İyi günler.Elimde 2014 dizel polo aracım var.Daha geniş iç ve bagaj hacmi ihtiyacı oluştu. Poloyı satıp üstüne de ekleme yapıp maks 210k tlye kadar otomatik benzinli (turbo) araç bakıyorum. Önceliğim şanzımanın güvenilir olması ve bagaj hacmi.Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aky_887 -- 19 Ağustos 2021; 19:33:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
210k tl ye kadar araç tavsiyesi
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1 tce clio 5 icon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 19 Ağustos 2021; 19:44:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2021 model 1.0 e-TSI Skoda Octavia. Yakıtı az, bagajı bu kadar büyük olan şu an aynı segmentte araç yok. 600lt.
Bi tane ilanda var:
Bir önceki kasasına da bakabilirsin. Onun bagajı 590 lt, birkaç tane benzinli motor seçeneği daha var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Huan82021 model 1.0 e-TSI Skoda Octavia. Yakıtı az, bagajı bu kadar büyük olan şu an aynı segmentte araç yok. 600lt.
Bi tane ilanda var:
Bir önceki kasasına da bakabilirsin. Onun bagajı 590 lt, birkaç tane benzinli motor seçeneği daha var.
İlandaki , engelliler için indirimli fiyat yalniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 19 Ağustos 2021; 21:24:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pardon detaylı bakmamıştım. O zaman bir önceki makyajlı kasadan bakılabilir. Onda aradığı aralıkta vardı.
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sw egea yada focus bakın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X