Şimdi Ara

21k dan 4500 hayalmi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ygs1 de 21k oldum. Mf4 de 4500 e cikarmak istiyorum siralamami. Hayal mi sizce? Hayal degilse kacar tane yapmam lazim lys sinavinda. Bu arada lys eksiklerim: kimya:nerdeyse hepsi mat:integral,turevin bir kac ayrintisi geo;uzay geometri biyoloji:sistemler fizik: ygs konularini lys kitaplarindan calistim. Ygs lys karisik olan konulari biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İmkansız değil ama eksikler birazcık fazla gibi (kimya fizik ) onları halledersen sıkı ve doğru bi çalışmayla çekersin hocam.Netleri söyleyemiycem sınav zorluğuna göre değişir. Sen elinden geleni yap olur. Tanıdığım 1 kişi var 22 binden 2 bine çeken.
  • Cok sıkı bi calisma yapman lazim eksiklerini direk kapat bence kimyaya basla hemen calismaya ben mf3 bolum istiyorum o yuzden biyolojiden basladim hedefim en az 25 yani sen de kimyayi duzeltip mati hallet en az 40 yapman lazim yani o da en az ama imkansiz degil tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsalih37

Arkadaslar ygs1 de 21k oldum. Mf4 de 4500 e cikarmak istiyorum siralamami. Hayal mi sizce? Hayal degilse kacar tane yapmam lazim lys sinavinda. Bu arada lys eksiklerim: kimya:nerdeyse hepsi mat:integral,turevin bir kac ayrintisi geo;uzay geometri biyoloji:sistemler fizik: ygs konularini lys kitaplarindan calistim. Ygs lys karisik olan konulari biliyorum

Çekebilirsin 2013 te 22 den 4 e çekip tıpa giden arkadasım vardı
    81/90 fen
    65/80 matgeo

• Bence yaparsın bide ygs deki net durumun da önemli belki de lys etkisi 21k dan daha iyidir. Biyoloji etkisi çok az mat geo fizik abancan mecbur ama ciddi diyorum çalışan adam çeker inşallah başarırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5k - 7k arası tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.