Şimdi Ara

█ 22/23/24/25 ŞUBAT | TÖDER | ANA KONU ███ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
6
Favori
19.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _MostWanted_

quote:

Orijinalden alıntı: Cloudmark

Ya, sadece 420 puanın üstündekiler buraya yazıyor da düşük yapanlar sessiz kalıyor, Ya da ben ygs ye kadar salak gibi hiç çalışmadım ve Töder gibi pek de 'kolay olmayan' bir sınavda 400 puan yaparak gerizekalılık gösterdim? Bu ne lan 3 sayfa okudum herkes 430 un üstünde? Yalan mı söyleniyor? yoksa ilk cümlede dediğim gibi sadece 420 üstü yapanlar mı buraya yazma kararı aldı? bu işi çözemedim ben..

Allah için biri söylesin ya, 120 Net yaptım çok mu kötü? şu konuda son 1-2 sayfaya bakıp genele oran yaparsam ilk 100.000 e bile giremeyecem sanırım.. Ümitsizliğe kapıldım şimdi ciddi ciddi.. Yok mu hiç 390-400 civarı yapan ya. Sınav çok mu kolaydı allah için biri söylesin bence hiç de kolay değildi, gayet bi zaman denemesinden FEM denemelerinden zor bir denemeydi.

içlendim.. :(

o kadar da çalışıyorum ygsye kafam basmıyor. salak gibi yetiştiremiyorum sınavı. 407 puanım. aslında yazmayacaktım ama biraz olsun mutlu edeyim seni bu kadar üzülme dedim. ilk töderim de berbattı 10.000 küsürüncü olmuştum. artık bunda ne yaparım bilmem. bir sınav için kendini yıpratmaya değmez. gününde değilsindir belki. hem gerçek ygsde kimin ne olacağı belli olmaz. bunları kendim başarısız olduğum için söylemiyorum. ben elimden gelen gayreti gösteriyorum ama yapamıyorum işte ygsyi. belki böylesi hayırlıdır. olduğu kadar, olmadığı kader diyebiliyorum bu saatten sonra.

Yok hocam sorun zaten 400 puan değil ben 400 puan yaptım diye çok da mutluyum da buradaki 450 leri 460ları 430 ları görünce çok mu az yapıyorum gibi düşünmeye başladım. Ümitsizliğe kapıldım bir nevi :(

• quote:

Yok hocam sorun zaten 400 puan değil ben 400 puan yaptım diye çok da mutluyum da buradaki 450 leri 460ları 430 ları görünce çok mu az yapıyorum gibi düşünmeye başladım. Ümitsizliğe kapıldım bir nevi :(

hee anladım. valla ben de aynı durumdayım. bana 400e çıkmak başarı gibi geliyor ama bakıyorum millet akmış. ben ilk 20 bin falan istiyordum ama bu gidişle olmayacak gibi. sen kaç bin istiyorsun
  • quote:

quote:

hee anladım. valla ben de aynı durumdayım. bana 400e çıkmak başarı gibi geliyor ama bakıyorum millet akmış. ben ilk 20 bin falan istiyordum ama bu gidişle olmayacak gibi. sen kaç bin istiyorsun

Ben MF4 te ilk 17 bin e gireyim yeter, YTÜ elektronik istiyorum bakalım, YGS de de 400-410 puan arası alsam sevinecem, 25-30k kabulumdür

• benimde puan 403-404 civari hedef 25k . telas yapmayın bence kotu degil puanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben MF4 te ilk 17 bin e gireyim yeter, YTÜ elektronik istiyorum bakalım, YGS de de 400-410 puan arası alsam sevinecem, 25-30k kabulumdür

İnşallah gireriz ya 25 bine. lysde kurtarmayı düşünüyorum işte umarım lysm daha iyi olur.
  • Bende azıcık fen yapmayı planlıyorum. Sözelci olarak hangisi basit gelir ? bi 10 15 tane yapsam yeter. Hangisine yöneleyim beyler
  •  █ 22/23/24/25 ŞUBAT | TÖDER |  ANA KONU ███

Açıkçası daha önce gördüğüm nirvana 440 puandı ki o da bir kere olmuştu. Epey motive edici bir sonuç oldu, hedefim 8-9k umarım hepimiz hayallerimize ulaşırız
  • quote:

quote:

İnşallah gireriz ya 25 bine. lysde kurtarmayı düşünüyorum işte umarım lysm daha iyi olur.

