Şimdi Ara

22'' HP mi-SAMSUNG mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler diliyorum. 22'' LCD bir monitör almak istiyorum ama karar veremiyorum. şu an için kafamda HP PVL W2207H ve SAMSUNG 2232BW modelleri var...sizzce bu ikisinden hangisini seçmeliyim..sistemim yeni bir sistem.ati radeon 3870 ekran kartım var.

yada önerebileceğiniz başka bir monitör var mı?

teşekkür ediyorum iyi günler

• dostum bu soru milyon kez soruldu ve sonuç alınamadı.
    forumu biraz araştır kafanda 2-3 model belirleyip mağazalarda incele ve kararını ver.herkes başka bişey tavsiye ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

dostum bu soru milyon kez soruldu ve sonuç alınamadı.
    forumu biraz araştır kafanda 2-3 model belirleyip mağazalarda incele ve kararını ver.herkes başka bişey tavsiye ediyor.
    Allah aşkına HP tabiki. forumda HP delileri var. pahalı ama gerçekten harika monitör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

Allah aşkına HP tabiki. forumda HP delileri var. pahalı ama gerçekten harika monitör.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

dostum hp diyorsun ama lg diyenler felan var.o kadar kavgası oluyor.kesinlikle hp ise niye o kadar tartışılıyor bu olay.
    fiyat/per. olayı yüzünden mi?

• quote:

quote:

dostum hp diyorsun ama lg diyenler felan var.o kadar kavgası oluyor.kesinlikle hp ise niye o kadar tartışılıyor bu olay.

Alıntıları Göster
    SAMSUNG

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    samsung-hp araasında kalırsa hp diyorum :) kesinlikle hp demek yanlış olur zaten. lg 22wtq çok iyi model farkındayım.

quote:

Orjinalden alıntı: s@ngoku

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

samsung-hp araasında kalırsa hp diyorum :) kesinlikle hp demek yanlış olur zaten. lg 22wtq çok iyi model farkındayım.

quote:

Orjinalden alıntı: s@ngoku

quote:

Alıntıları Göster
    2 monitörün de satıldığı bir yere uğra ve kendi gözlerinle incele, kararı kendin ver. Ben Hp'yi burda ilk duyduğumda almam ya Hp ne gibisinden bir tepki verdim, sonra gözlerimle görünce almaya karar verdim. Bu nedenle kafana Hp de yatsa da Samsung da yatsa da gidip kendi gözlerinle incelemeden tercih yapma. Forumda Hp incelemeleri var, bir gözatmanı tavsiye edebilirim. Son olarak, hangisini alırsan al, ölü piksel kontrolü yapmadan alma.

• quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

2 monitörün de satıldığı bir yere uğra ve kendi gözlerinle incele, kararı kendin ver. Ben Hp'yi burda ilk duyduğumda almam ya Hp ne gibisinden bir tepki verdim, sonra gözlerimle görünce almaya karar verdim. Bu nedenle kafana Hp de yatsa da Samsung da yatsa da gidip kendi gözlerinle incelemeden tercih yapma. Forumda Hp incelemeleri var, bir gözatmanı tavsiye edebilirim. Son olarak, hangisini alırsan al, ölü piksel kontrolü yapmadan alma.

Alıntıları Göster
    2 monitörüde yan yana gördüm SAMSUNG kullanmama rağmen HP diyorum

Aslında şunu söyliyeyim dün bimekse gittim LG 226WTQ,HPW2207 ve SAMSUNG 2232BW yi gördüm görevliden aynı wallpaperları göstermesini istedim hatta en sonunda bilgisayarı bana bıraktı . Yaklaşık 10 tane wallpaper denedim edindiğim sonuç LG>HP>SAMSUNG.

Gerçekten LG diğer ikisine göre daha net ve doğru rengi veriyordu, backlight diğerlerine göre daha azdı.Spot ışıklarından dolayı HPnin ekranında olduğum gibi kendimi gördüm bu yüzden beni çok rahatsız etti onu da belirteyim.

