Şimdi Ara

█ 22/23/24/25 ŞUBAT | TÖDER | ANA KONU ███ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
6
Favori
19.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  █ 22/23/24/25 ŞUBAT | TÖDER |  ANA KONU ███

Sınava Moral Bozukluğuyla Girmeme Rağmen Böyle Bir Sonuc Cıkarmam Benim Hayatımda Bir Dönüm Noktası Oldu ve Hiçbir Şeyi Takmamam Gerektiğini Gösterdi. İyi ki Girmişim Bu Sınava Feci Moral Buldum, Diğer Arkadaşları da Tebrik Ediyorum

Her Sınavda Oldugu Gibi Bu Sınavda da Felsefe Çözmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKopru -- 26 Şubat 2013; 18:12:28 >

• Ulan millet uçmuş ben de iyi diyordum sonuca
  • Arkadaşlar ;

TR ; 35 net
    sosyal ; 35 net
    mat ; 18 net
    fen ; 2 net

TM ciyim. Hukuk olur mu ?
  • Türkçe:29
    sosyal:31
    mat:20
    fen 13

bide sayısalcıyım be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkce 38 2
    Mat 38 2
    Fen 36 4
    Sosyal 35 5
    Ygs 1 464 gibi bisey yapiyo sizce hemen hemen kacinci olunur puanla 300bin kadar katilim var deniyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerimseniDH

Arkadaşlar ;

TR ; 35 net
    sosyal ; 35 net
    mat ; 18 net
    fen ; 2 net

dostum,bu sınavdaki başarını ygs de alacağnı varsayarsak eğer,düşük matematik yüzünden lys de baya kasman gerekeceğini düşünüyorum. Puanın kaç bilmiyorum ama muhtemelen 330-360 arasında. Çok zor gibi ama lys n mükemmelse neden olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

quote:

Orijinalden alıntı: yerimseniDH

Arkadaşlar ;

TR ; 35 net
    sosyal ; 35 net
    mat ; 18 net
    fen ; 2 net

dostum,bu sınavdaki başarını ygs de alacağnı varsayarsak eğer,düşük matematik yüzünden lys de baya kasman gerekeceğini düşünüyorum. Puanın kaç bilmiyorum ama muhtemelen 330-360 arasında. Çok zor gibi ama lys n mükemmelse neden olmasın

351 puanım

Bu sene %50 gelse özele bile giderim nasıl özel gelir mi bari ?

• Arkadaşlar sınav sonuçları açıklandımı?sonuçları nerdn ogrenecegiz??
  • arkadaşlar bugünsınav dersanesine kitapçığımı almaya gittiğimde 2 hafta sonra açıklanacağını söylediler
  • tr 1
    mat full
    fen 1
    sos 7y 3b

Tr de doğru bulup yanlış işaretlemişim.
  • nereden sonuçlara bakıyoruz? biri yardımcı olabilir mi?
  • türkçe: 35
    mat : 37,5
    fen : 32,5
    sosyal : 30

bizlere moral olsun diye basit sorulmuş bu sefer çok kalitesizdi soruları normalde çok daha düşük yapardım, güvenderi sabırsızlıkla bekliyorum
  • Sınav kolay falan değildi. Çalışana her şey kolay zaten.YGS ile paralel bir sınavdı bence. Türkiye geneli sınavda da çok kasması saçma olurdu , gerçek sonuçları yansıtmazdı.

İlk sınavda 331 puanla 17.000'ydim. 98 netim vardı.
    Şimdi 117 netim var hesaplamaya göre 393 puan gelecek YGS-1.

Türkçe 37,75 (41 dakikada yaptım Türkçeyi)
    Matematik 34,50 (60-65 dakikada çözdüm çok uğraştırıcıydı bence)
    Fen 18,75 (hayatımızda kimya,solunum ve kalıtım konularına hala çalışmadığım için 8-9 yanlışım o konulardan)
    Sosyal 25,75 (son 20 dakikada yaptım coğrafya 8 boş)
  • Töder 1
    Türkçe 28.25
    Sosyal 35.25
    Mat 28.25
    Net: 92
    YGS 5: 364
    17 bin.

