Şimdi Ara

22 Mart Teorik Sıvavı Ana Konu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
3.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antika1211

quote:

Orijinalden alıntı: Glacie

quote:

Orijinalden alıntı: msapover

Araç krikoyla kaldırıldıkdan sonra hareket etmemesi için gerekli güvenlik onlemleri alınmazmı?

Evet hocam cevap o olacak.

aynn hocam bnde öyle yaptım...bi bilmem ne manevrası gibi bi şık vardı omurliğe zarar gelmesin diye o sorunu cevabı kesin o mu

Evet o olacak Rentek Manevrası

• quote:

Kardeşim motoru durdurmak zorunda değiliz park halindede çalışabilir araç

iyi de sen arabayı park ederken motoru açık mı bırakıyorsun
  • quote:

Kardeşim motoru durdurmak zorunda değiliz park halindede çalışabilir araç

Öyle düşününce haklısın soruda bilgi eksikliği var o bakımdan bakınca. Ama soruda kastedilen park etmek, arabayı bırakıp uzun süreli gitmek anlamında söylenmiş sanırım. Şıklara bakınca ben öyle anladım yani. Park edince araba vitese alınır çünkü vites boştaysa gitmeye meyilli olur araba. Park lambası da dediğim gibi.

Şöyle düşün akşam eve geldin, arabanı park ettin. Sabaha kadar araba orda duracak. Park lambalarını yanık bırakmazsın, motoru açık bırakmazsın, araba kaymasın diye vitese alırsın. El frenini çekersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEXİST -- 22 Mart 2015; 14:24:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

quote:

Vitesli şık denişsinizde

vitesli şık deidiğmi araç park halindeyken hangisine gerek yoktur o soruda eğimliyse vitesi artık bırakmalıyız gibi bi şık vardı bn onu işaretledim

park lambası olcak o bence

Sınavın en tuzak sorusu buydu bence cevap eğimli ise viteste bırakmalıyız gibi şıktı
  • ALEXİST kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Park sorusu park lambası galiba gecmiş sorularda da vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Arkadaşlar bugün sınava geç geldim. 11:05 kapıda olduğum için alınmadım

Şimdi ne olacak benim durumum.Ne zaman sınava girebileceğim tekrardan.Ayrıca sınav gözetmeninin yaptığıda ayıp dağ başına okul koymuşlar 5 dakika için almadı

üzüldüm geçekten ama 5 dk için almmaları normal kardeş sınav saatinden en az yarım saat önce okulda olman lazımdı muhtemelen bi sonraki ehliyet sınavına gireceksin o da stajyer olan

stajer nasıl yani.hocam korkutmayın

o nasıl bir sistem oluyor.birde kesin mi stajer olacağım.sonraki sınav haziranda galiba?
  • Arkadaşlar şöyle bir site buldum bizim hatırlamadığımız soruları da tartışıyorlar bakın isterseniz
    http://www.canlihaber.com/22-mart-2015-ehliyet-sinav-sorulari-ve-cevaplari-69228h.htm
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Vitesli şık denişsinizde

vitesli şık deidiğmi araç park halindeyken hangisine gerek yoktur o soruda eğimliyse vitesi artık bırakmalıyız gibi bi şık vardı bn onu işaretledim

Sınavın en tuzak sorusu buydu bence cevap eğimli ise viteste bırakmalıyız gibi şıktı

Eğimin fazla olduğu yere park ediliyorsa araba viteste bırakılır bu doğru. Duraklamakla park etmek terimlerini karıştırmayın park ettikten sonra motor çalışabilir nedir ya Cevap park lambasıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePoseidon

quote:

quote:

quote:

quote:

Vitesli şık denişsinizde

Eğimin fazla olduğu yere park ediliyorsa araba viteste bırakılır bu doğru. Duraklamakla park etmek terimlerini karıştırmayın park ettikten sonra motor çalışabilir nedir ya Cevap park lambasıydı.

