Şimdi Ara

215,000 lira bütçe ile ikinci el ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim, 55 yaşında doktor bir tanıdığım yakın bir zamanda ikinci el araç almayı düşünüyor. Bütçesi max 215,000 lira kendisi 30 yıldır hiç araç kullanmadı. Şu anda 90 model Lada Samara ile araç kullanmayı yeniden öğreniyor. Ben kendisine W210 makyajlı kasayı önerdim. Fakat her ne kadar otomobillerle ilgili olsamda tam anlamıyla bu konuya hakim olduğumu söyleyemem. Siz olsanız hangi aracı önerirdiniz? Sebepleri ile birlikte yazarsanız sevinirim. Araçtan beklenti, aracın görünüşü güzel olmalı, konforu yerinde olmalı, sürüşü keyif vermeli, olmazsa olmaz yakıt 10 litreyi fazla geçmemeli şehir içinde, fazla baş belası bir araç olmamasıda arzulanan bir durum tabi ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VAG -- 14 Ocak 2022; 17:37:24 >

• 2012-2013 az km.li 1.2 Tdi, dizel polo. Bu araç yol tutuşu, sürüş konforu ve en önemlisi ekonomikliğiyle ( düşük MTV, birndepoyla 1000 km) iyi bir seçim olur. Satmak gerekirse de ülkemizde en çabuk satılabilecek araclardan biri.
  • kk35 K kullanıcısına yanıt
    Hocam hatchback araç pek sevmiyoruz, birde aracı alacak kişinin 5 kişilik bir aile olduğu düşünüldüğünde polo ne kadar yeterli olur emin değilim onun dışında dediklerinize katılıyorum. tavsiyeniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VAG -- 14 Ocak 2022; 17:22:21 >
  • Merhaba ,

2017 egea 1.3 multijet kesinlikle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.