Şimdi Ara

22 bin tl maaşlı işe girdim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

yani mesleki yükü fazla mı henüz bilemiyorum ama benim gibi olan diğer çalışanların öyle yorulduğunu ettiğini pek görmedim. çalışanların altına araba çekiyorlar (benim de altımda araba olacak) bölge bölge dolaşıp müşteri bulacağım. yapılan satışlara göre de prim alacağım. tek pürüz, satış hedefi olması. hedefli yerde çalışmak isteyeceğim en son şeyken yine başıma geldi. mecbur kabul ettim çünkü 6 aydır işsizim. bu iş olmasaydı kim bilir kaç ay, belki kaç yıl sonra iş bulurdum. millet 35 bin tl den aşağı maaş almıyor ben de bunu anlamıyorum nasıl oluyor arkadaş.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Satışçılık Trdeki en önemli işlerden birisi yapabilirsen kesinlikle ordan ilerlemeni tavsiye ederim ilerleyen zamanlarda başka stışçılık işlerine geçebilirsin benim arkadaşım satışçı şuan 40bin maaş alıyor kemiksiz. Mesleğin var mı yok mu bilmiyorum ama burdan devam edersen çok iyi bir mesleğin yoksa her türlü daha çok kazanırsın satışçılıkta. Eğer yapamıyorum dersen ilerleyen süreçlerde mesleğinde yoksa çağrı merkezlerini de deneyebilirsin. Satışçılık Trde vasıfsız birinin yapabileceği en iyi iştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 6 Mart 2024; 23:12:49 >
  • braveheart92 kullanıcısına yanıt
    A101e gittim bir cocuk iş başvurusu icin gelmis konusuyorlardi aylık 20k ile baslaniyormus

20k 30k cidden maalesef para değil demin kredilere baktım ev almak icin 2 milyon liracık kredi çeksen aylik odemesi 70 80 90 bin lira

Ve 2 milyona ev yok

20 30k kazanan biri 12 ayda 240 ve 360 bin lira kazanir

360 bin liraya memlekette araba yok

Hakikaten rezalet bi is piyasasi var millet ac ac

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vittorioo V kullanıcısına yanıt
    Yemin ederim bu ülkede insana değer 0

Yazik ya VAllaha yazık bu gençlere hayatları kayiyor calismaktan

22 bin tl maaşlı işe girdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hamza Hocam dediklerine aynen katılıyorum ama 1 büyüktür 0. Bir şekilde para kazanılmalı.

Belki şuan 22 binle başlayacak ilerde daha iyi şartlara sahip olacak.

Ev ve araba almaya gelince şuan kredi olmadığı için en zor ulaşılan şeyler bunlar.

Geçen gün yine karşı yakaya geçmem gerekti allah kahretsin rezillik resmen kartaldan mecidiyeköye gittm 1 ay her gün böyle çalışmaktansa evde yatarım daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trde calismamak calismaktan daha mantikli oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

into the wild'teki gibi dağ bayır yollara düşelim hamza ama elimizde kazma kürek olacak altın buluruz belki

• Maaşa ek olarak yemek ve serviste varsa yeterli hocam. Zamanla maaşın da artar rahat ol, o akıl verenler işsiz kaldığında beş kuruş çıkarıp vermez ya da iş bulmaz. En kötü iş, işsizlikten iyidir.

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Nah buluruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ByGÖKTÜRK kullanıcısına yanıt

servis çok önemli hocam banka müfettişliğinde şubeden şubeye sürünüyorsunuz maaş da araba almaya yetmiyor iyi maaş veren banka değilse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 7 Mart 2024; 14:7:16 >
  • Koskoca banka, müfettişine şirket arabası bir egea bile verememiş mi? Hangi bankaysa sineğin yağını çıkarıyorlar demek ki

• ByGÖKTÜRK kullanıcısına yanıt

Hocam normalde de vermiyor hiçbir banka diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle nazar değdirmeye çalışmıyorsan ne iş bulduğunu ne de maaşını kimseye söylemeyeceksin.

• Hayırlı olsun hocam. Pazarlama departmanlarında genelde sabit maaş az olur, primle maaş kadar para kazanırsın iyi satış yaparsan. Şimdi mantıken de düşündüğün zaman doğrusu o. Sen pazarlamacı adama sabit maaşı iyi verirsen satış yapmak için çabalamaz, uğraşmaz. Ama sabit maaşı görece az tutup prim oranını yüksek tutarsan işte o zaman adam yırtınır durur satış yapıp daha fazla para kazanabilmek için. Çevremdeki pazarlamacılardan gördüğüm bu. Hedef olması tabii ki insana bir sıkıntı verir ama altına arabanı çekip yollarda takılmak da güzel şey bence. Araç sürmeyi seviyorsan özellikle çok iyi. Ayrıca işe girişte kimse uçuk kaçık maaş vermiyor, 2-3 sene çalışır tecrübe edinirsin, iyice pişersin. Baktın emeğinin karşılığını alamıyorsun, zıplarsın rakip firmaya. Özel sektörde işler böyle ilerliyor. Sen şu aşamada maaşından çok müşteri ilişkilerine dikkat et derim. Tekrardan hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.