Şimdi Ara

22 Mart Teorik Sıvavı Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
3.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolaydı. A2 ve B aynı kitapçıktı. 80-90 alırım heralde. İlk 15 dakikada sınavı bitirdim 10 dakikada da kodladım 30-35 dakikam boştu. Hocayla bakıştık sınav süresince. Beyler ne insanlar giriyor o sınava ya tipleri görmeniz lazım

edit sınav sonuçlarının açıklanma tarihi 31 mart mebin sitesinde yazıyo
    http://www.meb.gov.tr/sinavlar/dokumanlar/2015/kilavuz/2015_MTSAS_SinavTakvimi.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KaJMeRaN- -- 22 Mart 2015; 13:59:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antika1211

konuştuklarınıza ek olarka bende hatırladıklarımı yazayım

arac park halinde vitesli şıkkı yapmaması gerektiği işaretledim
    tümsekten çıakrken ne yapmalı gibidi bi soru vardı onuda sıraısyla kısa ve uzun farkarı yakmak deidm
    azami sınırı 50 olana dozer dedim
    trafik polisinin iki elini açtığı taraftaki araçalr geçer deidm 2 4 tü yanılmıosam
    motosikler iki aracada öncelik verir en son kendi eçer dedim
    araç sadece 2 ve 3 şeritte gidebilir deidm

50 olan tehlikeli madde taşıyan hocam, trafik polisinin önündeki ve arkasındakiler geçemez, yani şöyle açıklayım polisi yan taraftan göreceksiniz diğerlerini aynı yapmışız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya çok hafife aldım sınavı hiç bi derse girmedim kursta sınava sadece son bi gün çalıştım nasılsa gçeerim modundayım şimdi korkuyorum 50 sorudan 35 doğuru çıkarmak yeterliymiş inş çıkarırım ya
  • Araç krikoyla kaldırıldıkdan sonra hareket etmemesi için gerekli güvenlik onlemleri alınmazmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msapover

Araç krikoyla kaldırıldıkdan sonra hareket etmemesi için gerekli güvenlik onlemleri alınmazmı?

Evet hocam cevap o olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitesli şık denişsinizde

• 50 olan araba değil mi, azami şehiriçi demiyor muydu ben mi yanlış okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 22 Mart 2015; 14:11:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glacie

quote:

Araç krikoyla kaldırıldıkdan sonra hareket etmemesi için gerekli güvenlik onlemleri alınmazmı?

Evet hocam cevap o olacak.

aynn hocam bnde öyle yaptım...bi bilmem ne manevrası gibi bi şık vardı omurliğe zarar gelmesin diye o sorunu cevabı kesin o mu
  • Park halinde yapılması zorunlu olmayan park lambası yaptım ben. Doğrusu budur bence. Sadece görülmenin zor olduğu ksıa süreli parklarda yapılır.
    Azami hız sınırı olan soruyu yanlış okumadıysam otomobil olması gerekli. Şehir içindeki azami hızı soruyor diye hatırlıyorum.

Tek yanlışımın geleceğini düşünüyorum ben. İlk yardımın ABC'si sorusunda solunum yerine dolaşım yaptım sanırım. O yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEXİST -- 22 Mart 2015; 14:14:31 >
  • quote:

Vitesli şık denişsinizde

vitesli şık deidiğmi araç park halindeyken hangisine gerek yoktur o soruda eğimliyse vitesi artık bırakmalıyız gibi bi şık vardı bn onu işaretledim
  • O araba değil ya pikaplı kamyonet mi ne 4x4 araç 50 bencede o

• quote:

quote:

Vitesli şık denişsinizde

vitesli şık deidiğmi araç park halindeyken hangisine gerek yoktur o soruda eğimliyse vitesi artık bırakmalıyız gibi bi şık vardı bn onu işaretledim

park lambası olcak o bence
  • 50 olan araba bende tehlikeli madde yaptım yanlışmış
  • quote:

O araba değil ya pikaplı kamyonet mi ne 4x4 araç 50 bencede o

jip tarzı bir arabaydı ya kamyonet değildi
  • ALEXİST kullanıcısına yanıt
    Kardeşim motoru durdurmak zorunda değiliz park halindede çalışabilir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

quote:

Vitesli şık denişsinizde

park lambası olcak o bence

hocam bnde o şık arasında kaldımda arabayı hiç vites 2 veya 3 teyken hiç stop ettirmedim bn
  • Arkadaşlar bugün sınava geç geldim. 11:05 kapıda olduğum için alınmadım

Şimdi ne olacak benim durumum.Ne zaman sınava girebileceğim tekrardan.Ayrıca sınav gözetmeninin yaptığıda ayıp dağ başına okul koymuşlar 5 dakika için almadı
  • antika1211 A kullanıcısına yanıt
    orada gerekli vites derken 1 veya geri vitesi kastediyor olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Arkadaşlar bugün sınava geç geldim. 11:05 kapıda olduğum için alınmadım

Şimdi ne olacak benim durumum.Ne zaman sınava girebileceğim tekrardan.Ayrıca sınav gözetmeninin yaptığıda ayıp dağ başına okul koymuşlar 5 dakika için almadı

üzüldüm geçekten ama 5 dk için almmaları normal kardeş sınav saatinden en az yarım saat önce okulda olman lazımdı muhtemelen bi sonraki ehliyet sınavına gireceksin o da stajyer olan
  • antika1211 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim motoru durdurmak zorunda değiliz park halindede çalışabilir araç

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.