Şimdi Ara

█ 22/23/24/25 ŞUBAT | TÖDER | ANA KONU ███ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
6
Favori
19.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cloudmark

Ya, sadece 420 puanın üstündekiler buraya yazıyor da düşük yapanlar sessiz kalıyor, Ya da ben ygs ye kadar salak gibi hiç çalışmadım ve Töder gibi pek de 'kolay olmayan' bir sınavda 400 puan yaparak gerizekalılık gösterdim? Bu ne lan 3 sayfa okudum herkes 430 un üstünde? Yalan mı söyleniyor? yoksa ilk cümlede dediğim gibi sadece 420 üstü yapanlar mı buraya yazma kararı aldı? bu işi çözemedim ben..

Allah için biri söylesin ya, 120 Net yaptım çok mu kötü? şu konuda son 1-2 sayfaya bakıp genele oran yaparsam ilk 100.000 e bile giremeyecem sanırım.. Ümitsizliğe kapıldım şimdi ciddi ciddi.. Yok mu hiç 390-400 civarı yapan ya. Sınav çok mu kolaydı allah için biri söylesin bence hiç de kolay değildi, gayet bi zaman denemesinden FEM denemelerinden zor bir denemeydi.

içlendim.. :(

Çoğu kişi yalan söylüyor ve çok kötü olan da yazmıyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkçe 32 Net
    Sosyal 30,75 Net
    Matematik 26.25 Net

Toplam 89 Net
    Bölüm TM

Evet sorular cidden kolaydı biraz dikkat gerekiyordu sadece abartılacak zorlukta soru görmedim (Fen bölümü çözmediğim için yorum yapmıyorum o konuda) Tm olupta yaptığım Türkçeden utandım açıkçası dil bilgisi yapmak şartmış.
  • çok basit hatalar yaptım.
    111 net geldi. benim fen düşük arkadaşlar ya. 24 yaptım.
    ama benim de çoğu arkadaş gibi hayatımızda kimya ve biyoloji konularında eksik var.
    fizikte de çok basit hatalar yaptım.

bu arada y nasıl sönüyor arakdaşlar ampüllerde? taam elektriğin uzmanı değilim ama ben tam tersi yapmıştım o soruyu.
    neyse netlerim

türkçe 32
    sosyal 27
    mat 27
    fen 24 küsüratları var işte.

ygs de böyle bi şeyle sıralama kaç olur sizce ?
  • sonuçlar ne zaman açıklanır?
  • Biyolojide DNA sorusunda pürin sayıları nasıl eşit oluyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.1132

Biyolojide DNA sorusunda pürin sayıları nasıl eşit oluyo?

Nukleotit sayilarini esit vermis zaten. Dna da purin = pirimidin oldugundan ikisinde de nukleotid sayisinin yarisi kadar purin vardir

• bu töderde 395 puan yapan biri ygs de ilk 40kya girebilir mi ?
  • Arkadaşlar matematikte mod4 sorusundaki x değerlerini yazabilecek bir arkadaş varmı acaba?

2^3 * 3 * 5 = 120 oluyor
    burdan 4*2*2=16 sayımız oluyor
    tümünü yazmak gerekirse (1,2,3,4,5,6,8,10,12,15,20,24,30,40,60,120)
    Ancak bunlardan 4 ve 4ten küçük olanları çıkarmalıyız ki 124 = 4 (mod x) olabilsin. 2 veya 4 yazarsak 4e eşitlik salanmaz 0 olur her ikiside.
    yani 1,2,3,4 burdan gidiyor. Çift dediği için tek olan 3,5,15i de çıkarmalıyız. Kısacası
    1,2,3,4,5,15 çıkarılmalı.
    Toplam 16 tane 120yi tam bölen sayılar vardı. Bunlardan yukarıdaki 6sını çıkarırsak;
    16-6=10 buluyoruz cevabı.
    Bir çok arkadaşım 2 ve 4ü de sayarak 12 bulmuş cevabı. Çözen diğer arkadaşlardan çözüm bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

bu töderde 395 puan yapan biri ygs de ilk 40kya girebilir mi ?

