Şimdi Ara

22 bin tl maaşlı işe girdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet de moral bozmaya yer arıyor, çok düşük falan filan bilmem ne. Zaten işe alışmakta zorlanıyorum, bir de böyle söylediklerinde hepten moralim bozuluyor. Gerçi 1-2 ay sonra primlerle birlikte 30 u görür diye tahmin ediyorum ama yine de motivasyonum düştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bankacılar kaç liraya çalışıyormuş onu bir sorunuz bu Arkadaşlara, çok bildikleri bir yer varsa orada daha yüksek maaşla devam edersiniz, onlar iyi arkadaş olsalar sizi motive ederler.

Çoğu kimse direk yüksek maaştan işe başlama imkanı bulamıyor, siz onlara bakmayın devam edin.

Selametle kalın

• Cumartesi tatil mi

• Hiç kimseye aldırış etmeyin, yolunuza devam ediniz.

Akışına bırakın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Düşük diyen daha yüksek ücretle iş bulsun o zaman sana bu kadar basit.

30 bin lira maaş olsa ona da düşük diyenler çıkacak elbet.

• rtuzz kullanıcısına yanıt

Cumartesi pazar tatil

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt

Daha önce bankada müşteri temsilcisi olarak çalışıyordum. Mobbingden dolayı çıkmak zorunda kaldım. 7 senedir çalışıyordum şu an devam etseydim 28 bin tl maaş olacaktı. Allahtan sıkıntılı bir çalışma ortamı yok rahat bir çalışma ortamı var gibi. 09:00 - 17:30 çalışma saatleri, sabah 10 a kadar pek bir şey yapan yok gibi herkes bir nevi free takılıyor. Tek tesellim bunlar, tabi daha 3. Günüm ama umarım değişmez bunlar. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İs ne hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bannerlord persistent empires gel reis. bırak işi mişi. efsane multiplayer mod

• İş iştir takmayın. 50 bin TL kazansanız da zengin olamayacaksınız. Yaşayabiliyorsanız ve işiniz de rahatsa hiiiç kafanıza takmayın. Size az diyen max sizden 10 bin TL fazla kazanıyordur. Türkiyenin yüzde 60 ı en son asgari ücret alıyordu siz hesap edin.

• Hocam Standart beyaz yaka maaşları İstanbulda öyle.Ney miller sanırsın herkes uçak pilotu doktor veya mühendis.Her meslek grubunun piyasada maaşları ortalama bellidir.He 3 5 oymarmı oynar oda firmalar arası rekabetdir ama kalkıpta kimse bir standart muhasebeciye kalkıpta 50.000₺ vermez.O yüzden denilenlere kulak asmayı.İstanbulda standart düz beyaz yaka çalışanların şu an aldığı maas 22.000- 27.000 arası genel olarak çalıştığı operasyon ve posizyona göre değişiyor.Firma var Firma neticede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 6 Mart 2024; 15:6:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iş nedir hocam

bir de ne mezunusun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayırlı olsun. hayatta yapılmayacak en büyük hatayı yapıyorsun, başkalarının sözüne kulak asıyorsun bunu yapma. ben yıllardır işsizim işe giremiyorum senin yerinde olmak isterdim bir de bu taraftan bak.

• hocam ilerde yükselir takmayın kimseyi.

• İş ne

• baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

Sektörü söylemesem daha iyi ama bir şirkette pazarlama yetkilisiyim felsefe mezunuyum

• behemodh kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

• Ülke batmış kardeşim 50 binde alsan zengin olmazsın sadece 1 tık daha iyi yaşarsın bosver kim nederse desin sen al paranı canin ne isterse ye dolaş zaten paranın bir kıymeti yok o maaşla birikim yapıp birsey alamazsin

• istanbulda asgari ücret 25 bin civarı gidip otelde çalışsan 25 alıyosun

• Bursa'da en son fabrikalar 25-30 bin maaşla yeni mezunları işe aldı son 1 aydır işe alımlar durdu gibi bir şey piyasada. Piyasaya göre bakınca evet mesleki beceri gereken bir iş yapıyorsan maaş düşük ama çalışma şartları iyi ise iş yükü azsa yani rahat bir işse 2 gün tatil varsa mükemmel ayrıca bu maaşa vasıfsız bir iş yapıyorsan çok iyi ancak iş yükün ağır ve mesleki beceri gerektiren bir iş yapıyorsan bu paraya işin kötüdür.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.