İnşallah hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demîr

Bende azıcık fen yapmayı planlıyorum. Sözelci olarak hangisi basit gelir ? bi 10 15 tane yapsam yeter. Hangisine yöneleyim beyler

ygs kimyanin tüm konularına bak bi hafta yeter 6-7yaparsın en az. fizikten terazi kesin cikar ve kolay olur hareket is enerji bak 10garanti

• quote:

Orijinalden alıntı: moussasow1907

quote:

Orijinalden alıntı: Demîr

Bende azıcık fen yapmayı planlıyorum. Sözelci olarak hangisi basit gelir ? bi 10 15 tane yapsam yeter. Hangisine yöneleyim beyler

ygs kimyanin tüm konularına bak bi hafta yeter 6-7yaparsın en az. fizikten terazi kesin cikar ve kolay olur hareket is enerji bak 10garanti

Kimya-Fizik yardırıyorum o zaman. Suan 2 bölüm çözüyorum sadece türkçe sosyal. 360 felan geliyor. Du bakalım

• Millet bu sınavda normalden düşük alana rastlamadım. Bence YGS ayarında değildi. Bir kere Türkçede düşündürücü soru yoktu. İki şık arasında kalmayı gerektirici bir soru yoktu. Coğrafya yine çok çok kolaydı. Biyoloji de kolaydı. Matematiğin problemleri de kolaydı. Ben de normalden yüksek yaptım ilk sevindim de boşuna yani herkes yüksek yaptığına göre neye seviniyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerimseniDH

quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

quote:

Orijinalden alıntı: yerimseniDH

Arkadaşlar ;

TR ; 35 net
    sosyal ; 35 net
    mat ; 18 net
    fen ; 2 net

TM ciyim. Hukuk olur mu ?

dostum,bu sınavdaki başarını ygs de alacağnı varsayarsak eğer,düşük matematik yüzünden lys de baya kasman gerekeceğini düşünüyorum. Puanın kaç bilmiyorum ama muhtemelen 330-360 arasında. Çok zor gibi ama lys n mükemmelse neden olmasın

351 puanım

Bu sene %50 gelse özele bile giderim nasıl özel gelir mi bari ?

%50 burs en az bi 400 410 puan falan sanırım,eğer lys de puanını korursan 40-50 arası da okuldan alırsan,neden olmasın

• Geçen sene ygs netim töder 2 ile nerdeyse aynıydı diyerek ortamı kızıştırayimAma güvenderi esas alın gerçek sınava en yakınıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 26 Şubat 2013; 23:53:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site Açılmıyor Arkadaşlar Sanırım Sonuclar İçin Bakımda Site

''

Sunucu hatası
    http://www.toder.org/sinavtakvimi adresindeki web sayfası şu anda kullanılamıyor. Aşırı yüklenmiş veya bakım için kapatılmış olabilir.
    Aşağıda bazı önerileri görebilirsiniz:
    Bu web sayfasını daha sonra yeniden yükle.
    HTTP Hatası 503 (Service Unavailable): Sunucu şu anda isteği işleyemiyor. Bu kod, bunun geçici bir durum olduğunu ve sunucunun bir gecikme sonrasında yeniden çalışır durumda olacağını belirtir.

