıntı yok. bulursam alacağım zaten büyük bedenler kalmış hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

logosunda değilim kaliteliyse sıkıntı yok. bulursam alacağım zaten büyük bedenler kalmış hep

Alıntıları Göster
    Bütün şubeleri aradım, tek tük xl bedenleri kalmış. Taraftar hayvan gibi saldırmış, ulan bir de millette para yok diyorlar, 50 liralık tişörtü bitirmişler helal olsun. Daha çıkmaz herhalde ya. Çok hoş görünüyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GSstoreda nike ürünleri dışında polyester ürün neredeyse yok. Malum bunların fiyatları da fahiş ve bu ürünlerden klübe kalan pay devede kulak misali. Belirtilen tişört futbolcuların üzerindekiler gibi nike logolu olmayabilir ama sadece %100 pamukta olmamalı. Taraftara seçenek sunulmalı. Fiyatı yüksek olsun ama sadece pamuk olmasın. Örneğin şuan aslan taraftar serisi 79,99-TL etiketli tişörtler mevcut. Bu tarz ürünlerin arttırılması lazım. İsteyen istediğini alsın. 50-TL Verip pamuk alacağıma 80-TL verip polyester alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.