Orada bulunan 2 görevliye kendi fikirlerini sordum ikiside LG dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: japonozan

2 monitörüde yan yana gördüm SAMSUNG kullanmama rağmen HP diyorum

Aslında şunu söyliyeyim dün bimekse gittim LG 226WTQ,HPW2207 ve SAMSUNG 2232BW yi gördüm görevliden aynı wallpaperları göstermesini istedim hatta en sonunda bilgisayarı bana bıraktı . Yaklaşık 10 tane wallpaper denedim edindiğim sonuç LG>HP>SAMSUNG.

Gerçekten LG diğer ikisine göre daha net ve doğru rengi veriyordu, backlight diğerlerine göre daha azdı.Spot ışıklarından dolayı HPnin ekranında olduğum gibi kendimi gördüm bu yüzden beni çok rahatsız etti onu da belirteyim.

Orada bulunan 2 görevliye kendi fikirlerini sordum ikiside LG dediler

Alıntıları Göster
    lg226WTQ5000:1dc yi yu es geçmeyin arkadaslar... fazla gündemde olmayan sessiz kahraman bence....... renklerdeki canlılık ve net görüntü farkını sadece bu modelde görüp hemen aldığımı bilirim ...

aynen katılıorum @japonozan11..... LG>HP>SAMSUNG...... tüm modeller arasında LG ye karar vermemdeki yek sebep rakiplerine göre çok net görüntüye ve renge sahip olmasıydı.. bende vatanda modelleri karşılastırma fırsatı bulmustum..

hp2207 den de çok memnun olan var!! ama kendimi lcd de ayna gibi görmek istemediğimden işi garantiye aldım,,pek düşünmedim açıkcası HP yi..

• quote:

Orijinalden alıntı: G-UNITSOLDIER

lg226WTQ5000:1dc yi yu es geçmeyin arkadaslar... fazla gündemde olmayan sessiz kahraman bence....... renklerdeki canlılık ve net görüntü farkını sadece bu modelde görüp hemen aldığımı bilirim ...

aynen katılıorum @japonozan11..... LG>HP>SAMSUNG...... tüm modeller arasında LG ye karar vermemdeki yek sebep rakiplerine göre çok net görüntüye ve renge sahip olmasıydı.. bende vatanda modelleri karşılastırma fırsatı bulmustum..

hp2207 den de çok memnun olan var!! ama kendimi lcd de ayna gibi görmek istemediğimden işi garantiye aldım,,pek düşünmedim açıkcası HP yi..

Alıntıları Göster
    Benimde aklımda LG var aslında ama bir taraftanda aklım beni Benq X2200W'yu bekleyip ne olcağını görmeye itiyor. Sanırım biraz daha bekleyeceğim ama şu an da en göze çarpan monitor LG 226WTQ gibi gözüküyor. (3 aydır araştırarak kafa patlatmam sonucu şahsi görüşümdür)
    Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaBoTeUr -- 13 Ocak 2008; 1:57:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaBoTeUr

Benimde aklımda LG var aslında ama bir taraftanda aklım beni Benq X2200W'yu bekleyip ne olcağını görmeye itiyor. Sanırım biraz daha bekleyeceğim ama şu an da en göze çarpan monitor LG 226WTQ gibi gözüküyor. (3 aydır araştırarak kafa patlatmam sonucu şahsi görüşümdür)
    Edit: İmla

Alıntıları Göster
    lg çoğu kimse tarafından beğeniliyo ama şuan piyasada zor bulunuyor bulunan yerlerde de pahalı (bimeks 650 ytl) samsung a fiyat konusunda da fark atmış bariz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: faraklit

lg çoğu kimse tarafından beğeniliyo ama şuan piyasada zor bulunuyor bulunan yerlerde de pahalı (bimeks 650 ytl) samsung a fiyat konusunda da fark atmış bariz :)

Alıntıları Göster
    lg nin kağıt üzerindeki değerleri en üst düzey olduğunu söylüyor.zaten Hp lerdeki paneller de Lg nin. gerçi bu panel olayı bilindiği üzere çok belirsiz.heran yeni mallar geldikçe kullanılan panel de değişiyor.ama bende ki Hp w2207 Lg panel.en iyisi kendi gözünüzle görün .bi de çoklu bağlantı yapılmışsa tekli bağlamalarını rica edin görevlilerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: trimaxsahinabi

lg nin kağıt üzerindeki değerleri en üst düzey olduğunu söylüyor.zaten Hp lerdeki paneller de Lg nin. gerçi bu panel olayı bilindiği üzere çok belirsiz.heran yeni mallar geldikçe kullanılan panel de değişiyor.ama bende ki Hp w2207 Lg panel.en iyisi kendi gözünüzle görün .bi de çoklu bağlantı yapılmışsa tekli bağlamalarını rica edin görevlilerden.

