Şimdi Ara

22.8 k tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gelirse yerimde olsanız Ankara İstanbul da diş mi Kafkasta tıp mı tercih ederdiniz

• soru 1 ----- evet gelir

soru 2 ----- kafkas tıp tercih ederim

• KalayFolyo kullanıcısına yanıt
    Hocam bende düşündüm ama fakülteye bakınca vazgeçiyorum kaba tabirle kurban pazarına benziyor
  • 25k tıp

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

23-24 arası.

Sizce kaç bin geriye atar sıralamalar Çorum'da Yozgat'ta gelirse çok mutlu olurum Kars buradan 17 saat otobüsle
  • mustafagpp M kullanıcısına yanıt

hocam 24 tane tercih hakkın var yaz bi 16 tanesine 20k dan alan tıpları tokat desen var (benim memleket ve üniversite çok güzel) yozgat var giresun var niğde var ... bence bunların arasında en kalitelisi tokat gaziosmanpaşa dır gerçekten özellikle diş fakültesi bence çok iyi tıp görmedim ama

• KalayFolyo kullanıcısına yanıt
    Hocam Kafkas ve Siirt dışındakilere tamamım dediğin gibi yapacağım umarım şans güler
  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt

23.120 olur mu sence hocam tıp için?

• Bence olacaktır hocam, emin değilim ama olma ihtimali çok yüksek gibi geliyor.

• Hocam bir araştırın bence kafkası öyle tıp diye atlamak üzebilir erkek yurdu yok en yakını otobüsle
  • 1- gelir

2- istanbulda diş yazardım

3- sen ne istersen onu yaz ama kafkası önce bi araştır sonra yaz gidince şok olma..

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafagpp

Hocam bir araştırın bence kafkası öyle tıp diye atlamak üzebilir erkek yurdu yok en yakını otobüsle

yakınında var hocam

22.8 k tıp
  • quote:

Sizce kaç bin geriye atar sıralamalar Çorum'da Yozgat'ta gelirse çok mutlu olurum Kars buradan 17 saat otobüsle

gelme ihtimal yüksek çünkü o sıralamalara kadar devletler 10 10 artıyor baya bu da sıralamaları etkileyecektir

Bölümün instagram hesabında 4 adet kız KYK var ama erkek yurtları otobüs mesafesinde diyor

Hocam yukarıda sıralamam yazıyor,neresi gelir sence ve yatay geçiş imkanları hakkında malûmatınız neler ? :D

• quote:

Bölümün instagram hesabında 4 adet kız KYK var ama erkek yurtları otobüs mesafesinde diyor

kyk yurtları hakkında demiştir sanırım onlar bölümden uzak yerdeler

zaten şehir küçük o kadar büyük değil

22.8 k tıp

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C41D30F99

Hocam yukarıda sıralamam yazıyor,neresi gelir sence ve yatay geçiş imkanları hakkında malûmatınız neler ? :D

fakültedeki öğrencilere sormak daha doğru olur hocam 

Tıp gelir mi diye sormuştum hocam,fakülteyi anlamadım hangi fakülte :D?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C41D30F99

Tıp gelir mi diye sormuştum hocam,fakülteyi anlamadım hangi fakülte :D?

gelir hocam ben 25k ya kadar düşeceğini düşünüyorum

ben mesajları karıştırdım22.8 k tıp 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.