Kayıtlı olduğum sürücü kursundan şöyle bir mesaj aldım ;
Bursa'daki öğrenci yoğunluğundan dolayı milli eğitim sınavı 2 ye böldü siz ve diğer 75 arkadaşımız 1 ay sonra sınava tabi tutulacaksınız bilginize.
Kursu aradığımda bayramdan sonra beni arayacaklarını söylediler,akabinde meb ve web sitelerini araştırdım bu şekilde bir bilgiye rastlamadım.
Konu hakkında bilgisi olan var mı ?
1 gün sonra olsa neyse de 1 ay ? Doğru olmayabilir bana kalırsa. Ayrıcalığı neymiş diğerlerinin senden ?
Sınav parası felan yatmamış olabilir mi
quote:
Orijinalden alıntı: blank42
Sınav parası felan yatmamış olabilir mi
Sınav ve kurs ücretlerini yatırdım evraklarımda tamdı böyle bir durum olduğunu zannetmiyorum.Biraz önce kursu aradım yine sınav ile ilgili durum nedir,ben neden sınava giremedim anlamış değilim dedim.Türkiye genelinde böyle bir uygulamaya gidildiğini bayramdan sonra tarihin netleştirilip iletişime geçeceklerini söylediler.
quote:
Orijinalden alıntı: TeXaS_StOrM
Sınav ve kurs ücretlerini yatırdım evraklarımda tamdı böyle bir durum olduğunu zannetmiyorum.Biraz önce kursu aradım yine sınav ile ilgili durum nedir,ben neden sınava giremedim anlamış değilim dedim.Türkiye genelinde böyle bir uygulamaya gidildiğini bayramdan sonra tarihin netleştirilip iletişime geçeceklerini söylediler.
Milli eğitim bakanlığını arayın böyle birşey varmı diye
quote:
Orijinalden alıntı: nightdrive
quote:
Milli eğitim bakanlığını arayın böyle birşey varmı diye
Alıntıları Göster
bu işte bence kursun bi eli var. öyle bişey olamaz. hemde bir sonraki resmi sınav tarihi 10 aralık daha 2 ay var 1 ay sonra herhangi bi sınav yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Mobbdeep
bu işte bence kursun bi eli var. öyle bişey olamaz. hemde bir sonraki resmi sınav tarihi 10 aralık daha 2 ay var 1 ay sonra herhangi bi sınav yok.
Alıntıları Göster
@Mobbdeep Hocam bende ondan şüpheleniyorum.
Milli eğitimi arayacağım fakat haftasonu olduğu için elim kolum bağlı.
quote:
@Mobbdeep Hocam bende ondan şüpheleniyorum.
Milli eğitimi arayacağım fakat haftasonu olduğu için elim kolum bağlı.
Alıntıları Göster
Ben anlamadım Sınava giriş yerin belli değil mi? Bu gün yapılan sınava girmedin mi? www.sinavsorucevap.com sitesinden anladığım kadarı ile sınav yapıldı.
Aynen hocam,sınav bugündü giriş yerim belli değildi.
quote:
Sınav geçti artık sonucu öğrenince burayada yazarsan hepimiz bilgilenelim
quote:
Aradınızmı meb'i ?
quote:
Orijinalden alıntı: nightdrive
Aradınızmı meb'i ?
Alıntıları Göster
İl ve ilçe milli eğitimi aradım,İl milli eğitim konuyla ilgili açıklama yapmayıp ilçe milli eğitime yönlendirdi.İlçe milli eğitim ise böyle birşey söz konusu olduğunu ama henüz netlik kazanmadığını ve olası durumda mevcut kursiyerlerin aralık döneminde yapılacak sınava kaydırılabileceğini söyledi.Bu görüşmeler sonrasında yine kursu aradım konu hakkında net bilgilerinin olmadığını kendilerinin bayramdan sonra bilgilendirileceklerini bize de bayramdan sonra dönüş yapılacağı söylendi.
quote:
İl ve ilçe milli eğitimi aradım,İl milli eğitim konuyla ilgili açıklama yapmayıp ilçe milli eğitime yönlendirdi.İlçe milli eğitim ise böyle birşey söz konusu olduğunu ama henüz netlik kazanmadığını ve olası durumda mevcut kursiyerlerin aralık döneminde yapılacak sınava kaydırılabileceğini söyledi.Bu görüşmeler sonrasında yine kursu aradım konu hakkında net bilgilerinin olmadığını kendilerinin bayramdan sonra bilgilendirileceklerini bize de bayramdan sonra dönüş yapılacağı söylendi.
Problem yok gibi gözüküyor ozaman
quote:
Orijinalden alıntı: OneReason
quote:
Genel olarak baktığımızda öyle tabi Benim için hayal kırıklığı oldu biraz çok hazırlamıştım kendimi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OneReason
quote:
Genel olarak baktığımızda öyle tabi Benim için hayal kırıklığı oldu biraz çok hazırlamıştım kendimi
Alıntıları Göster
Ben bu işten bir şey anlamadım. Sınav geçti zaten önümüzdeki sınavda Aralık ayında
quote:
Orijinalden alıntı: uye947
Ben bu işten bir şey anlamadım. Sınav geçti zaten önümüzdeki sınavda Aralık ayında
Bende anlamadım hocam,bakalım bekliyoruz
quote:
quote:
Bende anlamadım hocam,bakalım bekliyoruz
Alıntıları Göster
Şu konuyu bir sonuca bağlayalım kimin hatası ??????????????????????????
quote:
Şu konuyu bir sonuca bağlayalım kimin hatası ??????????????????????????
Alıntıları Göster
Hocam sükunetimi koruyorum şu anda.Bayramdan sonra yapacakları açıklamayı bekliyorum,eğer olurda bana aralık döneminde sınava gireceksiniz derlerse bu hatalarını ağır ödetirim.
quote:
Hocam sükunetimi koruyorum şu anda.Bayramdan sonra yapacakları açıklamayı bekliyorum,eğer olurda bana aralık döneminde sınava gireceksiniz derlerse bu hatalarını ağır ödetirim.
Alıntıları Göster
Bence aynen öyle diyecekler
quote:
Bence aynen öyle diyecekler
Alıntıları Göster
Evet arkadaşlar kursdan beklenen açıklama geldi,ertelenen sınav için tarih bilgisi kesinleşmiştir.22 Ekim'deki sınava giremeyen arkadaşlar 10 aralıkda sınava tabi olacaklardır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme