Şimdi Ara

22 Temmuz'daki Şikayetim Üzerine Bana Ceza Verdiler.(Ss'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 Temmuz'daki Şikayetim Üzerine Bana Ceza Verdiler.(Ss'li)

Arkadaşlar;

Benim oyundaki yaşadığım sorun ve daha doğrusu görmek istemediğim olay multibox.Yasak değil ama benim şikayetimde belirtmek istediğim ve gerçekten oyunun yapısını bozan konular ;

Npc lerin kapanması.

Mailboxların kapanması.

Teleportların kapanması.

Haksız elde edilen kazanç.

Bunları belirttim ve benim oyun haklarımın ihlal edildiğini yazdım.

Ss leri de gönderdim.Ss lerde toplam 30 multibox var.Daha iyi anlaşılması için farklı açılardan ss almıştım.

Sonuç olarak yönetimi defalarca bu konu hakkında rahatsız ettiğim için 7 gün geçici kapama verdiler.

İnsanı oyundan soğutan bir konu bana göre.Başka realmlerde nasıl bir multibox sorunu var bilmiyorum ama bu iş nereye kadar gidecek.?

Bilginiz olsun diye yazdım.Multibox şikayetlerinde size ceza gelme ihtimali de var.Ben bunu yaşadım.

Parayı veren warcraft'ı öttürüyor.Daha iyi anlamış oldum.

• Bence de multibox oyunu bozuyor, hem gameplay hem auction house bakımından, ama blizzard izin veriyor işte yapcak bir şey yok.
  • Geçmiş Olsun bende şikayet edicem sırf sen ettin diye destek anlamında.

Bu şekilde bir toplumda bilinç olursa ancak adım atacak gibi gözüküyor Blizzard.

Teşekkür açtığın konu için.
  • Şikayet fazla olursa dinler. Hergün mesaj mı attın da sana ban attılar ?
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Toplam 53 Ticket açtım.Nerede multibox varsa ss aldım yolladım.
  • Ban açıldıktan sonra daha atma hocam gerek yok

Baya göndermişsin

Gün geçtikçe Ah yerle bir oldu.İstedikleri gibi at koşturuyorlar.

Bunları bir kenara bırak adamlar neredeyse map kapatacaklar biz adım atamayacağız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Multibox un bazı konularda dengesizlik oluşturdugu dogrudur fakat bildiğim kadarıyla wow'da bot olayı yok. Yani 30 40 account ile bot kurup bu durmadan.PVE Grind yapacak şekilde ayarlanmış gruplar yok. O yüzden multibox a ses çıkarmak biraz ağlaklık. Bunu diyorum çünki çogu mmorpg şuanda botlarla boğuşuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bot yok ? Bot'un ilahı warcraft'ta var.

WRobot bot liste başı gidiyor.;

Battlegrounder : Honor kastırabilirsiniz. Bot özelliği olarak kendi sıra alarak zahmetsizce kasmanıza yardımcı olur.

Quester and Grinder bot : Karakterlerinize seviye atlatabilirsiniz. Yaratıkları lootlatıp, skining gibi toplama işlerini yaptırabilirsiniz.

Gatherer : Haritalarda ki sandıkları toplayabilir, mining ve herbalism yaparak gold kazanabilirsiniz.

Schedule : Wrobot sizin istediğiniz işleri siz olmasanız bile yapmanız için ayarlanabilir. Birden fazla ve farklı profilleri istediğiniz zamanda kullanması için zaman ayarlaması yapabilir, istediğiniz zamanda da kapanmasını sağlayabilirsiniz.

Archaeologist : Gelişmiş bir arkeoloji botu vardır.

Automaton : Herhangi bir profiliniz olmasa bile Wrobot sizin için en iyi yolları bularak mining ve herbalism gibi işlerinizi yapabilir, size yaratık öldürerek seviye atlatabilir hatta pet battle yaparak ufak dostlarınızı en üst seviyeye ulaştırabilir.

Pets battles : Eziyet çekmeden hızlı bir şekilde dostlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Fisher : Balık noktalarından ya da herhangi bir yerden balık tutması için programlanabilir.

Party : Dungeon da sorunsuzca heal atabilir dps ya da tanlık yapabilir. (%100 ücretsizdir)

WRotation: Gelişmiş bir rotasyon botudur. Raid ve dungeon içinde sizin için Dps yapar.

Auction bot: Belirlediğiniz fiyat aralığında almasını ve satmasını istediğiniz şeyleri yaptırabilirsiniz.

