Şimdi Ara

2133 Mhz Ram 1066 Olarak Çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba perşembe günü anakart işlemci ram satın aldım.
    Aldıgım ürünler:
    -i5 6600
    -kingston hyperx fury 8 gb 2133 Mhz tek modül
    -Msı b150m bazooka anakart

Sorunum şu anakartım 2133 desteği veriyor x.m.p desteğide var biosdan x.m.p yi açtım 2133 seçtim.Ancak pc açıp msı cpu-z açtıgım zaman 1066 mhz hızı geçmiyor.İnternetten araştırdıgımda x.m.p açıldıgı zaman ram frekasın yükselir denildi ancak bende hala aynı bir önerisi veya yardımcı olabilecek birisi varmı şimdiden teşekkür ederim.

• HaunterTR kullanıcısına yanıt
    Cpu-z de 1066 yazıosa normaldir ramleri frekansları 2ile çarpılır ram frekansı 2 kanaldan oluştuğu için 2ile çarpılır denebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 16 Temmuz 2016; 20:11:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysef

Cpu-z de 1066 yazıosa normaldir ramleri frekansları 2ile çarpılır ram frekansı 2 kanaldan oluştuğu için 2ile çarpılır denebilir

Arkadaş doğru söylemiş ram frekansları ikiyle çarpılır. Adı üstünde DDR-DDR2-DDR3 dediğimiz şeylerin uzatması "Double" Data Rate. Cpu-z'de 1066 yazıyorsa aldığın ram onun 2 katıdır.
  • arkadaslar bende de 2 adet gskill 4 gb toplamda 8gb cift modul var.msi cpuz dem baktim 1064u gecmiyor.benim durumumda ayni midir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufes U kullanıcısına yanıt
    Evet ayni durum . Bendede 1333 yaziyor . O Degeri x2 hesaplarsan gercek ram hizini elde edersin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.