Şimdi Ara

21. Yüzyılın izlerini taşıyan kolonlar! 'Goldenear Technology' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
5
Favori
9.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teknika

Güle güle kullan aydinsakaryali.

Teşekkürler üstad....
  • Buradan da bir kez daha hayırlı olsun diyeyim
  • Delerıum kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Artık senin şu yeni hoparlörleri ve JL i bir görsek forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

Teşekkürler.Artık senin şu yeni hoparlörleri ve JL i bir görsek forumda

Eli kulağında lakin birde ben görsem istediğim haliyle ufak tefek şeyleri beklemesek
  • Aydınsakaryalı kardeşim,Golden Ear sisteminiz hayırlı olsun..
    Nede olsa Def-tech kardeşliği...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babiş62

Aydınsakaryalı kardeşim,Golden Ear sisteminiz hayırlı olsun..
    Nede olsa Def-tech kardeşliği...

Teşekkürler üstadım.Sandy Gross aynı Babanın ürünleri nede olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

GoldenEar Technology Triton One Loudspeaker Reviewed

+1.Amerika fiyatı 5000$ cıss el yakar.Two yeter bize

• Fiyat oraya göre aslında iyi sayılır burda meselesi başlıyor herşeyin canını sevdiğim distribütörlerinde mesele
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

orta/üst kalite bir stereo amfi edinebilirseniz kolonların nasıl nefes alıp açıldığına siz de şaşıracaksınız.

Hocam Oppo 105d aldım evet dediğiniz kadar varmış Oppo bile bukadar fark ettirdi Hoparlörler başka bir havaya büründü sanki Oppo sayesinde.Hem sinema hemde müzik tarafında ciddi fark oluşturdu vede şuan sadece Hdmı ile bağlı iyi bir İnterconnect ile performans dahada artar herhalde..

• GOLDEN EAR TECHNOLOGY
    Yeni Flagship Subwoofer Serisi

SUPERSUB XXL

21. Yüzyılın izlerini taşıyan kolonlar! 'Goldenear Technology'
  • Projected Retail Price is $1999
    gibi bir fiyatdan bahsediliyor. Burda da olsa bu fiyata tam süper sub olur yahuuu
  • Şık olmuş

21. Yüzyılın izlerini taşıyan kolonlar! 'Goldenear Technology'
  • Yakın zamanda ses sistemimi yenileyeceğim, amfi olarak pioneer vsx-2023 kullanıyorum ve hoparlörleri almışken 1 kez alayım ve ömürlük olsun istiyorum (bütçe olarak çok fazla uçmadan). Yaptığım araştırmalarda triton 7 lerin son derece başarılı bulunduğunu, özellikle fiyat/performans açısından tavsiye edildiğini gördüm. İstanbulda bu cihazları görüp/deneyebileceğim yerler konusunda tavsiye verebilir misiniz? Bir de 5.1 set oluşturmak istesem, hangi firmalardan fiyat alabilirim nitekim online olarak çok fazla fiyat bulamadım Türkiyede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumacher__

Yakın zamanda ses sistemimi yenileyeceğim, amfi olarak pioneer vsx-2023 kullanıyorum ve hoparlörleri almışken 1 kez alayım ve ömürlük olsun istiyorum (bütçe olarak çok fazla uçmadan). Yaptığım araştırmalarda triton 7 lerin son derece başarılı bulunduğunu, özellikle fiyat/performans açısından tavsiye edildiğini gördüm. İstanbulda bu cihazları görüp/deneyebileceğim yerler konusunda tavsiye verebilir misiniz? Bir de 5.1 set oluşturmak istesem, hangi firmalardan fiyat alabilirim nitekim online olarak çok fazla fiyat bulamadım Türkiyede..

Hocam bunları ancak İstanbulda Etilerde Forum Audio da görebilirsiniz...

• GoldenEar Triton One gelmiş Forumaudio' ya bir inceleme şansınız olursa, sizden fikir edinebilirsek seviniriz
  • golden earları ilk dinleyenlerden biri olarak one da görmek ve dinlemek isterim.
    umarım fırsat bulurum.
  • mesajım bulunsun burada ne olur ne olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 2 Mart 2015; 21:39:35 >
  • dinlediğiniz tarz müzikler ve sinema için çok idealler kanımca
  • Bu hoparlör özellikle orkestral büyük soundu yakalamak ve Amerikalıların beklentisine göre Full frekans bandında flat cevap vermek için üretilmiş ve butik üreticilerin benzerlerini en az 20.000 usd ye sattığı modellere ulsşsmayanlar için üretilen bir model.
    Bu tip hoparlörler Stereo da hiçbirşey eksik değilmiş gibi çalarken ensttrumanların olduklarından daha büyük algılanmasına neden olabilirler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.