Şimdi Ara

210 Binde Benzinli Golf 5 Alynyrmy ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok iyi yapmışsın. Yorumu açacağın Konuya bırakayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

bende başlığı yanlış okumuşum 210 bine golf 5 alınırmı diye haha :)
    ben olsam 210 bin kmdeki arabayı almam

Hocam iyi hoş demişsinizde piyasada düşük kilometreli araçların büyük bir kısmında kilometre düşürme mevcut. Eğer araç o kilometreye düzgün bir şekilde çıkmışsa bir sıkıntı olmaz bence.
  • Uzak durmakta fayda var bence otomatik olmasy ve 200 bin büyük risk. ?ahsen gider bir iki fazla verir daha yüksek model bir araç bakardym.
  • km yuksek bosverin daha iyisini alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurFiliz

Abilerim dh hesabym yeni belki beni çogunuz kaile almayacaksynyz ama ben düzenli olarak girip konulara vs. bakyyorum neyse sadede gelelim ilk arabamy alma arifesindeyim arabayy aile dostumuzdan alacagym 2005 model golf 5 1.6 fsi sportline versiyonu DSG ?amzyman 6 ileri ... 19000 tl ye alycam büyük ihtimal ... araç 210 bin km de en güzel yanyda araba kazasyz bende duyunca bi degi?ik oldum araç bakymlary düzenli yapylmy? bi araç ciziklerden dolayy ufak yama boyalary olmus ?imdi benim sizlere sormak istedigim soru ben bu arabayy aldygym baya uzun bir süre kullanmak istiyorum bu arabanyn motoru ortalama ne kadar dayanyr ve
    servisde ortalama ne kadara yeni motor takylyr ve bir soru daha ben bu arabayy aldygym zaman kaskosunu yaptyrsam diyelimki motoru bitti yeni motor degi?tirme i?lemini kaskoyu bozarak yaptyrabilirmiyim

210.000km yerine 120000km civari falan baking bence. O km cok yuksek cunku.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• benim aracımda golf 2005 model triptronik 2005 yılında dsg yoktu.
  • hocam iyi bir ustaya gidip göstereceksin aracı bakacak ne var ne yok veya son bakımda kaç km falan 20 bin az para değil heleki 210 bin kmde araç bu kmlerde sorun çıkarmaya başlar
  • Almıyacaksan ben alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt_85

benim aracımda golf 2005 model triptronik 2005 yılında dsg yoktu.

Sportline versiyonlarda varmış hocam.Nette ufak bir araştırma yaptım bende.
  • quote:

hocam iyi bir ustaya gidip göstereceksin aracı bakacak ne var ne yok veya son bakımda kaç km falan 20 bin az para değil heleki 210 bin kmde araç bu kmlerde sorun çıkarmaya başlar

Hocam hangi araba 200 binde bitiyormuş ki VW Golf bitsin? Hem de Golf 5 gibi bir araba?
    200 binde biten arabanın ya 2. 200 binidir ya da bi 100 bin falan düşürülmüştür.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    vwci olduğun imzandan belli buraya golfü savunmaya gelmişsin ve 200 bin kardeş bu az değil istiyosa alsın zorlayan yok ben olsam almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meissner

quote:

Orijinalden alıntı: smt_85

benim aracımda golf 2005 model triptronik 2005 yılında dsg yoktu.

Sportline versiyonlarda varmış hocam.Nette ufak bir araştırma yaptım bende.

Yanlış araştırma yapmışsın

sportline donanımın ismidir

şanzıman değişmiyor dsg falan değil
  • quote:

vwci olduğun imzandan belli buraya golfü savunmaya gelmişsin ve 200 bin kardeş bu az değil istiyosa alsın zorlayan yok ben olsam almam

Kendim 225800 KM'deki bir Polo'yu kullanıyorum 2000 model. Bir damla yağ eksiltmiyor, üflemiyor, atmıyor, yakmıyor.
    Motorun en ufak bir sıkıntısı yok.
    VW yi savunmuyorum. Taksiler 600 bin KM gidebiliyor.
    Şirket araçları ona keza.
    Peki benzinli bir Golf niye 200 binde bitsin?
    Benim Polo'm da benzinli ve 225800 KM'de olmasına rağmen gayet iyi durumda.
    Buradaki araç VW değil de başka bir araç olsaydı, aynı şeyleri yazardım. Sonuçta burada VW 500 bin yapar diğer arabalar 200 binde biter demiyorum.
    Bütün araçlar 400-500 bin KM'yi devirebilir. Tabi eğer temizse. İyi kullanılmış, bakımları aksatılmamış bir araç kolay kolay 200 binde bitmez.

araçda hiçde iyi gibi durmuyor ben olsam almam arkadaş bu kadar basit hem 20 bin verecem hemde 210 binde
  • quote:

araçda hiçde iyi gibi durmuyor ben olsam almam arkadaş bu kadar basit hem 20 bin verecem hemde 210 binde

İlandaki araca bakmadım, sen almazsın o o kadar basit ama gelip burada bana ithamlarda bulunamazsınız.
    2000 model Bora'lar, Focus'lar, Civic'ler 20 binlere ilana koyuluyor. 2005 model Polo'lar 25 bine ilana koyuluyor. 20 bine Golf 5, temizse alınır demek VW ci olmak mı oluyor?
    ben birşeyde bulunmuyorum.
    dostum bak herkesin zevkleri farklıdır ben düşük model yüksek km sevmem neyse hadi iyi geceler
  • quote:

ben birşeyde bulunmuyorum.
    dostum bak herkesin zevkleri farklıdır ben düşük model yüksek km sevmem neyse hadi iyi geceler

Şu cümlenizde neyi ifade etmek istediniz?
    "vwci olduğun imzandan belli buraya golfü savunmaya gelmişsin"

20 bine ne alırdınız siz olsanız?
    imzandaki araç polo olduğu için vw yi savunmaya geldin sanmıştım :)
    20 bine almam biriktirip daha iyisini alırdım 20 bine zamlardan sonra ne alacaksınki benim kriterlerimde symbol çıkıyor hiç araba alma daha iyi
  • İşte "Almam" diyorsunuz. O da "Araba alacağım" diyor. Tartışmanın lüzumu yok.

Edit: VW ci değilim hocam. Aracım VW ve muadillerinden kaliteli belki ama yeni model VW'lerde kalitenin ve donanımın kısıldığı bir gerçek. Şahsen yeni araba alacak olsam, param çok olup dolu bir Golf almayacak olduktan sonra VW almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 9 Ocak 2014; 1:06:57 >
    neyse iyi geceler yatıyorum ben malum yarın iş güç
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.