Valla hocam en çok bu soruda midem bulandı, bir de azami hız 50 km sorusunda, göğüse baskıyada 6 ile 5 arasında kaldım 6 dedim 5 miş 3 yanlış var, her türlü kurtarıyor zaten eğim olsa ne olacak park olsa ne olacak

• quote:

Arkadaşlar şöyle bir site buldum bizim hatırlamadığımız soruları da tartışıyorlar bakın isterseniz
    http://www.canlihaber.com/22-mart-2015-ehliyet-sinav-sorulari-ve-cevaplari-69228h.htm

--Burkulmada şişliği için ne yapılmalı?
    Muhtemel Cevap: Sıcak Tutmak

bunu gördüm kapattım direk, sallamışlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThePoseidon

quote:

quote:

quote:

quote:

Vitesli şık denişsinizde

Valla hocam en çok bu soruda midem bulandı, bir de azami hız 50 km sorusunda, göğüse baskıyada 6 ile 5 arasında kaldım 6 dedim 5 miş 3 yanlış var, her türlü kurtarıyor zaten eğim olsa ne olacak park olsa ne olacak

Üstteki arkadaşa takıldım ısrarla motorun çalışması demiş O söylediğin kalp masajı sorusunda ben de çok duraksadım kitaplarda hep 5-7 cm diye gördüm baya tereddütten sonra 5 işaretledim

edit: hatırladıklarımı yazayım belki faydası olur.

ilkyardım : burkulma masaj yapmak - kalp masajı 5 cm - şok - rentek manevrası - omurga zedelenmesi - açık yaraya hangileri yapılır 2,3

trafik : şerit 2,3 - yavaşlama şeridi 1 - motor araçlara yol verir (soldaki sağa yol verir kuralı) - daralmış yolda kamyon arabaya yol verir - a2 motosiklet - takip mesafesi 60 - 50km pikap tarzı araç - motorlu motorsuz taşıtlar "araç" şıkkı - krikolu soru güvenlik - ışıklı soru düz gitmek için beklemelidir tarzı şık - renk değiştirme,tescil 30 gün - hangisi olumlu davranıştır tarzı soru bencillik etmemesi - ilkyardım çantasının zorunlu olmadığı motosiklet - sağa dönüş tabelası yavaşlamak ve dikkatli geçmek - bütün yasakların bittiğini gösteren tabela boş beyaz tabelanın üstüne siyah çizgi - önündeki aracı geçmek için sağdan gitmesi veya banketi kullanması - trafik görevlisinin olduğu soru kolların gösterdiği taraflar 1,3 olması lazım

motor : karter yırtılması - dizel araçlarda sıkıştırılmış havaya motorin püskürtülür - çok marşa basılırsa akü boşalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePoseidon -- 22 Mart 2015; 14:52:40 >

• Bi soru vardı, sağa dönüş için kırmızı yanıyordu düz gitmek için yeşil yanıyordu. Sürücü hangisini yapabilir diye soruyordu ve şıklarda düz gitmek diye bir şey yoktu sanırım.
    Cevap yol sol taraf açıksa sola dönebilir gibi birşeydi galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Bi soru vardı, sağa dönüş için kırmızı yanıyordu düz gitmek için yeşil yanıyordu. Sürücü hangisini yapabilir diye soruyordu ve şıklarda düz gitmek diye bir şey yoktu sanırım.

Hocam ileri gitmek için beklemelidir diye şık vardı hatırladığım kadarıyla şık o olacak, ileriye yeşil ışık yanıyordu, yani sürücünün beklemesine gerek yoktu..
  • quote:

quote:

Bi soru vardı, sağa dönüş için kırmızı yanıyordu düz gitmek için yeşil yanıyordu. Sürücü hangisini yapabilir diye soruyordu ve şıklarda düz gitmek diye bir şey yoktu sanırım.

Hocam ileri gitmek için beklemelidir diye şık vardı hatırladığım kadarıyla şık o olacak, ileriye yeşil ışık yanıyordu, yani sürücünün beklemesine gerek yoktu..

Soruyu tam hatırlayamadım işte. Hangisini yapmalıdır mıydı yoksa yapmamalıdır mıydı emin değilim.
  • ALEXİST kullanıcısına yanıt
    Yapmamalidir diyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam o zaman cevap ileri gitmek için beklemelidir.
  • quote:

quote:

quote:

Soruyu tam hatırlayamadım işte. Hangisini yapmalıdır mıydı yoksa yapmamalıdır mıydı emin değilim.

Onu bende hatırlayamıyorum ama söylediğim şıktan eminim
    Edit:Boni yazmış zaten sıkıntı yok o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baby Blue -- 22 Mart 2015; 14:58:04 >

• beyler uygun viteste bırakmakmı yoksa park lambasını yakmak mı bu sorunun cevabı hangisi ?
  • Biriside şu trafik kazasında yaralanmamış sürücü ne yapar sorusunu söylememiş.
    :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.