Bildirim
22 Euro sınırı kaldırıldı, tüm yurt dışı alışverişlerden vergi alınacak! (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kimin ilacını bedava veriyor?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5EF629EBB
Yav kardeşim reisimiz ilacı bedava veriyor zaten niye ağlıyorsun hala ? Begenmiyorsan git amerikaya orada hiç sosyal olanak yok paran varsa tedavi olursun yoksa olamazsın.Avrupa bizi kıskanıyor, ilaç bedava tedavi bedava devlet bakıyor herşeyine daha ne istiyorsun.Ne vergisinden bahsediyorsun.Tayyip Erdoğan olmasaydı bugün ilaç bulabilir miydin tedavi olabilir miydin ? Sgk kuyruklarında sedyelerde ölmeyi beklerdin.Size iyilik yaramıyor.
Alıntıları Göster
Amerika’nın Avrupa’nın ilacını bedava mı satın alıyor?
Para dışarı akıyor dışarı! Cebimizden çıkıyor düzgün beslenemediğimiz için hasta oluyoruz, ilaçla karın doyar mı!
Asfalt yaptı da arabası ithal, petrolü ithal, yedek parçası ithal... daha çok yol daha çok araba daha çok fakirleşmemiz demek!
Bunu göremiyor musun!
İstediğin kadar ilacı bedava al, yan etkisi ile sürekli hasta olacaksın! Düzgün beslenemediğin için de sürünüp duracaksın.
Almanya 1 kilo eti 8 birime alıyor sen 1 kilo eti 50-60 birime alıyorsun....
Protein ve vitaminsizlikten halk doğru düzgün düşünemiyor bile...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
15 gun içinde tr ye giriş yapar herhalde
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de diyorum benim kargo niye 15 gündür havada uçuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche55 -- 15 Mayıs 2019; 17:59:22 > -
Ses etmeyin, kırmayıp üzmeyin. Zamanı geldiğinde reislerini yok edecekler zaten. -
Şu küçümsedigimiz Gürcistan'da adam Almanya'ya gidiyor 5000-10000 euro son model Mercedes BMW alıyor ülkesine sürerek geri dönüyor gümrükten kuruş para vermeden geçip evinin önüne aracını koyuyor plakasını çıkarıp biniyor , ulan dedemin babası ne diye bu ülkeye geldin Batumdan bok mu vardı
Bu arada 1 Gürcistan larisi 0.37 euro 2.52 TL şuanda
Olsun reyis namaz kılıyor oruç tutuyor alamanya amariga hollanda belcika dış o migraklar yapıyı hep fedöculer geziciler yapıyı reis çok eyi yol yapdi ,
Hem eskiden yağ tüp kuyruğu vardı (bilmiyor Kıbrıs işgal ettik diye dünya ambargo yaptı o zamanlar) şimdi hec bişey guyrugu yoh herşey alabiliyoz , reis saolsun tanzimde kurdu bize hizmete bak pazar sabahı 8 de kuyruğa giriyom ama keyiften açlıktan değil herbiseyimiz var Müslüman başkanım var aç kalırım ne olmuş sanki (bana faydası varsa Müslüman reyisin)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 15 Mayıs 2019; 18:2:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sabote falan yok.42 yaşındayım bu adamların evveliyatını da bilirim.
Zihniyetleri hep aynıydı.Maalesef 20 yıldır ne mal olduklarını söylüyoruz ama dinleyen yok.
Kripto yada danışmanları yanlış yönlendiriyor falan hepsi hikaye.Bilerek ve isteyerek yapıyorlar her şeyi. -
Allah sabır versin 🤷
Nick mesaj uyumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tayyip olmasaydı bugün takriben daha ucuza ilaç bulurdum , çünkü Tayyip iktidar olduğunda 2002 yılında 1 dolar 1.52tl idi , şuanda 1 dolar 6tlquote:
Orijinalden alıntı: Guest-5EF629EBB
Yav kardeşim reisimiz ilacı bedava veriyor zaten niye ağlıyorsun hala ? Begenmiyorsan git amerikaya orada hiç sosyal olanak yok paran varsa tedavi olursun yoksa olamazsın.Avrupa bizi kıskanıyor, ilaç bedava tedavi bedava devlet bakıyor herşeyine daha ne istiyorsun.Ne vergisinden bahsediyorsun.Tayyip Erdoğan olmasaydı bugün ilaç bulabilir miydin tedavi olabilir miydin ? Sgk kuyruklarında sedyelerde ölmeyi beklerdin.Size iyilik yaramıyor.
Alıntıları Göster
Gerçi sizin açtığınız konulara bakınca size acıdım bir yandan neyse reisiniz ile size iyi eğlenceler
-
-
-
Acaba bu yüzden mi yurtdışından aldığım ürünü gümrükte bekletiyorlar -
:) sizden daha büyüğüm ve canımı da çok yaktılar ama yüksek yerlerde neler döndüğünü tam bilmiyorsunuz. Boşuna got gibi house of cards gibi diziler yapılmıyor
Cahil arkadaşım sigortan varsa sgk veriyor ilacını para ödemiyorsun ne sayıklıyorsun sen hahhahaquote:
Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370
Tayyip olmasaydı bugün takriben daha ucuza ilaç bulurdum , çünkü Tayyip iktidar olduğunda 2002 yılında 1 dolar 1.52tl idi , şuanda 1 dolar 6tl
Gerçi sizin açtığınız konulara bakınca size acıdım bir yandan neyse reisiniz ile size iyi eğlenceler
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Peki bu vergiyi nasıl alacaklar bu konu ile ilgili herhangi bir açıklama var mı?
Eskisi gibi 10 dolarlık malzeme için bir dolarlık fatura yiyecek mi? -
Yakında bütün POStacılar, POS makinesi ile gezecek... :) -
İthalat ihracat tabiki olacak ekonomiyi Berat Bey çok güzel yönetiyor ilaçta alırlar uçakta alırlar sanane kardeşim ?quote:
Orijinalden alıntı: Theologist
Kimin ilacını bedava veriyor?
Amerika’nın Avrupa’nın ilacını bedava mı satın alıyor?
Para dışarı akıyor dışarı! Cebimizden çıkıyor düzgün beslenemediğimiz için hasta oluyoruz, ilaçla karın doyar mı!
Asfalt yaptı da arabası ithal, petrolü ithal, yedek parçası ithal... daha çok yol daha çok araba daha çok fakirleşmemiz demek!
Bunu göremiyor musun!
İstediğin kadar ilacı bedava al, yan etkisi ile sürekli hasta olacaksın! Düzgün beslenemediğin için de sürünüp duracaksın.
Almanya 1 kilo eti 8 birime alıyor sen 1 kilo eti 50-60 birime alıyorsun....
Protein ve vitaminsizlikten halk doğru düzgün düşünemiyor bile...
Alıntıları Göster
Çok cahil cahil konuşuyorsun kardeşim dünyadan haberin yok, yedek parça yerli olarak istoc oto sanayi de üretiliyor yerli araba dersen oda 2023 de geliyor.Yılın tırı ford fmax ı bile biz türkler yaptık.Petrol tabi ithal olacak türkiye de petrol rezervi mi var :) valla fakirleşme felan yok ben işçiyim bende bile son model araba var herkes zengin türkiye de.Eti şu birime bu birime diye yazmışsın saçmalamışsın herkesin parası kendi ülkesinde geçiyor ben Tayyip Erdoğan reisimiz sayesinde ucuza kargas et alabiliyorum.Dış güçler ekonomiyi baltalamasa dahada ucuzlayacaktır ama hain amerika rahat bırakmıyor reisi cumhuru.
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X