Bildirim
21500tl tavan bütçe ile hb araç???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hic yardımcı olacak yokmu -
Satmak söz konusu ise 2001-2004 polo alın diğerlerini boşverin. -
sorunsuz istiyorsan citroen c serisi derim ama satma konusunda bilemiyorum. -
megane 2 o fiyata temiz bulursan al, sıkıntı çekmezsin -
(Ben alman arabalarıyla ilgilenmiyorum ama bildiğim kadarıyla) 21Kya temiz polo bulmak talih işi gibi.Burada(Turgutlu/Manisa) bir adamda var.Satılık 87k kmde.Dışarıdan görünüşü epey iyi.25 ister herhalde.Bulursan bence de polo al.quote:
Orijinalden alıntı: berkayjan
sorunsuz istiyorsan citroen c serisi derim ama satma konusunda bilemiyorum.
Megane 1 kasa sedan vardı benim eski okul müdüründe.Çok sık elektronik arıza çıkarıyordu o araç.Hepsi öyledir demiyorum tabi.
Focus 1in tipini ben sevmiyorum ama bence tipinde bir sıkıntı yok dersen 2. bakılacak araç bu olur bence.
Cliolar bence gereksiz pahalı. Konu hakkında düşüncelerim bunlar.(Araç özelliklerine göre şahsi fikrim.Bahsettiğim eski müdürüm megane 1 satıp 2010 clio almıştı üç sene önce 24000e.O zaman bende 93 corolla vardı.Benim corolladan fazla ses alıyordu içeri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general263 -- 27 Ağustos 2016; 14:42:26 >
-
Clio -
21e tavsiye edecek araç bulamıyoruz arkadaş -
2006 2007 Sirion bak sanayiyi Unutursun yurt dışın Toyota passo diye satılır. -
2.el düşünülüyorsa Polo doğru tercih olacaktır. Temizini bulmak biraz zor, olanlarda abartı fiyat çekiyor.quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
2006 2007 Sirion bak sanayiyi Unutursun yurt dışın Toyota passo diye satılır. -
2003 polo var bende. 70000 km de aldık. Şu an 123000 de. Sorunsuz biniyorum.Konforlu araç . Bilen bilir. Km'de 17 krş yakıyor. Benim tercihim polodan yana.quote:
Orijinalden alıntı: Efective
2.el düşünülüyorsa Polo doğru tercih olacaktır. Temizini bulmak biraz zor, olanlarda abartı fiyat çekiyor.
Alıntıları Göster -
getz focusquote:
Orijinalden alıntı: Shamesone92
2003 polo var bende. 70000 km de aldık. Şu an 123000 de. Sorunsuz biniyorum.Konforlu araç . Bilen bilir. Km'de 17 krş yakıyor. Benim tercihim polodan yana.
Alıntıları Göster -
Biniciysen eğer polo ile focus son tercih olur. Bu butceye polo onerilmez -
Bulabilirseniz temiz Polo ya da dizel getz olabilir diğerlerini bence de gecin. Getzin 1.4 lerini benim 1.2 micramla tokatlıyorum ondan benzinlisini söylemedim -
Polo alınabilir 99 2000 bora bulunabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: tekstilci77
2003+ clio
2001 2004 polo
Peugeot 307
Megan2
Getz
Focus 1
Bu modeller arasından hangileri uygun az yakar sanayi unutturur. 307 ye bakma diyor herkes satamassin arıza yapar diyorlar sizce nr almalıyım
Swift 1.2 at -
-
Cevap bekliyorum hic birimi değil yoksa -
Getz yada megane 2 hb diyorum ben usta. Getz daha güncel km daha düşük. O motor taksi accentlerde halen kullanılır motoru üzmez saat gibi çalışır. Gönlünüze yatmazsa megane 2 hb diyorum ikinci olarak -
Uzmez diyorsun yanı iki araçta getzin motoru yeni yapılmış bi sıkıntı cikarirmi acaba
Benzer içerikler
- skoda rapid neden tutulmuyor
- hyundai tucson neden tutulmuyor
- suzuki vitara kronik sorunları
- ford courier tutulan modeli hangisi
- en yüksek suv araçlar
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X