''

• türkçe 40D 0Y
    sosyal 37D 3Y
    matematik 40D 0Y
    fen 37D 3Y
    bakalım kaçıncı olacaz sınav kolay ve çok zor sorulardan oluşuyordu bence. özellikle şu devre sorusu LYS lik soru Matematikte de hoş özgün sorular vardı geometri baya zordu neyse şimdi önümüzdeki sınavlara bakacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dc27

türkçe 40D 0Y
    sosyal 37D 3Y
    matematik 40D 0Y
    fen 37D 3Y
    bakalım kaçıncı olacaz sınav kolay ve çok zor sorulardan oluşuyordu bence. özellikle şu devre sorusu LYS lik soru Matematikte de hoş özgün sorular vardı geometri baya zordu neyse şimdi önümüzdeki sınavlara bakacaz

cok kotu yapmissin benim 157net

• Herkes yuksek yapmıs ben yazıyım baride bi kaç kişi görup aha buda benden der
    tr 30 net
    mat 28 net
    sos 27 net
    fen 24 net
    buyuk ihtimal mezuna kalcam
  • quote:

Ya, sadece 420 puanın üstündekiler buraya yazıyor da düşük yapanlar sessiz kalıyor, Ya da ben ygs ye kadar salak gibi hiç çalışmadım ve Töder gibi pek de 'kolay olmayan' bir sınavda 400 puan yaparak gerizekalılık gösterdim? Bu ne lan 3 sayfa okudum herkes 430 un üstünde? Yalan mı söyleniyor? yoksa ilk cümlede dediğim gibi sadece 420 üstü yapanlar mı buraya yazma kararı aldı? bu işi çözemedim ben..

Allah için biri söylesin ya, 120 Net yaptım çok mu kötü? şu konuda son 1-2 sayfaya bakıp genele oran yaparsam ilk 100.000 e bile giremeyecem sanırım.. Ümitsizliğe kapıldım şimdi ciddi ciddi.. Yok mu hiç 390-400 civarı yapan ya. Sınav çok mu kolaydı allah için biri söylesin bence hiç de kolay değildi, gayet bi zaman denemesinden FEM denemelerinden zor bir denemeydi.

içlendim.. :(

400 puanın neresi gerizekalılık acaba ? 400 puan yapmak için her testten çok yüksek net yapman gerekiyor. Töder-1'de buraya yazan herkes 450-500 alıyordu ama ben 330 gibi komik bir puanla 17 bininci oldum nasıl oluyorsa
    Benim mesajıma bakarsan ben ilk defa 390un üzerine çıktım bu sınavım 393. O da çok çalıştığım için oldu yoksa 350yi aşamazdım Rahat ol gayet iyi net ve puanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: huzurluksuz

türkçe 38D 2Y
    sosyal 35D 5Y
    mat 38D 2Y
    fen 37D 3Y

bakalım ilk 5k'ya girebilecek miyim bu netlerle.böyle bir sınavda çok zor görünüyor

O kadar da degil bence hocam.Gecen yil cevap anahtarları meydanlara düşen Toder 2'de bile 440 civari puanla 10k olmuştum.Bunda bildigim kadarıyla cevap anahtarının pek ortalığa düşmesi gibi bir durum soz konusu degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

quote:

Orijinalden alıntı: huzurluksuz

türkçe 38D 2Y
    sosyal 35D 5Y
    mat 38D 2Y
    fen 37D 3Y

bakalım ilk 5k'ya girebilecek miyim bu netlerle.böyle bir sınavda çok zor görünüyor

O kadar da degil bence hocam.Gecen yil cevap anahtarları meydanlara düşen Toder 2'de bile 440 civari puanla 10k olmuştum.Bunda bildigim kadarıyla cevap anahtarının pek ortalığa düşmesi gibi bir durum soz konusu degil.

o zaman kanıtlarla konuşayım benim arkadaşımın geçen seneki töder ygs-2 sonucu bu//
     █ 22/23/24/25 ŞUBAT | TÖDER |  ANA KONU ███
    //nerdeyse benim bu seneki töder ygs-2 sınavımla aynı puanı yapmış ve 4500. olmuş.bence bu sene de aynı şey olacak

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.