Profiles ve Fight classes editör : Yeni görev profilleri oluşturabilir, Her class ve spec için uygun dps, heal ve tank rotasyonları oluşturabilirsiniz. Basit bir arayüze sahiptir (her hangi bir kodu değişmek zorunda değilsiniz.) Sezgisel haritalar ve 3D radar ile geçtiğiniz yolları kaydederek kendinize özel bir profil oluşturabilirsiniz.

Ayrıca..: Oyun içinde size yardımcı olabilmek için; 2D ve 3D radar, tracker, uzaktan erişim, mesleklerinizin günlük işleri ya da onlar için gereken ara malzemeleri kolayca bir araya getirebilir, çantanız dolduğunda otomatik olarak mail gönderebilirsiniz.

• Bu ne ya ? Buna izin var mı ? Bizim dönemimizde WoW da argo kelime etsen banlanırdın. Ortalık böyle çöplüğe mi dönmüş ?

Şu adam şu şekilde pvp ye girse ne yapacaksın ?

Birde savunanlar falan olmuş. Yahu oyunun mantığı o zaten, sen oynayacaksın, grind yapacaksın, kasacaksın, raidleyeceksin ki o para verdiğin contenti bunlar oluşturuyor.

Yoksa hiç bulaşma oyuna. Çok garip ya.
  • Desene durum digerlerinden pek farklı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanamayacağın kadar çok.Robot Asimo misali dönüp duruyorlar.

Cataclysm zamanında ki kadar desem yeridir.En çok bot o zaman kullanıldı.

Toplu ban biraz olsa da önüne geçiyor botların ama geçici banlar hiç bir işe yaramıyor.

Kullananın yanına kar kalıyor.
  • Adamlar razerdaki macroyu bile banliyorlar 43 ticket fazla olmuş normal bam yemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu forumun yöneticisi wowda gm olmuş galiba.
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Bize faydası olsa.Ne güzel olur.
  • yanlışın olabilir mi ?
    pvp için otomasyon (oto interrupt,cc) haricinde hernagi bir şey yok. çok iyi bot koruması var oyunun, özellikle farm için olanları.

edit: pek farm yapmadığım için yada ben denk gelmedim, yada çok farm yaptığın için sen çok denk geldin bilemedim şimdi

edit 2: en son legionda oynadım, suramar da çicek böcek toplarken bir kez denk gelmiştim. mekanik binek kullanıyorlar genelde, repotlamıştım ama etkisi olacağını pek sanmıyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 11 Ağustos 2019; 23:33:26 >
    Abi çok iyi bot koruması olduğu pek belli olmuyor.Mass ban gelirse 300-400 bin kişilik o zaman anlarız bot korumasını yada rapor aldıklarını.

İnşallah kalıcı ban gelir ama pek zannetmem.Benim bildiğim 4 bot paralı olarak satışta.

Herb ve fish farm da botlar almış başını gidiyor.

Senin belirttiğin gibi şikayet işe yaramadı.

Fish farm bot çizdiğim kanalda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 12 Ağustos 2019; 0:20:46 >

• bu alanda en premuim bot honorbody idi. o da legion da yada wod sonunda sanırsam wow dan çekildi. diablo vs. hala aktifler bu konuda.

herb konusunda rotasyon farm var. yani itemların güzergahı sabit, blizzde arada trash item atıyor random şekilde, bunları sürekli lootlayanları da otomatik banlıyor.

fish farm ahk gibi scrip üzerinden dahi yapılabilir, bunu engellemeleri çok zor.

-------------

mass perma ban olayının hiçbir etkisi yok. 2 yılda bir atıyor sanırım. 2 yıla adam alacağını zaten alıyor. banlaması çözüm değil, doğrudan tespit edip anında ban atması yada adam akıllı engellemesi lazım.
    ah de de ban olayı var diyelim ki adam 40k lık itemı 4k ya koydu sen bunu anında çektin,1-2-3 çektin repport yersen güzelinden ban yersin absürd tarama yaparsan yine ban

yukarıda biri yazmış razere ban atıyor diye, razerin yazılımı direkt ahk ile aynı bende logitech var o da ona benzer o bile muallak aslında.

bir skilli oto yaptırabiliyorsun mesela macro mouse ile. buda otomasyon sayılır.

bu konu aslında çok geniş.

Blizzard'ın diğer oyunlara ağırlık vermesi de warcraft'ı etkiledi sanki.

İnşallah bir düzene koyarlar.Bfa ilk çıktığı gün satış rekoru kırdı.Sonrası raydan çıktı.
  • e ben dediydim öyle olacağını

game play ve lore olarak çok kötü geldi bfa.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.