çoğu kişi uğraşmak istemiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
22.8 k tıp (3. sayfa)
-
-
Sağolun hocam bilgi için sizce ne kadar oynar bu sene tıplar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: agnodiceherkes yatay geçişi düşünerek geliyordur fakat dönem sonuna kadar düşüncesini devam ettirenlerin sayısı bir elin parmağını geçmiyor emin olun o yüzden istikrarlı olursanız geçebilirsiniz yatay geçişle
ne kadar geçiş yapılabiliyo sallıyorum kafkakstan boluya atlayabilir miyim
-
Hocam 25k olacağını pek düşünmüyorum şahsen. 24 ya da en fazla 24.5 olur gibi. Tabi dayanağınız nedir açıklarsanız sevinirim
Geçen sene bu kadar özlük hakları zamlar yoktu. Şimdi baya fark var eskiye göre %200-250kat fark var(enflasyon %40olmasina ragmen
Eskiye göre kıyaslamam özlük haklarinda
Bence ileriye gidecek yeni yapılan zamlar çok iyi
***Son sınıf öğrencilerin cep harçlığı 1000tlden 5500tlye çıkacak(sene sonu 8-9bini bulur)
***Taban maaş 7100den-->18500e
***Taban ek ödeme 4binden-->7500e
***Bu sayede taban ücret 11binden-->27bine
***Ek ödemede tavan ücret 25binden-->85bine
***Emekli maaş 7binden-->19bine
Yükseltildi
1 temmuz yeni özlük hakları ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu sahibi naptı acab
Ben gerçeği söylerim hocam o dönem baya tıp kontenjani açmışlardı ve hekim dışına imtiyazlar verilmişti ve hekimlere bir şey yapilmamisti geriler demiştim
Şimdi hekimlere baya haklar ve imtiyazlar verildi tahminimi o yönde söylüyorum bu yıl tutmasa bile gelecek sene ilerleyecegi kesin
Artık bordrolar ayrı ayrı yatmıyor ek ödeme içinde yatıyor, algı yapamayacaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu sahibi gibi pişman olmamak için gazi diş evet
23.350 yaptım ben de. Sizce kaç kayar bu sene tıplar? Bu sıralamayla tıpa gidebilir miyim?
-
24-25 k ile kapatır. 23.350 ile doğudaki tıplar gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X