Şimdi Ara

210 bin mf 4 de nereleri yazabilirim??? lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkdaşlar bir arkadaşım için soruyorum..3.senesi bu sene ve 210 bininci oldu..yazıp gitmek istiyor ne gelirse...
    sizce nereleri yazabilir...lütfen yardım edin....

• Orman mühendisliği - orman endüstri mühendisliği bunlar kesin tutar ve sağlam bölümler.Jeoloji-Jeofizik mühendislikleride gelir ama bunların iş alanı kısıtlı.
    Ormanları baştan aşağı yazsınKesin biri gelir.
  • hakikaten bu dediğin bölümlerin gelme ihtimali var mı ben hiç bilmiyorumda..bana sanki bir yer gelmez miş gibi geldiydi de..ya inş gelir bir yerler inş..jeoloji nereler gelebilir yada orman müh. de nereler gelebilir?
    sağol cevapladıgın iç.in lütfen yorumlarınızı bekliorum
  • Hocam önce bu bi arkadaşım için ayaklarını geçeceksin.
  • Karadeniz teknik orman kesin tutar arkadaşım.Jeoloji kocaeli antalya çanakkale konya mersin denizli aksaray daha var bi sürü.Tutar bunlar kesin.
  • kardeş ister inan ister inanma ben inönü tıp ile gaziantep tıp arasındayım şu an...hangisini seçeceğimi düşünüyorum sanırım inönü yazcam...bu forumda konu dahi açmıştım hatta..evet çok yakından bir arkdaaşım..ha hayır yorum yapmak istemiyrosan hocam bilmeden de konuşma bence..konu açtık buraya sadece yorum istemek için neyse sorun değil..yine de sağol hocam
  • çok sağol lifesgood hakikaten bilmiyorum ondan sordum neyse...yorumun için çok sağol..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.