Şimdi Ara

2139 Tl Samsung Galaxy A50 2019 64 GB (Samsung Türkiye Garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adminler telefon indirimini konu dışına aldı da benim mi haberim yok acaba?
    www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy A50 2019 64 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a50-2019-64-gb-samsung-turkiye-garantili-pm-HB00000IF4OV

2139 Tl Samsung Galaxy A50 2019 64 GB (Samsung Türkiye Garantili)

• şu telefonun kamerasına çöp demeselerdi alacaktım bundan.
  • Ignite kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf kalitesini buradan inceleyebilirsiniz. Düşük ışık için Gcam kurulabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuharremAylar -- 14 Ekim 2019; 12:36:58 >

• yaklaşık 2 haftadır telefonu kullanıyorum mi a2 den bu cihaza geçiş yaptım ama ben kullanmayacağım eşime vereceğim. telefonun artı ve eksi yönlerini paylaşıyorum. ilk önce artılardan başlıyorum telefonun hızı çok iyi hiç takılma donma olayı hiç rastlamadım. oyunlarda da hafif ısınma oluyor ama öyle rahatsız edici boyutta kesinlikle değil. ekran kalitesi çok başarılı ips ekranla oled ekranların arasındaki fark bariz belli samsungun kendi arayüzü de başarılı şimdi eksi yönlerine gelince ilk başka kamera 2200 tl lik kamera kesinlik le değil benim bir önceki cihazın kamerası ile neredeyse aynı samsung bunu bilerek mi kısmış yoksa kameranın mı özelliği böyle bilemedim. birde pil konusu 4k mah sanki cihazın boyutuna göre biraz yetersiz kalıyor 5 saat ekran süresi 2 hafta sonunda daha göremedim :(( alacak arkadaşlara tavsiye ederim ama fiyatı 1950 lira civarı düşünce onda da hızı ve ekran kalitesi yüzünden kameradan yüksek beklentileri olanlar buna bulaşmasın derim.

• satıcısı hepsiburada olan bir samsung indirimde olsa da alsak
  • Bu fiyata mavisi kalmamış kalsaydı alacaktım:( Trendyol da da sanırım fiyatı 2.200 idi değişmediyse...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.