Şimdi Ara

21K SAY KARARSIZLIK... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Veri bilimi, makine öğrenmesi alanlarında çalışmak istiyorsanız ODTÜ İstatistik en mantıklı tercih olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakuzy -- 31 Temmuz 2023; 15:20:45 >
  • Veri bilimi, makine öğrenmesi alanlarında çalışmak tam olarak ne ifade ediyor anlamadan isminin büyüsüne kapılıp yapay zekacı olacam diyerek bölüm yazmayın. Bilgisayar mühendisleri yöneliyor bu alanlara daha çok. Rakipler ceng mezunları olacak yani piyasada. Hatta ceng piyasayı domine edecektir. Zira bu işi yapabilecek nitelikte öğrenci yetiştiren varsa tek istatistik bölümü odtü stat olacak. Diğerler statlar 100-200k civarı yapanlarla dolu. Dolayısıyla piyasanın türkiyede ceng tarafından domine edileceğini kabul etmek lazım.

• odtü stats gelmez büyük ihtimal.
    ytü mat müh derdim ama o da sıkıntı gelmeyebilir.
    ceng en baştan beri istiyorsan eskişehir osmangazi
    gazi
    kocaeli olabilir ama okullar tatmin eder mi bilmem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tıp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • t(u)p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aybü ceng (İngilizce) yaz. Hem eğitim dili İngilizce, hem Merkezi ve kaliteli diye duydum. Sektöre gelince olay senin kendini geliştirmene bakar. Tıpta da aynısı gelişir. Ya pratisyen hekim olarak kalırsın yada uzman olur yandal vs yükselirsin. Hangi meslek olursa olsun olsun kendini geliştirmen lazım. Aybü bilgisayar mühendisliği araştır istersen. Sonuçta duyduğum kadarıyla sevmeden tıp okumak belli bir süreden sonra işkence oluyormuş. Bu konuyu da düşün, araştır kararını ver derim

• 12500 yaptım.Odtu kimya muh,ytü ehm,tau mekatronik ve tıp arasındayım.Önerisi olan?

• Maliscope M kullanıcısına yanıt

İTÜ makine düşünün

• Tıp yaz bence

• Hocam galiba ytü stat öğrencisiniz. Bölümün sıralamlarını yükseltip iş imkanımı yaratacaksınız kendinize  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.