Girebilir
  • tr 1y
    sos 5y
    mat 1y
    fen 2y
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersata

quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

tr 1y
    sos 5y
    mat 1y
    fen 2y

Benim de boyle sadece turkcede fazladan iki yanlis var. Siralamadan pek umitli degilim ama 155ler havada ucusuyo sen ne dusunuyosun siralama hakkinda

valla 1.de

YGS1 Puanınız 455630
    Türkiye Genelinde Dereceniz 793
    İl Genelinde Dereceniz 30
    Şube Genelinde Dereceniz 26
    Sınıf Genelinde Dereceniz 10

bu sefer 478 puan var ama ilk üç bin falan olacak galiba
  • quote:

quote:

quote:

tr 1y
    sos 5y
    mat 1y
    fen 2y

Benim de boyle sadece turkcede fazladan iki yanlis var. Siralamadan pek umitli degilim ama 155ler havada ucusuyo sen ne dusunuyosun siralama hakkinda

valla 1.de

YGS1 Puanınız 455630
    Türkiye Genelinde Dereceniz 793
    İl Genelinde Dereceniz 30
    Şube Genelinde Dereceniz 26
    Sınıf Genelinde Dereceniz 10

bu sefer 478 puan var ama ilk üç bin falan olacak galiba

aynen ben de ilkinde 458 puanla 500 küsuruncu olmuştum bunda 466 puanım var ilk 5k'ya razıyım

• Bugün dershanekilerle konuştum moralim bozuldu. 2-3 yanlışlar havada uçuşuyor ben ilk 5k bekliyorum artık.
  • Sınav sonuçları ne zaman açıklanır bir bilginiz var mı arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barny59

Sınav sonuçları ne zaman açıklanır bir bilginiz var mı arkadaslar ?

bir bilgim yok ama en geç pazartesi diyorum. Önceki töder 1 haftada açıklanmıştı sanırım.

• quote:

124 denktir 4 (mod2) , bu ifadede bi yanlislik yok. 4 de 0a denktir mod2ye gore oraya istersem 4 yerine 7848174938 de yazabilirim mod dort islem degildir yani bolen kalandan buyuk olcak gibi bisey yok kaldi ki ortada bolum ve kalan diye bisey de yok.

Bu dediğine göre bizden verilen ifadeyi sağlamamızı istemiyor. Bu da demek olabiliyor ki sonsuz x değeri var. Yani yine bir cevap yok ortada.

Cevap bekliyorum hala arkadaşlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: NoN3

Arkadaşlar matematikte mod4 sorusundaki x değerlerini yazabilecek bir arkadaş varmı acaba?

2^3 * 3 * 5 = 120 oluyor
    Ancak bunlardan 4 ve 4ten küçük olanları çıkarmalıyız ki 124 = 4 (mod x) olabilsin. 2 veya 4 yazarsak 4e eşitlik salanmaz 0 olur her ikiside.
    yani 1,2,3,4 burdan gidiyor. Çift dediği için tek olan 3,5,15i de çıkarmalıyız. Kısacası
    Toplam 16 tane 120yi tam bölen sayılar vardı. Bunlardan yukarıdaki 6sını çıkarırsak;
    Bir çok arkadaşım 2 ve 4ü de sayarak 12 bulmuş cevabı. Çözen diğer arkadaşlardan çözüm bekliyorum.

• quote:

quote:

124 denktir 4 (mod2) , bu ifadede bi yanlislik yok. 4 de 0a denktir mod2ye gore oraya istersem 4 yerine 7848174938 de yazabilirim mod dort islem degildir yani bolen kalandan buyuk olcak gibi bisey yok kaldi ki ortada bolum ve kalan diye bisey de yok.

Bu dediğine göre bizden verilen ifadeyi sağlamamızı istemiyor. Bu da demek olabiliyor ki sonsuz x değeri var. Yani yine bir cevap yok ortada.

Cevap bekliyorum hala arkadaşlar.
    quote:

Arkadaşlar matematikte mod4 sorusundaki x değerlerini yazabilecek bir arkadaş varmı acaba?

2^3 * 3 * 5 = 120 oluyor

senin çözümdeki 2 ve dördü de alacaksın bence
    sonuçta mod 4 te 4 sıfıra eşit gibi düşün mod 3 te de 3 0 a eşit 4=1, mod 2 de 2 sıfıra eşit 4=2

benim fikrim tabi.

• Dikkatsizlik hatalarını yapmasaydım daha iyi olacaktı
     █ 22/23/24/25 ŞUBAT | TÖDER |  ANA KONU ███
  • Sınav banada kolay geldi zaman denemelerinde ygs5 390 falan gelirken bunda 420 geldi , ama iyidir sınav öncesi moral oldu , bakalım önemli olan Güvender bence
  • Ne zaman açıklanır sizce ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.