Şimdi Ara

22 Temmuz'daki Şikayetim Üzerine Bana Ceza Verdiler.(Ss'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • p2w oyun zaten ozellikle son 2 ek pakettir daha baskin.

WoW un bence artik abonelik sisteminden cikmasi ve buy to play modeline gecmesi gerekiyor. Mesela su classic buy to play olsaydi en azindan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CAFE96FA5

Bot yok ? Bot'un ilahı warcraft'ta var.

WRobot bot liste başı gidiyor.;

Battlegrounder : Honor kastırabilirsiniz. Bot özelliği olarak kendi sıra alarak zahmetsizce kasmanıza yardımcı olur.

Quester and Grinder bot : Karakterlerinize seviye atlatabilirsiniz. Yaratıkları lootlatıp, skining gibi toplama işlerini yaptırabilirsiniz.

Gatherer : Haritalarda ki sandıkları toplayabilir, mining ve herbalism yaparak gold kazanabilirsiniz.

Schedule : Wrobot sizin istediğiniz işleri siz olmasanız bile yapmanız için ayarlanabilir. Birden fazla ve farklı profilleri istediğiniz zamanda kullanması için zaman ayarlaması yapabilir, istediğiniz zamanda da kapanmasını sağlayabilirsiniz.

Archaeologist : Gelişmiş bir arkeoloji botu vardır.

Automaton : Herhangi bir profiliniz olmasa bile Wrobot sizin için en iyi yolları bularak mining ve herbalism gibi işlerinizi yapabilir, size yaratık öldürerek seviye atlatabilir hatta pet battle yaparak ufak dostlarınızı en üst seviyeye ulaştırabilir.

Pets battles : Eziyet çekmeden hızlı bir şekilde dostlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Fisher : Balık noktalarından ya da herhangi bir yerden balık tutması için programlanabilir.

Party : Dungeon da sorunsuzca heal atabilir dps ya da tanlık yapabilir. (%100 ücretsizdir)

WRotation: Gelişmiş bir rotasyon botudur. Raid ve dungeon içinde sizin için Dps yapar.

Auction bot: Belirlediğiniz fiyat aralığında almasını ve satmasını istediğiniz şeyleri yaptırabilirsiniz.

Profiles ve Fight classes editör : Yeni görev profilleri oluşturabilir, Her class ve spec için uygun dps, heal ve tank rotasyonları oluşturabilirsiniz. Basit bir arayüze sahiptir (her hangi bir kodu değişmek zorunda değilsiniz.) Sezgisel haritalar ve 3D radar ile geçtiğiniz yolları kaydederek kendinize özel bir profil oluşturabilirsiniz.

Ayrıca..: Oyun içinde size yardımcı olabilmek için; 2D ve 3D radar, tracker, uzaktan erişim, mesleklerinizin günlük işleri ya da onlar için gereken ara malzemeleri kolayca bir araya getirebilir, çantanız dolduğunda otomatik olarak mail gönderebilirsiniz.
    Bot illaki var ama Ban mutlaka yiyorsun . Honorbudy de gördük bunu. kendim de zamanın da honorbudy den ban yedim.

Blizzard oyunların da bot kullanıyorsan Ban dan kaçış yok. isterseniz deneyin en fazla bir kaç ay sonun da sonucu görelim..

Multiboxing konusuna gelince abana göre de bot tan farkı yok. mutlaka önlem alınmalı ama blizzard legal olarak kabul ediyor işte.

Blizzard EU forumlarını pek sallamadıgı için US den şikayet gelmediği sürece multiboxing devam eder.

• Muhtemelen oto ban atmıştır sistem.
  • Hayatımda bir kere bot kullandım. O da Orgrimmar'da tutulan rare balığı tutmak içindi. 10 puan achi için 6 ay ban yedim. Bir kere daha yaparsanız süresiz ban yersiniz diye de uyarmışlardı.

Yani Blizz bot olayını affetmez, gördüğünüz yerde şikayet edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gördüğüm bütün özellikle FARMER olan multibox ları GOLDSELLER olarak reportluyorum çünkü kimse zevkine delilerce farm yapmaz.

eskiden sağda solda milleti keserlerdi bizde ne oluyor bune diye bakardık.

şimdi adam 10 karakter bağlamış Çiçeği bir alıyor sana kalmıyor. yokoluyor. bu kadar malı keyfi yapmıyor gidip satıyor goldu

o nedenle daha iyi araştırıyorlar gördüğüm tüm her farmer multiboxer ı reportlarım.

umarım böyle satarken banı yer.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.