Şimdi Ara

22.8 k tıp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam ing tıp hakkında ne düşünüyorsunuz ben kelimeleri ve cümleleri yarım yamalak anlıyor olsam da gramer bilgim 0 a yakın hazırlık senesinde bu halledilebilir mi sizce ?

• gecen sene ayni siralamada ankara dis ingilizce gelmisti bana. Bu sene bu siralamaya kafkas tipin da gelebilecegini dusunuyorumm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cerenceyy C kullanıcısına yanıt
    Memnun musun Ankara dişten tıplardan sonra ilk yazacağım yer olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu sene hazirlik okudum ama bu sene bolum derslerini alan turkce ve ingilizcedeki arkadaslarim memnundu genel olarak. fakat sana sunu soyleyebilirim ki eger ilgin ve istegin varsa dise git cunku bolumden tip tutmadigi icin gelen kisiler kirik obp ile hazirlanmayi ya da dondurmayi dusunuyorlardi. ilk senense ve tip istiyorsan bunun icin cabala derim ama tabii ki senin secimin ve umarim tercihinin sonunda mutlu olursunn

Sağol. Mezun senemdi bir daha kaldıramam umarım gelir tıp. dişten çekiniyorum açıkçası işsizilik vs.

• haklisin ben de disin dezavantajlarinin daha fazla oldugunu dusunuyorum. tipin da siralamalari geriler muhtemelen girme olasiligin yuksek gibi duruyor. hayirlisi ne ise o olsun diyelim :)

• Kafkas Tıp yazardım çünkü mezun olduğunuzda kimse nereden mezun olduğunuzu sormuyor. Hekim olarak kendinizi geliştirirseniz hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Kafkas Tıp’tan memnun kalmazsanız başka bir fakülteye geçiş yaparsınız.

• agnodice kullanıcısına yanıt
    Hocam başarılı olabileceğim bir meslek olduğuna inanıyorum sorun mezun olunan üniversite değil gençliğin en değerli 6 yılı heba olacak ondan korkuyorum. Yatay geçişte de inanılmaz bir rekabet olacaktır çünkü herkes kafkasa yatay geçişi düşünerek geliyor umarım hayırlısı olur

• Benim de 21.6 çok aradayım karsın azıcık üstündeki şehirler de istediğim şehirler değil. Sizce kastomunu tıp gelir mi bu sene bu sıralamaya yoksa daha mı yukarı çeker

• Cnascnas C kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım Kastamonu'da bir istisna olmuş son giren kişide. Bu sene çok göze battı öne çekecektir ama sizin sıralamanız gayet iyi içinizi rahat tutun gelir

Hazırlığı atlamak kolay mı?Sıralamam 23.120 ve ankara diş ing gelir büyük ihtimalle.

• mustafagpp M kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni açılan tıplar hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Mardin kafkası zorlayabilir ama Kafkas yine sonunculuğu bırakmaz gibi çünkü mardin maniviyatı yüksek bir şehir her yer tarihi eser

Acaba kaça çeker bu sene. Sağolun cevabınız için

herkes yatay geçişi düşünerek geliyordur fakat dönem sonuna kadar düşüncesini devam ettirenlerin sayısı bir elin parmağını geçmiyor emin olun o yüzden istikrarlı olursanız geçebilirsiniz yatay geçişle

• agnodice kullanıcısına yanıt
    Neden hocam karsı sevdiklerinden mi ders çalışmayı bıraktıklarından mı

Mardin öğrenci almıyor bu sene arkadaşlar, her resmi gazetede yayımlanan fakülte o yıl öğrenci alamaz..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benim ingilizce seviyem kotu oldugu icin hazirligi atlayamadim ama seviyen iyiyse ve eylule kadar biraz da speaking alistirmasi yaparsan kolaylikla gecebilecegini dusunuyorum. bu arada ankara unide hazirlik okumani onermem hazirlik egitiminin yetersiz oldugunu dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.