Merhaba arkadaşlar. Metin 2 ile tanışalı 1 ay bile olmuyor daha önce sura char'ım vardı.Arkadaşlar ondan cacık olmaz savaşçı ol dediler.Charı sıfırlayıp tekrar başladım. 2 günde lvl 22 yaptım.Oyunla alakalı çok şey bilmiyorum.Özellikle artı basmak konusunda bilgim yok. Gelen artıları dağıtma şekliyle bastım. SS koyucam fikir verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Buda özelliklerdeki durumum
Kardeş bak bu chardan da adam olmaz.
Öncelikle statülerde savaşçıysan ve bedenselsen 2 STR 1 VIT gideceksin diğerlerine vermeden.
Ve becerilerde de öyle kardeş payı yapmak yerine önce hepsine bi puan verip hava kılıcına yüklenerek master açmalısın.
board.metin2.org dan da klavuzları okuyaiblirisin.
o kilictan kurtulya:-)
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
Alp Erén@ anladım hocam. Artık ejderha parasıyla falan halledicez. Bir daha sıfırlayamam. :)
The maXz!@ Silah satıcısı geniş kılıç verdi.Değer yükseltirken kaptırdık demirciye.mecbur bunla takılıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: be cool
quote:
Alp Erén@ anladım hocam. Artık ejderha parasıyla falan halledicez. Bir daha sıfırlayamam. :)
The maXz!@ Silah satıcısı geniş kılıç verdi.Değer yükseltirken kaptırdık demirciye.mecbur bunla takılıyoruz.
pazarda araştırmaya çık uygun fiyata biraz güçlü bir geniş bul.Onunla kasarsın.Sonra para biriktir ilerde iyi bir kılıç alırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: be cool
quote:
Tüm skillerin sıfırlanması lazım, tüm statülerinde. Eğer çok zenginim, senin aldığın 1 aylık maaşa ben 1 gece yemek yiyiyorum diyosan sözüm yok, ama durumun pek iyi değilse, ve buna illa devam etmek istiyorsan emin ol, bunuda biyere yazıyorum pişman olacaksın.
Statüleri ve becerileri sıfırla ilk önce.Sonra hava kılıcını master yapmaa çalış.Statülerde ise 2 hp 1 str git.(eğer bedensel isen)Bu arada + basmanın taktiği yok.Şans işi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme