Şimdi Ara

2199 TL Intel Core i7-10700F 2.9GHz (Turbo 4.8GHz) 16MB Cache LGA1200 Comet Lake 10. Nesil İşlemci (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gamers Nexus mı sahte / uyduruk dediniz anlamadım? Öyleyse adamların 1.33 milyon abonesi var, Nvidia - AMD - Intel bunları önemseyip açıklamalarda bulunuyor vs.

Ayrıca i7 11700k Alman mindfactory sitesinde satışa çıktı ve alan aldı işlemciyi sonra İntel siteye ambargo uyguladı. İşlemci sana bana çıkmadı.

Videosu:

• No Way Out kullanıcısına yanıt

Keşke anakartın sitesine girip baksaydın, normalde z490 chipsetli anakartlar destekliyor ama(!) SS atmak yerine üreticilerin insiyatifinde olduğunu bilseydin keşke :)

2199 TL Intel Core i7-10700F 2.9GHz (Turbo 4.8GHz) 16MB Cache LGA1200 Comet Lake 10. Nesil İşlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tankado34 -- 27 Mart 2021; 21:27:27 >
  • Arseyus kullanıcısına yanıt

Bunu neye göre söyledin bilmiyorum ama 10700f 3700x dengi bi işlemci . Ve 3600 dediğin işlemci deli gibi ısınan bi seri. 3700x kullanıyorum . 10700k olsa bu fiyata düşünmeden alırım .

• Omergs28 kullanıcısına yanıt

Fiyatlandırma anlamında kıyasladım ben.

Isınma konusunda ise intel dahi olsa tam güçte oda problem çıkaracaktır.

Ryzen 3600 dediğimiz işlemci basit bir işlemci değil tam yüklü işlerde mümkünse iyi bir hava soğutucu alınmalı.

Aynı şekilde i7 serisi bir işlemcide stok soğutucu ile tam yükte soğutulması gerekecek.

İntel tarafında orta segmentte çok güzel işlemciler var ancak takdir edersin ki anakart olayları tam bir facia.

Mesela i5 10400f için amd anakartlar gibi güzel anakartları uygun fiyata alınabilseydi intel terchim olurdu.

İntel bu işi düzeltene kadar amd malesef tercih sebebi olmaya devam edilecek.

• anakart olayı olmasa intel kral ama 2021 yılında işlemciyle birlikte anakart değiştirmek nedir..

seneler önce aldığım x370 anakartı hala kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.