Töder 2
    Türkçe 40
    Sosyal 36.25
    Mat 33.50
    Fen 2
    Net: 112
    YGS5: 433

2. kolay gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to let myself go -- 26 Şubat 2013; 20:04:06 >
  • Türkçe 38.75
    Sosyal 25.75
    Matematik 36.25
    Fen 36.25

137 net

Sınav kolaydı ama ben mezunum, geçen seneki hatalarıma aynen devam ediyorum. Kafam çok bozuluyor, üstüne sosyalde de çok sıkılıyorum. İsterse bir saat kalsın sosyale geçtiğimde, o bir saatte ancak bitiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind-traveller -- 26 Şubat 2013; 20:33:20 >
  • Sınava biraz rahatsız olarak girdim. Başım çatlıyordu. O yüzden yetişmedi ama yazayım.
    Türkçe 36 D 2 Y 35.5
    Matematik 32 D 1 Y 31.75
    Fen 27 D 10 Y 24.5
    Sosyal 7 soru işaretleyebildim. 7

Toplamda 98.75 Net... Sanırım YGS1 puanı 377 civarlarında yapıyor.
    İyice moralim bozulmaya başladı...
  • Ya, sadece 420 puanın üstündekiler buraya yazıyor da düşük yapanlar sessiz kalıyor, Ya da ben ygs ye kadar salak gibi hiç çalışmadım ve Töder gibi pek de 'kolay olmayan' bir sınavda 400 puan yaparak gerizekalılık gösterdim? Bu ne lan 3 sayfa okudum herkes 430 un üstünde? Yalan mı söyleniyor? yoksa ilk cümlede dediğim gibi sadece 420 üstü yapanlar mı buraya yazma kararı aldı? bu işi çözemedim ben..

Allah için biri söylesin ya, 120 Net yaptım çok mu kötü? şu konuda son 1-2 sayfaya bakıp genele oran yaparsam ilk 100.000 e bile giremeyecem sanırım.. Ümitsizliğe kapıldım şimdi ciddi ciddi.. Yok mu hiç 390-400 civarı yapan ya. Sınav çok mu kolaydı allah için biri söylesin bence hiç de kolay değildi, gayet bi zaman denemesinden FEM denemelerinden zor bir denemeydi.

içlendim.. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V911 -- 26 Şubat 2013; 21:06:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cloudmark

Ya, sadece 420 puanın üstündekiler buraya yazıyor da düşük yapanlar sessiz kalıyor, Ya da ben ygs ye kadar salak gibi hiç çalışmadım ve Töder gibi pek de 'kolay olmayan' bir sınavda 400 puan yaparak gerizekalılık gösterdim? Bu ne lan 3 sayfa okudum herkes 430 un üstünde? Yalan mı söyleniyor? yoksa ilk cümlede dediğim gibi sadece 420 üstü yapanlar mı buraya yazma kararı aldı? bu işi çözemedim ben..

Allah için biri söylesin ya, 120 Net yaptım çok mu kötü? şu konuda son 1-2 sayfaya bakıp genele oran yaparsam ilk 100.000 e bile giremeyecem sanırım.. Ümitsizliğe kapıldım şimdi ciddi ciddi.. Yok mu hiç 390-400 civarı yapan ya. Sınav çok mu kolaydı allah için biri söylesin bence hiç de kolay değildi, gayet bi zaman denemesinden FEM denemelerinden zor bir denemeydi.

Yapma ya zaman denemelerinden cok daha kolaydi. Ozellikle turkce ve feni

• quote:

Ya, sadece 420 puanın üstündekiler buraya yazıyor da düşük yapanlar sessiz kalıyor, Ya da ben ygs ye kadar salak gibi hiç çalışmadım ve Töder gibi pek de 'kolay olmayan' bir sınavda 400 puan yaparak gerizekalılık gösterdim? Bu ne lan 3 sayfa okudum herkes 430 un üstünde? Yalan mı söyleniyor? yoksa ilk cümlede dediğim gibi sadece 420 üstü yapanlar mı buraya yazma kararı aldı? bu işi çözemedim ben..

o kadar da çalışıyorum ygsye kafam basmıyor. salak gibi yetiştiremiyorum sınavı. 407 puanım. aslında yazmayacaktım ama biraz olsun mutlu edeyim seni bu kadar üzülme dedim. ilk töderim de berbattı 10.000 küsürüncü olmuştum. artık bunda ne yaparım bilmem. bir sınav için kendini yıpratmaya değmez. gününde değilsindir belki. hem gerçek ygsde kimin ne olacağı belli olmaz. bunları kendim başarısız olduğum için söylemiyorum. ben elimden gelen gayreti gösteriyorum ama yapamıyorum işte ygsyi. belki böylesi hayırlıdır. olduğu kadar, olmadığı kader diyebiliyorum bu saatten sonra.

• quote:

ben 117 net yaptım 395 puan falan oluyor yalnız bu zamana kadar ilk defa bu kadar yüksek puan aldım normalde 350-360 civarlarında takılıyordum
    benim hedef ilk 35-40k arası inşallah kazanırız

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.