Şimdi Ara

22 MİLYAR BÜTÇEYE, DİZEL VE KLİMALI HANGİ ARABAYI TAVSİYE EDERSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KLİMALI VE DİZEL Bİ ARABA ALMAK İSTİYORUM.PARAM MAX. 22 CİVARINDA.YARDIMCI OLANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM... HERKESE MUTLU SENELER.....

• a)1 logan
    b) 2 tata
    c) 3 koy üstüne 5 milyar daha adam gibi dizel al
    d) hiçbiri
  • TOFAŞ GRUBU ALMAK İSTEMİYORUM. HYUNDAİ ACCENT VE CLİO SYMBOL Ü İNCELEDİM. FARKLI , KUULANDIĞINIZ BAŞKA BİR ARABA VAR MI.?
  • ACCCENT E BAKTIM.DİZEL KLİMASIZ,21.500...İYİYDİ AMA LASSA TAKMIŞLAR ORADAN KIL KAPTIM.
  • bu fiyata en iyi seçim accent olur,ama 25 e kadar çıkabileck durumun varsa alternatiflerin artar doğal olarak,ama bence logan,tata düşünmesen iyi olur
  • Bence ikinci el Audi A4 1.9 TDİ alabilirsin. Aradığından çok daha fazla özelliği var.
  • clio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TATA HAKKINDA KESİN OLARAK ALINMAYACAK ARABA BİLGİLERİNİ EDİNMİŞ BULUNUYORUM
  • Bİ DE DACİA SOLENZA HAKKINDA BİLGİ EDİNDİM. GARİBAN İNSANLARI KANDIRIYORLAR GİBİME GELDİ.SOLENZA YENİ KUŞ SERİSİ.........
  • solenza artık kalmadı( üretim bitti ) artık logan var
  • logan biraz daha iyi.Ama dacia yı kimse almasın ve patlasın ellerinde diye çok dua ediyom.
  • kia rio ne kadar??yetmio mu...
  • 26 MİLYAR CİVARLARINDA O DA İYİ ARABA...
  • logan yada tata duşunmuyorum demişsin. Bu durumda C sınıfında bu fiyata accent en iyi secim bence.
    İlla C sınıfı olsun demiyorsan B sınıfından alınabilir. Getz dizel pazarlıkla 23-24 arası olur heralde. PalioMJ de ucuz ama tavsiye etmem. Corsa, C3,206 falan fiyatlarını bilmedigim için yorum yapamıycam.
  • 1-2 yaşında c3,206 rahatlıkla alabilirsin
  • aslında fabia classic de düşünebilirsin,1.2 hem vergi yönünden ucuz hemde çok ekonomik..donanım;SÜRÜCÜ HAVA YASTIĞI, RADYO TEYP, UZAKTAN KUMANDALI MERKEZİ KİLİT, RENKLİ CAMLAR, ELEKTRİKLİ ÖN CAMLAR, YÜKSEKLİK AYARLI SÜRÜCÜ KOLTUĞU, IMMOBILISER, YOL BİLGİSAYARI, KATLANABİLİR ARKA KOLTUK, YARI OTOMATİK KLİMA, POLEN FİLTRESİ, SOĞUTMALI TORPİDO GÖZÜ,AKTİF GERGİLİ ÖN EMNİYET KEMERLERİ
  • SKODA SÜPER AMA EN SON 25 E DÜŞÜYOR.
  • accent den sakın!! araba 120--130 arası hızlarda bile en küçük harekette göt atıyo hiç güven vermiyo çok sakat bir araba!!! bence git bir sirion 1000 motor al hem benzinli hem toyotanın ürünü az yakar çok kaçar hemde dizellerin motor parçaları abartılı fiyatlara bunu asla unutma
  • ACCENT İ İNCELEDİM . MALZEME KALİTESİ ÇOK ZAYIF. MUHTEMELEN FİYATIN DANDIR. LASTİKLERİNİ DE LASSA DAN SEÇMİŞ OLMASI YİNE BİR EKSİ BANA GÖRE. MOTORU ÇOK İYİ AMA KASADA VE DONANIMDA KULLANILAN PARÇALAR DÜŞÜK SEVİYEDE. BİZ DE BİRAZ GELİŞMİŞ ÜLKELER GİBİ DÜŞÜNÜRSEK BU ARABA GÜVENLİK AÇISINDAN BENDEN GEÇEMEDİ. BEN DE HYUNDAI ACCENT İ GEÇTİM.
  • kardeş huyundai tofaş fiat reno bu tür arabaları sakın düşünme aslında artık halkımızında bu markaların istismarlığına karşı gelmeleri gerekiyo. alacaksan fabia olabilir. veya az kullanılmış söyle 15 binde falan bi pegeout da bulabilirsin 24 falan.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.