Şimdi Ara

22 Euro sınırı kaldırıldı, tüm yurt dışı alışverişlerden vergi alınacak! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.649
Cevap
18
Favori
155.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
292 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saticiya 22 eurodan düşük yaz demistim bu vergi olayi cikmadan önce. Şimdi sordum 1-2 dolar yazdim diyor.
    Kesin killanip arastirirlar yapıştırırlar vergiyi
    22 dolarlik mouse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vergilerle büyüyen Türkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek bugün gelen kargom sonmuş ulan bi bu kalmıştı pes valla

• şunları ciddiye alıpta cevap yazmayın.

onları da ilgilendircek , hatta doğmamış çocuğunu , doğmamış torununu ilgilendirecek süprizler gelecek.

tersten görecekler.
  • Amazondan alınan ürünlere 5,2 tl alınmıyordu. Bakalım ne olacak illa ki almam gereken şeyler var.
  • Gearbest bangood gibi siteler turkiyeye girerken onlara kurlarin ve vergilerin bu ulkede kendilerine is yaptirmayacagini soylemistim kac yil gecti ne kadar hakli oldugumu ve ulkeyi tanidigimi gormus oldum
    Siyasal islamcilarin allah bin belasini versin bakin su ramazan gununde allah onlarin bin belasini versin bukadar agzimi bozuyorum
    Bu ulkeden bir cacik olmaz kimse kimseyi kandirmasin ne istediniz lan insanlardan 3 kurusa kendi kendine takiliyolardi allah sizi islah etsin

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Senin yazdıkların kadar komik olmuyor hiçbir zaman üyeeeee. Kendince herkese bebe diyorsun ama sen nesin bu durumda? Herşeyi en iyi senin bildiğin hayalin var mesela.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Marketteki içme suyunda dahi lüks tüketim! vergisi var. Ama tabi yandaş sektörlerde pırlanta v.s %0!. İçme suyu lüks tüketim pırlanta değil. Hayaldi gerçek oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik akp ülkesi tek üretebildikleri şey vergi, burada bu olayı savunan kişiler nedense hep aynı elemanlar kaale alıp cevap vermeyin bloklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 15 Mayıs 2019; 21:4:3 >
  • 2 aya nefes vergiside gelcek.günde 100 nefes üstün vergiye tabi tutulcak.
  • RElS kullanıcısına yanıt
    Orası öyle de yüksek maliyetli ürünler için söyledim ben 1000 tl lik bir şeyin yaklaşık 500 tlsi vergi olacak böyle bakıldığında küçük bir şeyin vergisi ödenebilir ama böyle olunca aliden almak mantıksız ben mesela monitör alacaktım artık hayal oldu :( ama bu ülkeden de almam artık inat ettim. Bizi buraya kazık fiyatlara muhtaç edemeyecekler

• :(((

Ne diyeceğimizi bilemiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Cüzdanı olandan cüzdan vergisi, kredi kartı olandan kredi kartı vergisi alınsın.

Alıntıları Göster
    Kart aidatı?

• Aldığım ürün TR'de yoktu.Bugün aliexpressten aldığım 0.62 dolarlık ürün için 5.20 tl ödedim.Paket açılmamıştı.Mor ptt bandı yoktu.Gümrüğe girmeyen kontrol edilmeyen takipsiz ürüne bile haraç kesiyorlar.Postacı,%20 vergi+ürün ek vergi aldıkları özel listedeki ürünlerden biri ise ekstra %20 daha en son da 5.20 tl eklenecek dedi.İş yükümüz artacak diyor bir de!Takipsiz kargolar artık kayboluyor mu cebe mi indiriliyorsa artık vergi muafiyet sınırı kalmadığından her pakete vergi kesecekleri için paketler kaybolmayacak.Bu milletin a... koyacağız diye boşuna demediler.Nerede boşluk bulurlarsa koyuyorlar.Kulak arkası da kalmadı artık.
  • Kahvede ki dayının çokta umrundaydı bu, adamların beyni yıkanmış her türlü oy verirler.
  • Yeni Vatandaşlık vergisi geldi yılda 90TL ödenecek bilmeyenler öğrensin diye yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 15 Mayıs 2019; 22:14:42 >
  • Ne güzel Arduino malzemesi alacaktım bu yaz. Teşekkürler Türkiyem. Elin adamı üretir, pazarlar, bizim devlet de anca vergi alır.

• Her yeni doğan çocuktan ötv alınsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Bak bakalım dünyanın her yeri böyle mi?

Dolar 1,75 TL olarak alınmış bunu 6 olarak alıp tekrar tekrar düşün..

Alıntıları Göster
    Akpli değilim

22 Euro sınırı kaldırıldı, tüm yurt dışı alışverişlerden vergi alınacak!

• Yakında uyku vergisi alınacak buraya kadar geldik.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.