Şimdi Ara

22 MİLYAR BÜTÇEYE, DİZEL VE KLİMALI HANGİ ARABAYI TAVSİYE EDERSİNİZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN ASLINDA OCTAVİA KULLANICISIYIM. FAKAT BİR TANE DE DİZEL KÜÇÜK ARABA ALMAK İSTİYORUM. YA DA GİDİP BİR TANE DAHA SKODA OCTAVIA ALACAĞIZ. HAYIRLISI BAKALIM.

• HERKESE ÇOK TEŞEKÜR EDERİM YARDIMCI OLUNDUĞU İÇİN.
  • Kardeş ne alırsan al sakınnn HYUNDAİ alma sadece teneke parçası tamam ekonomik fln ama güvenlik tek kelime ile 0 hiç mi hiç sağlam diil...
  • Yukarıdaki Corsaya bayıldım, bir de 32 milyarlık filan enjoy satıyor bi bayan çok temiz sahibinden.com da 23 milyar ona da bak, yağmur sensöründen 6 havayastığına Cosmoda herşey var
  • 0 km dizel getzlerde kampanya var. 22800ytl
  • CORSA MI, 206 MI ARASINDA GİDİP GELİYORUM.CLİO HB NİN İÇİ DAR OLDUĞUNDAN, POLO 28.5 OLDUĞUNDAN , FİESTA 27 OLDUĞUNDAN ELENDİ.
  • corsa baya problemli, sikayetimvar.com 'a bakmanı tavsiye ederim, orada gerçekten en problemli araçlardan biri corsa, ayrıca 206 da hem kasa değiştiricek hem de içi kalitesiz, bence getz yada clio ya bir kez daha bakmanı tavsiye ederim, aralık ayı kampanyalar çok fazla yada citroen'e de bakabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seek and destroy

aslında fabia classic de düşünebilirsin,1.2 hem vergi yönünden ucuz hemde çok ekonomik..donanım;SÜRÜCÜ HAVA YASTIĞI, RADYO TEYP, UZAKTAN KUMANDALI MERKEZİ KİLİT, RENKLİ CAMLAR, ELEKTRİKLİ ÖN CAMLAR, YÜKSEKLİK AYARLI SÜRÜCÜ KOLTUĞU, IMMOBILISER, YOL BİLGİSAYARI, KATLANABİLİR ARKA KOLTUK, YARI OTOMATİK KLİMA, POLEN FİLTRESİ, SOĞUTMALI TORPİDO GÖZÜ,AKTİF GERGİLİ ÖN EMNİYET KEMERLERİ

dizel diyor gitmeyen 1.2 benzinli demiyor.

22 ye en güzeli logan dizel full.

biraz daha çıkabilsen iş değişir

o zaman rio
  • corsa oldu.24 100. tekrar teşekkürler.
  • bu paraya güzel bir dizel bulamasın ama ikinci elde bulma sansın var bence biraz dişini sık 5veya6 milyar ekle iyi bişe al ama alıcam dersen tek diyecegim clio alma çok masraf cıkartıyo yandın tek kelimeyle clio alanlara sora bilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

bu paraya güzel bir dizel bulamasın ama ikinci elde bulma sansın var bence biraz dişini sık 5veya6 milyar ekle iyi bişe al ama alıcam dersen tek diyecegim clio alma çok masraf cıkartıyo yandın tek kelimeyle clio alanlara sora bilirsin.

bencede acelen yoksa mutlaka biras daha fiyatı arttır. acele diyorsanda 2.el al.
  • şimdi tam dediğin fiyat hem hangi araba olursa olsun takasa da giriyorlar ve dediğin tüm özellikleri var ama bana sorarsan bir kaç sene sonra bu yıllardan milletin elinde kalan bilmem hangi model arabalar yarın öbürgün maalesef çöp olacaklar yerinde olsam temiz bir ikinci el golf almaya çalışırdım ankarada isen işin dahada kolay
    quote:

Orjinalden alıntı: kocaadam

ACCCENT E BAKTIM.DİZEL KLİMASIZ,21.500...İYİYDİ AMA LASSA TAKMIŞLAR ORADAN KIL KAPTIM.
  • dacia logan 1.5 dCi klimalı 21.500 bir depo 1000+
  • hortlak
  • muratugras,
    En son 21 Aralık 2005'de cevap yazılmış ki konuyu bile 12 Aralık 2005'de açmış olan arkadaşımıza 10 Haziran 2006 tarihinde cevap verdiğin için tebrik ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARSLAN -- 10 Haziran 2006; 11:27:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper83

hortlak

harbi haa

• yukarida linkleri verilen araçlar hala satilmamis. 5 aydan beri satilmadiklarina gore insanin aklina kötü seyler geliyor..

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2091960

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2093056

• quote:

Orjinalden alıntı: kocaadam

KLİMALI VE DİZEL Bİ ARABA ALMAK İSTİYORUM.PARAM MAX. 22 CİVARINDA.YARDIMCI OLANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM... HERKESE MUTLU SENELER.....

kardeş boşverdizeli zaten motorin fiyatları benzini yakaladı.bence o fiyata honda civic alırsın.yakıtta dizeller kadar iyi yakan onlardan daha seri ve sorunsuz motor istiyorsan honda al.o fiyata 2003 hatta 2004 bile bulursun. bak benden sana dost tavsiyesi.yabana atma
  • bora 2001
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.