Alıntıları Göster
    hp
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

hp

Alıntıları Göster
    Kesinlikle hp
  • quote:

Orijinalden alıntı: resE

Kesinlikle hp

Alıntıları Göster
    hangisini alırsan al farketmez, zamanla alışıyorsun ve o da seni tatmin etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mez

hangisini alırsan al farketmez, zamanla alışıyorsun ve o da seni tatmin etmiyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mez

+1

Ayrıca kişisel görüşüm Lg ama Samsung kullanıyorum 226bw bulsaydım vaktinde 22lik wide lg onu alırdım elbette hp e gelincce görünüşü aldatmasın hp ye yazıcılarından ve orta segment PC lerinden dolayı oldum olası ısınamamışımdır bilmem monitör sektöründe nasıldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Creed_06

quote:

Orjinalden alıntı: mez

+1

Ayrıca kişisel görüşüm Lg ama Samsung kullanıyorum 226bw bulsaydım vaktinde 22lik wide lg onu alırdım elbette hp e gelincce görünüşü aldatmasın hp ye yazıcılarından ve orta segment PC lerinden dolayı oldum olası ısınamamışımdır bilmem monitör sektöründe nasıldır.

Alıntıları Göster
    Hp kullanan arakdaşlar ayak boyu 35 cm deniliyor. Bu yükseklik olarka mı yoksa masa üzerinde kapladığı alan bakımından mı. Eğer gerçekten 35 cm se o ayak boyu ozaman benim şu anki crt monitör ile aramdaki uzaklık kadar mesafe kalacak. 22" monitöre 50 cm uzaklıkldan bakacam

Şu ayaklık boyunu iyice biri ölçüp buraya yazabilir mi acaba. Şöyle diyeyim ekran size dönükken ayağın masaya temas eden yüzeğinin geriye doğru uzunluğu

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Hp kullanan arakdaşlar ayak boyu 35 cm deniliyor. Bu yükseklik olarka mı yoksa masa üzerinde kapladığı alan bakımından mı. Eğer gerçekten 35 cm se o ayak boyu ozaman benim şu anki crt monitör ile aramdaki uzaklık kadar mesafe kalacak. 22" monitöre 50 cm uzaklıkldan bakacam

Şu ayaklık boyunu iyice biri ölçüp buraya yazabilir mi acaba. Şöyle diyeyim ekran size dönükken ayağın masaya temas eden yüzeğinin geriye doğru uzunluğu

Alıntıları Göster
    Tartışmasız HP !

• quote:

Orijinalden alıntı: owL ®

Tartışmasız HP !

Alıntıları Göster
    ben sana şunu söyleyeyim hp olsun samsung olsun pixel aralığı 20.1 lerde daha düşüktür 22lerde fazla(Düşük olması iyidir)Hp 22 dvi kullandım puslanmalar oluyor 19 analoglar ve 20.1 analoglardan daha fazla.Samsung için ise hp den biraz daha altta diyebilirim daha cansız renkleri var(nedeni parlak ekranı olmaması)Bahsettiğim genel olarak tüm 22 lerde var illa 22 alacaksan ki ben oyun oynayacaksan çok geniş ekran iyi değildir diyorum hp fiyat performansta en iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Ayaklığın uzunluğu yaklaşık 28-30cm civarında, ekran ile ayaklık arasındaki fark ise 20-21 cm civarında eğer yanlış ölçmediysem bu değerleri. Sen söyleyince dikkatimi çekti benim de, geriye gidiyormuş biraz ama eski Lcd monitörümün ayaklık payı azdı şu an nerdeyse aynı uzaklıkta bana monitör, kaç yıl önce kullandığım crt nin yine yarısı kadar nerdeyse.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.