-Sizce sırf İTÜ diye imalat, meteroloji ve malzeme vb. mühendisliklere gitmem mi mantıklı, yoksa başka bir okulun hep hayalini kurduğum elektrik-elektronik müh ya da bilgisayar mühne gitmem mi mantıklı? -Elektrik ya da bilgisayar düşünürsem YTÜ olacak gibi geliyor. YTÜ'nün mühendisliği nasıldır? %100 İngilizce olmamasına üzüldüm. Bir de Anadolu elektrik-elektronik mi YTÜ elektrik müh mi? -Eskişehir'de yaşıyorum. Anadolu Üniversitesi mimarlık da olacak gibi. Anadolu'da mimarlık okuyan arkadaş varsa yorumlarını alabilir miyim? Sizce Mimar Sinan ya da İTÜ mimarlık gibi köklü mimarlıklar varken Anadolu'ya gitmem mantıklı mı?
upupupup
yukarı. Bende merak ettim
Yukarı. Ben de 2 cevap geldi diyince mutlu olmuştum
Yukarıı
Özellikle imalat mühendisliğini merak ediyorum hocam. Çalışılan şirketleri az çok öğrendim ama menzun olan bir kişi bile bulamadım hala, nasıl çalışıyor,genel olarak menzun sonrası maaşı, 5 yıllık deneyimden sonraki maaş genellemeleri, kendini geliştirmek için ne yaparsın vs
Ben de hiç mezun bulamadım. Ekşi sözlükten yorumlara bakayım dedim. Herkes ezmiş bölümü. Makina müh. olamayanlar anca burayı seçiyor falan demişler. Hocalar bile takmıyor onları demişler
Beyler ekşiyi pek takmayın benden öneri, bir bilene tanısın daha iyi.
Haklısın valla ya. Her şeye kötü demişler kendileri MIT mezunu falan herhalde İTÜ'de okuyan arkadaşlarımla konuşuyorum öve öve bitiremiyorlar bölümlerini bu ekşiciler yerden yere vurmuş
quote:
Orijinalden alıntı: rap_sagopa
Haklısın valla ya. Her şeye kötü demişler kendileri MIT mezunu falan herhalde İTÜ'de okuyan arkadaşlarımla konuşuyorum öve öve bitiremiyorlar bölümlerini bu ekşiciler yerden yere vurmuş
En iyisi dh yada cevre den birileri internetten yazılan pek gercekci degil arkadaşım ben pek inanmıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme