Şimdi Ara

2116 TL Acer XF272UPbmiiprzx 27' 2K 144Hz 1ms(GTG) FreeSync HDR400 Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Viewsonic, VX2758-2KP-MHD

Bu ürünü almayı düşünüyorsanız amazondan almak daha sağlıklı olabilir. Satıcı amazon olan tek stok var, world puanla 2800'e alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 29 Temmuz 2020; 0:21:18 >
  • Heriflere bak 1080p ile arasında 30 40 tl var :D Bu arada bende 1080psi var gerçekten güzel monitör arkadaşlar almayı düşünen için gerek hdr özelliği olsun vb net görüntü veriyor. Fakat açılışı yavaş 4 5 saniyede açılıyor açılana kadar Windows açılıyor. Ayrıca hdr da sürekli kullanamazsınız alt+tab yaparken aşırı takılıyor. Normal modda hiçbir sıkıntı yok kendi uygulamasıda var tuşlarla oynamiyorsunuz yani kayit edip ayarlarınızı kullanıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

Heriflere bak 1080p ile arasında 30 40 tl var :D Bu arada bende 1080psi var gerçekten güzel monitör arkadaşlar almayı düşünen için gerek hdr özelliği olsun vb net görüntü veriyor. Fakat açılışı yavaş 4 5 saniyede açılıyor açılana kadar Windows açılıyor. Ayrıca hdr da sürekli kullanamazsınız alt+tab yaparken aşırı takılıyor. Normal modda hiçbir sıkıntı yok kendi uygulamasıda var tuşlarla oynamiyorsunuz yani kayit edip ayarlarınızı kullanıyorsunuz
    sendeki ips büyük ihtimal, bu TN olan.

o konuyu da ben açmıştım :D ips olan 2500-2700 falandı bu fiyata olsa atlamıştım da TN imiş. ama kasa görüntü aynı.
  • Lilpackage L kullanıcısına yanıt
    4000-5000 liralık 144-165 hz monitörlerde de aynı panelin farklı versiyonları var

ama iş panelde bitmiyor diğer monitörleri göre çok fazla ghosting oluyor
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Aynen bendeki ips, bende bi an üzüldüm ulan 2ksı aynı para diye :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    ghosting hosting mosting oluyormu
  • Ben farkedemiyorum varsa da ama ips ekran elbet vardır. Gözle algilayamiyorum oyunlarda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.