Şimdi Ara

22'' HP mi-SAMSUNG mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 24 ve üzeri bilgisayara olmaz gidin hd plazma alın film bilgisayarda o kadar da abartılı izlenmez zaten o kaliteyide veren lcd ler plazmaların 2 katı fiyatta.
  • Bende uzun araştırmalardan sonra bugün EXA dan HP 2207h aldım. Gerçekten tasarımı yapısı ve renkleriyle çok başarılı bir cihaz.
    Philipsin 220XW8FB/00 modeli için uzun süre beklemiştim ancak distribütör firma ve birkaç başka firma ile yaptığım yazışmalar sonucunda bu ürünün türkiyeye getirilmeyeceğini öğrendim.
    EXA da satış bölümündeki arkadaşlar ölü pixel kontrolünü teknik servis te yapabileceklerini söylediler. Fakat teknik servis türkiyede hiçbir firmada bunun yapılmadığını söyledi sağolsunlar koca aletle beni bi aşşağı bi yukarı yürütüp durdular. Allahtan ölü pixel yada benzeri bir sorunla karşılaşmadım fakat PS3 ü bağladığımda ciddi bir titreme sorunu oldu.Bu tarz bir sorun yaşayan yada sebebini bilen varmıdır??? yardımcı olursanız çok sevinirim.

• kaca aldınız hp monitörü?
  • 580 YTL KDV dahil. Cardfinans 4 taksit.
  • Dostum hayırlı olsun, güle güle kullan. Bahsettiğin titreme tarzı birşey yaşamadım ancak Ps3 kullanmıyorum ben. Çözünürlüğü ne ayarladın acaba ?
    Bu arada bu monitörü alacak arkadaşlara Darty'den almalarını öneririm. Ölü piksel konusunda her türlü desteği ve ilgiyi sağlıyorlar gerçekten. Exa'ya girdim, bu monitörü almak istiyorum ancak ölü piksel kontrolü yapmak istiyorum dedim, pek kibar olmayacak bir şekilde korkarak "mümkün değil" vs. kullandılar direk çıktım gittim. Darty'e gittiğimde direk bir yetkili hemen geldi ve inanılmaz şekilde ilgilendi, ölü piksel testi yapacam dedim hemen taşıdılar açtılar arkaplan benle beraber incelediler vs.. Oldukça memnun kaldım kısacası, Exa ile falan uğraşıp sinirlerinizi yıpratacağınıza gidin Darty'e rahat edin

• Bende exa dan tanıdık vasıtasıyla indirimli alırız diye gittik 594 ten verdiler daha da fazla inilmiyor dediler vay be...
    Bana önce bi tane kutusu açık kakalamaya çalıştılar. Dedim ki ben bunu almam kutusu açık yırtık falan. Adam bile yüzsüzce gidin teknik servis e yukarıya göstertin sorun olursa değiştiririz dedi. Resmen şaka gibiydi. Daha sonra satışı yapan elemana sööledik işte değiştirmiyorlar diye depodan gidip almamı söylediler. Bi de yukardaki depolarına kadar gittik ordan tekrar taşı iskeleye kadar ızdırap oldu tam. Allahtan ölü pixel falan çıkmadı yoksa bi daha o monitörü kutuya falan koyup tekrar geriye götürmek ızdırap olacaktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dest

Bende exa dan tanıdık vasıtasıyla indirimli alırız diye gittik 594 ten verdiler daha da fazla inilmiyor dediler vay be...
    Bana önce bi tane kutusu açık kakalamaya çalıştılar. Dedim ki ben bunu almam kutusu açık yırtık falan. Adam bile yüzsüzce gidin teknik servis e yukarıya göstertin sorun olursa değiştiririz dedi. Resmen şaka gibiydi. Daha sonra satışı yapan elemana sööledik işte değiştirmiyorlar diye depodan gidip almamı söylediler. Bi de yukardaki depolarına kadar gittik ordan tekrar taşı iskeleye kadar ızdırap oldu tam. Allahtan ölü pixel falan çıkmadı yoksa bi daha o monitörü kutuya falan koyup tekrar geriye götürmek ızdırap olacaktı.

Birkaç kere tekrarladım, bir daha yazıyorum almayı düşünen arkadaşlara.
    Bu monitör için ilk olarak Exa'ya gittim, ölü piksel kontrolü yapmak istiyorum vs. dedim, normal bir dille mümkün değil vs. diye sayıkladılar. İyi dedim çıktım oradan, 1 ya da 2 hafta sonra Darty'e gittim, telefonla ölü piksel kontrolünün mümkün olduğunu öğrendim ve oraya gittiğimde inanılmaz ilgilendiler. Ölü piksel kontrolü için 2 eleman geldi benimle beraber hep beraber inceledik vs baya yardımcı oldular inanılmaz memnun kaldım. Exa artık müşteri kaybetmenin pek de derdinde değil gibi, Vatan da böyle olmuştu zamanında, bu tarz şirketlerin giderek artması üzücü. Darty de nakite 585 e geliyordu.
    Alacak olan arkadaşlara tembihimiz olsun, Darty veya Bimeks'ten alırdım yerinizde olsam.

Edit : 2 mesaj yukarıda aynı şeyi tekrarlamışım, kalmadı kafa falan neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 21 Ocak 2008; 14:29:17 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.